Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
De igen!
Csak Kinga felvilágosította, h ha a Zsoltot nem érdekli, akkor az meg sem érdemli!Imi meg elhívta, hát megy vele!
lényegében semmi izgi.
Zsófi megy randira Imivel, András az ecserin Julival.Kinga kever Bartánál Zsófi ügyben, az meg leállítja.
Barta Botondot fűzi nyomozásra András ellen.
Magdika meg nyomoz újra egy csokor miatt, amit a Tildától kapott, csak Ő ezt még nem tudja.
Amúgy Én kezdem unni a Magdi+zaklató témát!
Kösz! Bartha simán mondhatta volna Andrásnak, hogy várja a tolvajok hívását, ami egy BMW esetében majdhogynem normálisnak nevezhető.
:O(((
Nem díjazza, mert további visszaélésekre adhat okot, de úgy tudom, nem bünteti.
Nem tilos egyezkedni, aki úgy gondolja, de akkor ne várja a rendőrség segítségét, a biztosító pedig nem minősíti bűncselekménynek és megtagadja a kártéritést, hiába volt az illetőnek cascó-ja.
Erről jut eszembe egy bűbájos vicc:
Egy idős falusi bácsitól kérdezi valaki:
-Bácsikám, van cascó-ja?
Mire a paraszt-bácsi: Vót, de kikezelték!
igen azt mondom:)
én itt szeretek lenni, veletek elsősorban:) lehet hogy nem mindenkinek egyezik a véleménye a másikkal, DE KULTÚRÁLTAN tudjuk megbeszélni a dolgokat..:) és ezt szeretem:)
szóval:ÉN ITT MINDENKIT SZERETEK:)
és külön örülök annak, hogy itt lehetek veletek:) remélem még sokáig tudjuk beszélni a Barátok közt epizódjait:)):))addig is HAJRÁ NÓRI&MIKI;):)
mindenesetre furi...:O a héten nem olvastam Patrikról:O de lehet holnap fogok...:S remélem nem:D minél hamarabb elmegy:) és az én naaagy kedvenceim....:)(L)(L) egymásra találhatnának..:D
az viszont már lehetne tartósabb...
Az RTl Online-Fórum megszűnése után én is ott kezdtem, de hamar átjöttem és nem bántam meg, jóllehet a Netbulvár-Fórum technikai szolgáltatásai sokkal gazdagabbak, főként mert képekkel is fel lehet tölteni.
Viszont magasan itt jobb a gárda, komoly segítőkészség tapasztalható, kiegyensúlyozott, kulturált a vitakészség, a résztvevők kellően tájékozottak és hangulatilag is jól együtt vannak.
Itt a viták sohasem fajulnak el és nem terelődnek személyi síkra, ami említésre méltó pozitívum.
..és amit én külön is nagyra értékelek: még a hétvégi, Bk-mentes napokon is szót értünk, ami számomra kellemes meglepetés.
Száz szónak is egy vége: remek, nívós a csapat!
Köszönet érte mindenkinek.
persze.hogy a nézők minél több ideig gondolkozzanak,egyék őket a fene!:D "izguljatok csak!" főleg én:D
de reméljük kifog békülni Nóra és Miki...már ideje volna...patrik?ő mehet a .....:D oda.
szia:D szavaztam igen:))
azért köszi;)
hát az fix...sokáig fog tartani ez a Nóri-Miki-Patrik-claudia ügy...
remélem patrik mihamarabb elmegy...
Nóra már elkezdett gondolkozni, csodálkozni Patrikon.
sztem azért teszik ezt, mert a nézők "vérét akarják szívni"...:)
most persze alig tudunk róla valamit.csak annyit:nem koloszár patrik...,javítóintézetben volt, és az adóságai mindenüt...
Nórának csak elég lesaz ezaz indok.Fejbe verem magam,ha Nóri segíteni fog Patriknak kiegyenlíteni őket...:S:D szted???csaknem....főleg miután Patrik Claudiával is próbálkozik...remélem nem ez lesz,hogy nóri patriknak segít...csaknem.
Szerintem a Miki-Nóra-féle huzavona sokáig témája lesz a BK-nak. Egy fajta feszültségkeltés, különböző eseményeket lehet kitalálni emiatt és megosztja a nézőket.
Adrika! Itt is lehet szavazni, az adatlapomon megtalálod. Ha már szavztál, akkor nem szóltam! :D
Patrikról-bár több hete a színen van-jóformán semmit nem tudunk, amit én elég furcsának tartok. A f.írók eddig mindent megtettek, hogy titokzatosság lengje körül.
E héten talán közelebb kerülünk a valósághoz, bár olyan lassan csörgedezik a cselekmény, hogy az már észbontó.
Minden cselekmény-szálat bosszantóan óvatosan, komótosan adagolnak, így egyik hétről a másikra alig van előre haladás.
ez igaz.mert mivan akkor ha Miki fog veszíteni...az bizony szégyen lesz...:S
de remélem tényleg igazak amiket a magán nyomi:D mondott.:))
de persze patrik kamuzik egyet, hogy ne higyjen nóri az exének,amit persze nóri elhisz az új pasinjának,majd mikihez megy beolvasni.(tartalom szerint vádaskodni fognak aztán kibékülnek...) a sors iróniája majd...majd meglátjuk:D
áá de nem bírok magammal, megint előre mentem:D
hát ja.
addig belesem élem magam inkább...mert képes vagyok bizony:D
várok inkább:) és utána vagy örülök, vagy sírok.....:D
:D:D juj:D ez jó:D
fekete humor...:D
ő..nem tudom láttad-e az új előzetes videót!:)
abban van valami...:D Miki nem bír magával..:D
..továbbá a magánnyomozó olyan információkat szállít, amelyek a megbízó érdekeit szolgálják! /Ez a nagy Berényit ismerve, talán nem véletlen../
Szóvan ne igyunk előre a medve bőrére.
/Nem védem Patrikot, aki lehet, hogy kemény bűnöző, de lehet, hogy csak kis stílű szélhámos, aki szerelmet hazudva kíván pénzhez jutni..
Róla ez idő tájt sok minden elképzelhető, de azok egyelőre még nem bizonyítottak.
Várjuk meg a végét./
folytathatnák az üzletelést..:) sztem fogják is.ha persze Miki egyáltalán akarja....
Mikinek megvan az oka, hogy nyomozzon...:D
illetve az indoka Nóra felé, hogy miért nyomozott:)