Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
:D:D:D
tudom..még ..nem gyerek, hanem már felnőtt valamilyen szinten...
ezt nézd meg!!!!!nagyon jó:D:D
:)))))
igen:)))))
Nem hiszem. Katalizátor szerepük volt Géza & Kinga (~cica, ~cemende) újra egymásra találásában.
Amúgy: Most rághatjuk a körmünket, lesz-e a) bolhapiaci; b) Vidám-parki külső felvétel???
:)))
Ez aranyos...
OFF! HUMOR!
Az eset megtörtént, a helyszín a 6-os villamos:
A Keleti Károly utcánál felszállt egy idős nő, kb. olyan sminkkel és ruházatban, mintha most múlt volna tizenhat. Arca pirospozsgásra kimázolva, rózsaszín csókos száj, olcsó kölni-szag terjengett körülötte, csiricsáré sárga-piros-lila szín-összeállítású ruhájához nem nagyon ment a barna, rozzant műbőr szatyor.
Alig hogy becsukódtak az ajtók, irtózatos tolongásba kezdett az amúgy is tömött villamoson, ezzel is demonstrálva, hogy neki márpedig ülőhelyre lenne szüksége. Talált is egy megfelelő alanyt: punk frizura, biztosítótűkkel teleaggatott farmerdzseki, néhány karika a fülében, és vadul rágta a rágógumit, néha nagy "lufi"-kat fújva. Na, öregasszony el is kezdte lökdösni a szatyorral, meg dülöngélt, nyögdécselt. Meg is jött a várt eredmény, fickó nem bírta tovább és felugrott. Ingerülten odaszólt az öregasszonynak:
- Tessék, üljön le, vén k...a!
Öregasszony még levegőt sem kapott, elkezdett hápogni, hangosan sikítozott, hogy "Hallotta, hallotta, hallotta..." közben kereste a megfelelő alanyt, aki őt megérti. A közelben állt egy idősebb fehérhajú úriember, sétapálca a kezében. Öregasszony hozzá sietett segítségért:
- Hallotta uram, mit mondott nekem ez a taknyos?? Azt mondta NEKEM!!!!, hogy VÉN K...A! Nekem, azt mondta, nekem....
Mire az öregúr:
- Ne izgassa fel magát drága hölgyem, én is megvan már vagy 10 éve, hogy nem praktizálok, mégis mindenki doktor úrnak szólít!
dehogy...:D mért tagadjam le magam?:) nem szokásom...:)nő vagyok:)
Nevem:Horváth Adrienn, 18 éves múltam..:) :D
de jobb szeretem ha inkább becéznek:adri-nak:) a nevemet olyan komolynak érzem:S
:D:D saját nemedtől?:) az se szép...:):S
a pasiktól is visszataszító.de nyugi,én nem szeretek így beszélni.ha az egyik barátomat hallom így káromkodni akkor fix, hogy rászólok...nem szeretem az ilyen "velős" káromkodást...
Nem, nem bántottál meg, csak rémesen zavar a mosdatlan beszéd, pláne nőktől.
Saját nememtől már megszoktam.