Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Giorgio tényleg NAGYOn béna volt, de Petra szerintem pont hogy elég jól játszott, Brigi meg pláne.
Brigit és Lórit sajnáltam legjobban eddig.
Azt azért hozzáteszem, nekem alapvetően nem a szereplőkkel van bajom, hanem a helyenként bárgyú forgatókönyvvel, a mai élettől helyenként merőben távol álló, naív cselekménnyel, irreális megoldásokkal, szenzációhajhász, primitív ötletekkel, végig nem vitt eseményekkel..
Dehát ezzel nem mondok újságot, sokszor és sokat beszélgettünk már róla itt, anélkül, hogy valami is változna.
Nem baj.
Tekintsd ezt Hangyászsün, sommázó véleménynek, ami nem azt jelenti, hogy a 10 év alatt nem akadtak gyengécske alakítások, mint pl. Nyafkakatáé, de ezen aligha érdemes így utólag meditálni.
Emlékszel arra a slágerre, amely így kezdődött? "Csak a szépre emlékezem.." /Egy ország énekelte annak idején..
Javaslom, maradjunk ennyiben.
Annál inkább is, mivel a jelenlegi szereplők döntő hányada-szerény véleményem szerint- jól mnegállja a helyét.
De jelezd, ha ezt vitatod.
Itt nálunk mindenkinek egy szavazata van..
Ha Clau tovább nyomul Patrikra, menthetetlenül lebukik, vagy az éleseszű Zsófi, vagy más révén.
És is ezért drukkolok.
Már így is azt vártam, hogy az idillikus borozgatás közepette mikor állít be a lány és néz nagyokat, mivel Patrik nem is opera-rajongó..
:D
én kb 2 éve foglalkozom vele úgy igazán..:) kiskoromban is szerettem hallgatni, aztán valamiért a modern korszakot választottam, azután ismét visszatértem a retro-hoz:D
:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
:D nem szar a sorozat!:D
de úgyis kiderül, épp ezért szeretjük:)))
Clau & Patrik bukjanak csak le, mint a rossz filmben!!!
:ODDD
Elárulnád, te mit díjazol a Bk-ban?
/Én töröm a fejem, de isten látja lelkem, egyéb nem jut eszembe../
Szerintem G.Kati egy fokkal jobban néz ki nála, de ez ízlés dolga.
/Különben ne bántsuk R.Magdi-t, jól festett az egy héttel korábbi, "Csináljuk a fesztivált"-versenyen. Jól választotta ki a számot, az "I will survive" /Túl fogom élni/ disco-dal kiválóan állt neki, ezt annak idején az amerikai Gloria Gaynor vitte világsikerre.-------A remek számra egykor én is sokat táncoltam!/
Bocsi a kitérőért..
Hogy Zsolt most miért kavar?
Én úgy látom, nem kell itt okokat keresni. A f.írók szinte menetrendszerűen veszik elő a szereplőket és írnak a személyük köré valami meghökkentő cselekményt, esetleg balhét, hogy fenntartsák a nézők érdeklődését..
Magdi anyus már egy hete rémüldözik a rejtélyes imádója miatt, Zsolt tekintetében is ki kellett valamit találni, mert eddig úgyis elég szolidan éldegélt a pult mögött, meg a raktárral kombinált irodájában.. /Most ismét bűnöző lesz, mint amikor Radnics heverjával együtt alágyújtottak Andi új éttermének../.
Nemsokára az apátiába esett Tildára is sor kerül, majd esetleg Botondkára, aki mondjuk beleszeret az általa kinézett telep éjjeliőrének lányába, stb, stb.