Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Ami igaz, az igaz, Miki intrikus figurája ördögien jó!
Ha van a Bk-nak érdeme, ez feltétlenül azok közé tartozik.
Miközben a több ágon futó cselekmény helyenként megmosolyogtatóan naív, életidegen, a karakterek jól konstruáltak, ez vitathatatlan.
Ebben áll a magas nézettség sikere, semmi másban.
De, azt mondta akkor, látni sem akarja többé...
Ha a régi Noémiből indulunk ki, aki ugye, törpe volt... kopasz apu jó nagy darab ember, Orsi is egy fejjel magasabb régiNoéminél - figyelembevéve a genetikát és azt, hogy a gyermekek általában még magasabbak is, mint a szüleik ---> valami kis töpszli lehet Noémi igazi apja.
Ámde jött ez a magasabb lány, így már nehéz okoskodni ;-)
A titokzatosságok közepette nem kizárt, hogy még előkerül Noémi apja, sőt esetleg főszerephez is juthat-egy darabig..
Különösen ha Orsi még sokáig hallgat és takargatja a titkát.
Húúú, tényleg most hogy mondod...
...de az tényleg nem rémlik, hogy Noémi ezért megutálta volna, hiszen rajongásig szerette.
Igen, ezt én is észrevettem. Ez megint kinek a fejéből pattant ki? El tudom képzelni, ahogy összeülnek az Okosok és megtárgyalják:
"Na, mi legyen a folytatásban? Mi lenne, ha Noéminek nem XY lenne az apja? Ez jó, legyen! A nézőknek mindegy, úgyis mindent megesznek." :/
..nem ez az első és utolsó.
Szánalmas és sűrű melléfogások tarkítják a sorozatot, még jó, hogy a nézőknek csak csekély hányada figyel fel rájuk..
Ezt a vonalat is húzzák, mint a rétestésztát!
Ha így haladnak, talán őszre, esetleg szilveszterre derül ki, mi miatt hisztizik rendszeresen a "picológus" Orsi.
Hát itt a topikban, már elhangzott ilyen feltevés ;-)
Na most, miért is olyan nagy katasztrófa, ha Noéminek nem a kopasz ember a nemzőapja? Noémi már úgyis összeveszett vele.
Azért ne veszítsd a kedvedet Adri, persze elképzelhető, hogy összejönnek, de arra még nyilván sokat kell várni, kiváltképp ha még jó ideig megy a sorozat, de ez a kapcsolatuk sem lesz hosszú életű.
Ezt viszont-a nagy Berényi tulajdonságait ismerve- mindenben le merem fogadni.