Bármiről (beszélgetés)
Szia:)
Jó munkát Neked!
A suliból is mindig azok késtek,akik a legközelebb laktak:D
Szent a béke a pároddal?
Sziasztok! Jó reggelt!
Ma megint sikerült elkésnem, de már nemis szólnak érte. Hiába lakom közel a munkahelyemhez, negyed ótát tuti kések. Amugy nem értem miért kell nekem 7-re már bejönnöm. A legtöbb cég később nyit, a bankok is stb. Na mindegy! Remélem hamar elmegy a mai nap.
Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek! =))
Én is lépek mára!
Holnap jövök!
Szép estét mindenkinek!
Holnap,holnapután nem igen leszek,a párom is itthon lesz,olyankor nem szeretek hoxázni.
De majd meglátom.Hétvégén biztos jövök!:))
Pontosan! Lehet, ha az anyuka egy nap azt mondaná a fiainak, hogy nincs pénz, ezért nincs se reggeli, se ebéd, se vacsora, tiszta ruha stb, akkor elgondolkodnának, hogy ez így mégsem jó, s lehet tényleg kéne munkát keresni.
De amíg megkapnak mindent, mégha szűkebb keretek között is, akkor nem fognak lépni. Kell a motíváció, ennyi!
Szia!
Hát, nem tudom! Ez szerintem emberi tulajdonság és kicsit nevelés kérdése is. Én korán elkezdtem dolgozni a fősuli mellett, hogy ne kelljen a szüleimtől pénzt kérni. Vagy inkább nem mentem sehova, nem vettem új ruhákat stb , hiszen tudtam, hogy a szüleim nem tudnak úgy támogatni ahogy szeretnének! Annyi pénzt meg kerestem, hogy nekem elég legyen. (Nem a szüleimmel laktam, hanem koleszos voltam)
Ha az anyuka megtesz mindent a fiainak, nem szól érte, ha délig alszanak, akkor miértis változtassanak a "kényelmes" életmódukon.
Nehéz tanácsot adni, ha az ember nem ismeri a konkrét esetet.
Nemsoká én is eltűnök,kisfiamért lesétálunk.
Este leszel? Ma kivételesen leszek.
Léptem!
Majd jövök , sziasztok !!!
ja ! én is betettem a kedvencbe
de lassacskán megint eltűnök,ide engedem a törpét
Na ilyen nálunk is szokott lenni,a párom a múltkor lakapcsolta az automatát mérgébe(villanyt)
a nagyfiamnak van saját gépe a szobájába de azon nincs net.de egyébként este nem bír a párna széken kihűlni(ami a gép előtt van):)
Én sokszor úgy oldom meg,hogy senki nem ül ide:)
A párom meg lóg a saját gépén...
Szia:) Szerintem ekkora "gyereknek" azért már saját magának kéne fölérni ésszel,hogy ő maga is kezdjen az életével valamit...vagy ha már nem akar önállósodni,akkor pedig segíteni,legalább anyagilag otthon...ilyenkor már nehéz lehet rájuk hatni,a szülők hibája is ez,valamit a neveléssel is elrontottak...szerintem...
Nem tudom,én mit csinálnék,ha ilyen helyzetbe lennék...mert hát mégiscsak a saját gyerekünk...!?
sztem is nagyon klassz,lehet,hogy be kéne tenni a kedvencbe,hogy aztán vissza találjunk ide
NEEEM ???
Igen! Nézegettem, hogy mik a legrégebben látogatott fórumok. És láttam, hogy ezt csak valaki létrehozta, de hozzászólás nem volt hozzá, így gondoltam írok ide, lesz ami lesz...
És milyen jó kis társaság jött máris össze. :D
Szia Linda!!
a mi tágabb családunkba is vannak hasonló problémák, "ezek a mai gyerekek" már sose lesznek olyanok,mint pl. a szülei,ne is reménykedj
(Én se vagyok öreg:)sztem.