Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Köszönöm Nektek :)
Tegnap láttam, h Géza és Kinga között csók volt...utána még történt vmi?
Vanda és Botond? Még csak próbálkoznak, vagy már konkrétumok is történtek?
Én is felvetettem már Klau és Miklós szövetségét Nóra megmentésére! Előbb-utóbb meglesz.
Ez a Lajos viszont szimpi figura.
És Noémi jelentkezni akar legközelebb az Iparművészetire, Orsi pedig felszólította egyetlen (??) gyermekét, l. sz. felhagyni a nyakán való élősködéssel.
Pletykák: Nóra miért Kristóffalosztotta meg a gondját (Clau mellett)? Hogy Miklós is értesüljön róla. Bár ebben a helyzetben Claunak és Miklósnak szövetséget kell(ene)kötnie Nóra megmentésére.
Erik a Ház legjobb tanítványa. Rögtön továbbadta Gézának a masszázs-kalandot Titusszal. (A vendég neve)
Hát igen. Két nem túl bonyolult lelkivilágú ember. Szegény Brigi.
:O(((((((
Ravasz egy disznó ez a Patrik. Észrevételeim:
1. Timike pálinkás kenyeret kapott? Netán Nóra beásta a parkba, l. Móricz Zsigmond stb. prózáját?
2. Miért KRISTÓFNAK pletykálta el Nóra, mit akar Patrik (no nem a szexre gondolok)??? Kristóf, jóllehet órák óta Nóra becsapásának csaknem biztos tudata gyötörte, majdnem szótlanul elment szövetségese és (Erik mellett) 2. számú lelki panaszládája, Miklós mellett.
3. Miklósnak most mi járhat a fejében? Meglepi az aktus után egymást cirógató párocskát Patrik ifjúkori emlékeivel? Vagy úgy véli, a bosszú az az étel, amely hidegen jó???
4. Clau egyelőre teljes vereséget szenvedett P-fronton. Bekövetkezik-e nála a "Dögöljön meg a szomszéd tehene is!" effektus, vagyis mondjuk befolyásos üzletember ismerőseivel elintézteti, hogy Patrik 0 Ft hitelt kapjon?
Lényeg: Nóra meg patrik sajna összejöttek, és ennek következtében Nóra sajnos az üzleti ajánlatra is rábólintott.
Ezen felül Botond és Vanda is felmelegítik a káposztát, valamint Kingáék is, bár egy kedves masszázs-vendég okozott némi bizonytalanságot.
Noémi elhatározta, hogy felkutatja a családfáját. Orsi fiatalkori képei között előbukkant egy titokzatos évfolyamtárs fotója, akire Orsi nem nagyon akart emlékezni, bár valószínűleg kicsit több volt köztük barátságnál.
Basszus, nem láttam a végét, telefonhívásom volt.
Lemaradtam a lényegről.
A Lajos szerintem a Klau egyik régi ismerőse.
Nnnnnaaaaaahát, lefeküdtek, wazzze. És még az üzletbe is belevág!!!! A hülyéje, mármint Nóra
Ki az a Lajos?
Segítsetek!
Jaaaa..:)))bár rövid ideig mutatták csak...:(((
Semmi bajom az új Noémivel, csak ne Noéminek hívnák, és ne kéne folytatnia az elődje szerepét...szerintem teljesen jól játszik a csajszi, csak ez a szerep, na..hát ez nem az övé...