Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
jaj...:(
akkor jól gondoltam, mert a köv.heti tartalom" Nóri és Miki megállapodnak, h nem vádolják egymást"
bár... kitudja:)
ti szeretitek a kis kölyök kutyákat?:) tudom, h nem ide illik.:D de, kíváncsi vagyok:)
Nem, az eredeti Szomszédok ment egyszer, és az ismétlés pedig minden nap. :)
Erre az ismétlésre gondolsz? Az egyszer ment hetente, ha nem tévedek.
A Szomszédok szerintem csak hetente egyszer ment! Talán csütörtökön? ...
Nem tudom, mennyit ismételtek belőle, egy-két részt néztünk csak meg, nosztalgiából, de az ismerős volt.
Mi annak idején minden este néztük, akkor még nem voltak kereskedelmi csatornák, az Rtl Klub is-ha jól emlékszem-csak 1996-ban indult.
Mármint amikor nemrég ismételték.
Bizony, pl én sem néztem az utolsó években, pedig gyerekkoromban szerettem nagyon... De az ismétlésnél is elakadtam nemrég kb ugyanott, ahol annak idején. Végigment az ismétlés egyébként?
Ezt az előzetest már láttuk pár napja, nem? Beszéltünk is róla.
Miklósnak az a célja, hogy éket verjen Patrik és Nóra közé.
Rövid időn belül eldől, hogy ez mennyire sikerül, hiszen Patriknak színt kell vallania Nóra előtt.
Azért reméljük, a "Barátok közt" nem tart ilyen sokáig.
Még a Szomszédok" is csak 13 évet élt meg és a végén már a fél ország unta.
Ezek szerint a Bk-nak még van ideje..
Szerintem nem vallja be semmi esetre, amint Vilibá sem vallja be Manyusnak, hogy ő küldte a korábbi ajándékokat.
a köv.tartalom, illetve a mai:
Miklós vészjósló titkot árul el Patrikról.
Videón láttam:) Nóra eléggé csalódott lett hirtelen...de vajon mi lesz a folytatása??szerintetek bevallja Patrik Nórinak az igazat? meddig marad P?:D annyira kíváncsi vagyok!!!!!:))))))
:D:D igen, igen...ez is mehetne 48 évig:P:);):D én szurkolok nekik:)))))
:D itt nemcsak az elfogultságról van szó, mert ugyebár imádom:)) amire te nemrég azt írtad "Tiszteletre méltó!:) " de ezek valós tények:)
:) július és augusztus vége is..:) bocsi.akkor úgy mondom, majdnem szeptember:D
"Szabó család"? de régen volt..
Annak idején eleinte hallgattam a rádióban, 48/!/ éven keresztül ment, sok-sok érdekes epizódja volt-egyszer mégis ráuntam-megvallom, én elég hamar, mert amikor kezdték, már volt televizió és mindenkit az érdekelt és kevésbé a rádió..
Azért így is óriási hallgatottsága volt, pláne falun.
Ennyi lenne?? De jó neked!Tudod mit? Maradjunk ennyiben..
Én nem akarlak téged meggyőzni.
A rajongók olykor elfogultak-de sebaj.
Augusztusban szünet van, nem?
nem tudom olvastátok-e de a Berényiék ismét nyeregben vannak:D amikor beindult a konkurens csat.-nál az új "műsor", akkor pl, kíváncsiságból kicsivel többen nézték, mint a bk-t...de!! itt ebben az a bökkenő, hogy az a műsor az első helyekről már a 19.-20. helyen van...a Berényiék pedig első helyen:))
de ezek mindig megnövekedtek:) pl júlizs-augusztus környékén is...
Szerintem sem fogják megszűntetni:) VAGYIS REMÉLEM!! Ők akarnak lenni a "Szabó család" folytatása...:) illetve nem a folytatása,hanem az hogy a rekord mennyisége...tehát a sz.család-ot nagyon sokat hallgatták-nézték...és szerintem a bk-t is ugyanígy teszik.rengeteg minden van még... Pl szerintem visszatérhetne Dani, Csabi, akkor pár régi szereplő, hogy mivan velük:)) a kedvenceim persze maradjanak:)) ő nekik is ki kell békülniük, akkor kompromisszumokat kötni, fel kell nevelniük a kis Timikét..akár egy kistetsvér;):D akkor családot alapíthatna végre bartha...annyi minden van még. Orsi is itt van..
2.2 millió volt eddig a maximális /átlagos havi/ nézőszám, ez esett vissza a múlt héten 1.7 millióra.
Ezek a tények.
Mert nem akarunk újabb topikot nyitni, már így sem lehet kiigazodni a millió topik között itt a hoxán. teljesen jól elvagyunk így, ez alatt a cím alatt.
Jó, lehet, hogy valamilyen extra érdekfeszítő résznél megugrott, de azért mostanában sajna inkább az a jellemző, hogy a 2 milát sem éri el a nézőszám.
de ha kritizáljátok, akkor miért írtatok?:)nem bántani akarlak ...
volt olyan pedig tényleg.vagy asszem 3 millió.nem több akkor.lehet rosszul emlékszem...:D bocsi..de 3 millió volt azt tudom!:)
És ha netán Vili felmondana, avagy Bartha kirúgná (amit régen meg kellett volna tennie az öreggel, de a menyével is!!), új pincér(cica) jönne Kinga + Néma Robi mellé?
én is látok benne hibát 2-t.nem többet, de attól függetlenül elnézem és imádom:)):))szinte olthatatlan szerelemmel:D:D waooww:D:D
1., hiba: hogy itt soha nincsnek ünnepek:((( ki mikor született, néééévnap..:S meghogy mindig öltönyben vannak...és hogy nem buliznak többször.ennyi:)TÖBB NINCS:)
Nem mi adtuk a címet a fórumnak.
További ajánlott fórumok: