Barátokat keresek Győrben (beszélgetés)
Szia!
Sajna kicsit zötyögősen halad a "klub", jó lenne felpörgetni!!!
Az én munkahelyemen 90%-ban férfiak a kollégák, így hát velük női dolgokról nem tudok beszélgetni.
Te merre laksz? Én Nádorvárosban a férjemmel egy kis lakásban, majd jövőre szeretnénk nagyobba költözni.
Sziasztok!
Én szívesen kötnék itt barátoságot!
Férjemmel tudom csak megbeszélni a dolgaimat, néha jó lenne egy jóbarát. Sajnos nem vagyok, barátkozós természet, inkább zárkózott, így nagyon nehezen szerzek barátokat.
Sziasztok!
Szintén győri vagyok és barátkoznék.23éves vagyok és hiperaktív.:)Szeretnék végre nem csak egyedül kimozdulni a lakasbol..:( Remelem valakinek szimpatikus leszek és talán végre megoldódik a problémám.Addig is irány a napsütés:)
Sziasztok!
Én is győri vagyok, hasonló "gonddal". jó lenne egy (vagy több) barátnő, akivel elmászkálhatnék, beülhetnénk egy kávéra, moziba, kirándulni stb.
Sziasztok Győriek!
Én is barátokat keresek Győrben. Akár baráti párt is. 26 éves vagyok. Sajnos a páromon kívül én nem ismerek nagyon itt senkit.Ha valaki szeret beszélgetni, kirándulni szívesen várom.
Szia!
Én írok neked bár lehet már nem is olvasod.Eddig nem írtam mert én bár 25 éves vagyok de már családos nem lennénk jó barátok nem tudnánk közös programokat csinálni.Ezért csak írok.Átérzem a helyzetedet én nagyon sokszor költöztem életem során rengeteg iskolában megfordultam.Én is azt éreztem amit te.De hidd el erre tényleg csak az idö lesz a megoldás.Azt tudom csak tanácsolni ne rágodj rajta annyit majd jönnek maguktól a barátok.Nézz körül a környezetedbe iskolába,szomszédba azokon a helyeken ahol mindennap jársz.Mosolyogj légy kedves beszélgess el a liftben ,utcán stb.öreg bácsikkal nénikkel is lehet felületes csevegös ismeretséget kötni soha nem lehet tudni lehet van annyi idös unokája mint te stb.a suliban pedig kérdezd meg a többieket nem-e tudnak valami jó buliról vagy hová mennek hétvégén és biztos hozzájuk csapodhatsz .Légy kicsit nyitotabb hidd aztán majd alakulnak a dolgok!!Hát ennyi lenne!Sok sikert!!
Köszi hogy írtál ide!amúgy sem ír senki:((
Azt én is észrevettem, hogy mindenkit csak piszkál, mintha jobb dolga nem lenne!Pfujj!:)
Te mindig ott vagy ahol nem kellene negatívka,ha megatalállak......!!!!!!!!!
Ne is foglalkozz ezzel a taggal!Aki ilyen hülye mint ez,az nem érdemli meg,hogy itt legyen a hoxán!:-))))