Bármiről (beszélgetés)
Csak a somlóihoz szeretnék még annyit megjegyezni,hogy legközelebb ha csinálok,én dupla csokiöntetet fogok csinálni hozzá
Hogy tocsogjon a csokiba...
Köszi:)Ti is szép család vagytok!Látszik a vidámság!:)
Kisfiaid nagyon jó kis pasik:))
Szia Timcsi!Te is meg vagy:))
Akkor jó napod volt és a hétvégéd is jó lesz:)
Pároddal együtt mentek?
Móninak üzi!! Gyors voltál Te is!!
Szépek és aranyosak a gyerekek!! Gratula hozzá!
Jaja, el vagyok havazva! Mentünk bankba ügyetintézni, meg munkaterületre megnézni hogy haladnak az embereink. Ugy szeretek kijárni, csak ritkán tehetem meg, mert vkinek az irodában kell lennie.
Hihi, ma 3-ig vagyok, aztán döcögés Pécsre vonattal. Hétvégén valószínüleg nemnagyon tudok majd jönni ide hozzátok. Majd hétfőn...
Jó étvágyat az ebédhez!
Micit imádom,mint mese figut :DDDDDDDD
Őszintén??? Ide nem igazán akarok,de ha szeretnéd priviben megírom hogy hol találsz
NAAAAAAAAAA ????????
Judit,a micimackó Te vagy???:DDD
nem raksz fel több képet?
Ó igen!! a Hungáriát én is naon szeretném
hátha a párom vmelyik munkatársának az is meg lessz
a mamma is onnan volt (apa mh.-ről)
együtt néztük,tiszta romantika..:))
Nem olyan régen néztük itthon mi is,ill. én nem végig,mert nagyon álmos voltam,elaludtam...Párom letöltötte a netről.De majd meg akarom nézni az egészet egyszerre.Nekem is nagyon tetszett!Szerettem az Abba-zenéket.
Most meg a Hungáriát szeretnénk megnézni,azt is imádtam..
Móni!!
Tegnap megnéztük a Mamma Mia!-t,láttad már? Vagy csak én voltam lemaradva,sztem nagyon jó,tök csajos
Én szoktam kreálni,apa segítségével,mert nagyon ügyi a párom,gyönyörűen rajzol meg ilyesmi,úgyhogy pénzt csak az alapvető dolgokért adunk ki ilyenkor....
na meg a padláson mindig találunk vmi-t amiból indulni szokott az ötlet
az én kisfiam már azon gondolkodik,jövőre mi legyen:D
Kölcsönözni szoktatok,vagy varrsz?
Nálunk is pontosan 2-4 ig . 4 15-kor indulnak haza
az oviba nemtom mikor lesz
a cseppem már vagy 5 variációt felsorolt,hogy mi szeretne lenni,mondtam jó lenne eldönteni
Köszi:)
A kisfiamnak is ma van a farsang!
Te kicsid harmadikos,ugye?Minek öltözik be?