Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
nézzétek mit találtam:
Juli terhes ami érdekes lesz mert András el van kötve, de akkor ki fogja felcsinálni? :DD
:D
Vaááá, ez jó! :)
András Emmát sem küldheti el a búsba, amíg ő Julcsával turbékol a saját lakásában.
:ODDD
;o)
Meglátjuk, hová bonyolódik a háromszög.
2008. jún.3.
Elérkezett a várva várt pillanat, képernyőre kerülnek a Barátok közt azon epizódjai, amelyekben már Gonda Kata alakítja Noémit.
Az már rég óta nem titok, hogy Csifó Dorina távozása után a 19 éves lány kapta meg a szerepet a válogatások során, ám eddig még nem láthatták a nézők. Kata nagyon izgatott, és várja az adást.
- Nagyon kíváncsi vagyok, hogyan fogadnak a nézők. Furcsa, mert annak ellenére izgulok, hogy már úgysem tudok változtatni rajta. A stábtól és a többi színésztől nagyon sok segítséget kaptam, remélem sikeres lesz a bemutatkozásom. A családom véleménye nagyon sokat jelent számomra, így elsősorban nekik akarok megfelelni. Ha tőlük pozitív visszajelzéseket kapok, akkor megnyugodok egy kicsit.
Kata elmondása szerint hamar belerázódott a szerepbe.
- Már az első forgatási napomon is remekül éreztem magam, azóta pedig egyre kevésbé izgulok, már sokkal felszabadultabb vagyok.
Noémi karaktere a színészcserével alapos változásokon megy keresztül, erről azonban egyelőre nem sokat árulhat el.
- Sokat változott az írországi út alatt, de az alapvető személyiségjegyei azért ugyanazok maradtak. Annyit talán elmondhatok, hogy a botrányok előtti, régi Noémi tér vissza a Mátyás király térre.
Gonda Kata életében is hozott változásokat az elmúlt időszak, de egyelőre jól bírja a sok elfoglaltságot.
- Más lett az időbeosztásom, de szerencsére minden belefér a napjaimba. Továbbra is járok színi- stúdióba és az iskolát sem hanyagolom – mondta Kata az RTL Bulvárnak.
HUMOR
A feleség hazajön az autóvezetői vizsgáról. A férje unottan megkérdezi:
- Na, hatodszor is meghúztak?
- Ja-ja, de most már legalább jogsim is van.
Kiváncsi vagyok, lesz-e valami szerepe Zsófinak a Patrikra áhitozó Clau lebuktatásában, aki jócskán megérdemelné, hogy felsüljön, amiért éppen a legjobb barátnőjének a boldogságába gázol bele..
No és érdekes lesz megtudni, hogyan dönt a férfi: lehorgonyoz Claunál, véglegesen Nórát választja, vagy megtartja mindkét nőt.
Már ameddig ki nem tudódik ez a háromszög.
Az viszont gyanítható, hogy a lelkiismeretfurdalással gyötört Kristóf nem sokáig lesz Miki szekértolója, sőt, talán ki is tálal Nórának.
Akkor pedig kiborul a bili és szégyenben marad Miki is, Clau is, Nóra lelkibeteg lesz, Patrik pedig elmehet a..
Oda!
..és a nagy Berényi kezdheti előlről feleség- visszaszerzési hadműveleteit.
Már megszokhattuk, hogy itt semmi nincs kibontva, egyetlen ügyet sem visznek végig, elnagyoltan és vázlatosan mutatják az eseményeket. Élő példa erre-többek közt- Radnics őrizetbe vétele is, azóta se tudunk róla semmit. /Ha valakit ki akarnak vonni a forgalomból, azt rövid úton megteszik, a sztori pedig ezzel véget ér és kész./
Fogadjuk el, hogy a gyémánt-ügy Bauer halálával lezárult, Kertészék "gyöngyszeme" pedig megmenekült.
Ezért ilyen felszabadult és jó kedvű, ha beállít Kingához.
Igen ez a rendőr volt, aki kihallgatta Gézát, majd Zsoltot.
Aztán Anyus hozzá ment, hogy eltűnt a fia, és most, hogy vki zaklatja.
Persze mindez a véletlen műve, de Nektek nem furcsa, hogy a gyémánt ügy ennyi volt? Meghalt a társ és ennyi? Nem is nyomoznak?
Nem, nem. A kakaóport (úgy egy teáskanálnyit) rászórsz a kinyújtott, kockákra vágott tésztára, összecsíped a négy szélét, begyűröd és ha jól csinálod a kifőzéskor nem folyik ki a megolvadt kakaó a gombócból. :)
Volt, hogy egy-egy kifolyt és szegény mami morgolódott, de ha sikerül nagyon guszta, ahogy a villával kettészeled és folyik ki a fincsa kakaó. Aki szereti az édeset, az még megszórhatja porcukorral is a gombócot.
Ajánlom mindenkinek! :)
(bocsi, az off-ért)
célia, akkor már csak egyet árulj el, hogyan készül? ez a szilvásgombóc tésztája töltelék nélkül, kakaóval leszórva, vagy valami teljesen más?
remélem, nem titkos recept...
és remélem, ezzel nem árulom el tudatlanságomat :-)
semmi különöset?
miután patrik azt mondta, hogy egy fontos projekten dolgozik egy ügyfelével? hát nem tudom...
nekem is tetszett, ahogy zsolt egy rövid 'bocs'-csal lerázta andrást, utána andrás felment juliékhoz, és közölte, hogy zsoltifiú bocsánatot kért, és megígérte, hogy többet nem fordul elő, sem a rosszul visszaadás, sem a sértegetés...
ennyi mindent levonni egy 'bocs'-ból...