Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
de ennek még lesz hátul ütője:D ugye?:D szerintem nem véletlen...mivan ha bosszúból szétválassza valamivel julit és andrist oszt visszahozza a volt exét julinak...akkor ő lesz a gyerek apja??:s
áááh az túl késő lenne...vagy egyáltalán beleszövik?
ja igen bele, mivel addig forgat amíg megnem szül.szóval nem tudjákl eltakarni:D
ezek amolyan fellángolások...
nyugi...lehet kihagytak 1 napot,de még lesz folytatása...:)
mi??
a tildától a szöveg?
már bocsi, de sztem magdinak is visszakellett volna venni...mer nem kell ezt ilyenkor"nekem sem kellett volna megcsalni"ez ilyenkor tapintatlanság.
azt kellett volna ha tényleg szereti a tildát, hogy "mindenesetre bármikor bármiben számíthatsz rám, hidd el melletted állok és kitartok melletted és segíteni is fogok!" ezt kellett volna.:-) vagy én vagyok fura?:D
azon sértődött meg igen...arra rohadtul algériás:D
viszont tildának igaza volt..
ilyenkor jobban teszi valaki ha nem okoskodik...mint magdi!persze hogy "kölcsön kenyér visszajár..."
mármint?banditának az a hosszú haj?
sztem itt lesz valami még...nem hinném hogy felesleges volt.....azt gondolom, hogy bartha bosszút áll andrison mert folyamatosan bunkóznak egymással! andris kiosztja őt...mert nem szívleli barthát.sztem barta visszaadja még ezt neki..sejtem h hogy...
:)
de barthának semmi köze hozzá...szerintem tök mind1 ha egy gyerek (fiú) megnöveszti a haját! semmi durva-elítélő nincs benne.volt oszt-társamnak is hosszú mégsem itéljük el...Andrisnak igaza volt,nem kéne belepofáznia mindenbe bartának...:D
jó lehet.de sztem akkor sincs hozzá semmi köze...
mér nem kérdett vissza:"mi a f** közöd van hozzá b**meg?? oszt te mé" nem nősűsz má' meg?:":D:D:D:D
najó...csak vicc....ez bunkó lenne:P:)
Szerintem is. Nem helyes szerintem ennyi idősen megnöveszteni a gyerek haját, pláne a fiú.
Ha később úgy dönt, hogy olyat szeretne majd megnöveszti.
Elhiszem és elfogadom amit írsz, csak itt nekem már sok a sorozatos visszatáncolás, a korábbi kapcsolatokhoz visszatérés. Ezt eléggé egyhangúnak tartom és a szűk szereplő-választék az oka.
Már csak az hiányzik, hogy András is Zsuzsa után, Emma pedig Ricsi után áhitozzon és akkor leugrom az emeletről..
Nos:
Sparafucile a Verdi-operában bérgyilkos, akit Rigoletto, az udvari bohóc fogad fel, hogy ölje meg a leányát/Gildát/ elcsábító mantuai herceget. A leány álruhát ölt és Sparafucile tévedésből Gildát szúrja le..
A többit be tudjátok helyettesíteni.