Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
ugyan már...
lement kangyalra a barátjához, akitől a gyerek van...
Szürkebarát! Te is lencsés vagy????
Nóra már Timikével a karján tette be a lábát Kangyalra. ;)
Lindával:)
Egyszer már rákattant
És Danika esetleg Miklóstól lenne?:)
Ha Zsuzsa jön, akkor jön Bandika is. Ő kivel fog összejönni?
node mi van, ha kiderül, hogy nemcsak bandika, hanem danika sem andrástól van?
esetleg timike nem miklósé, hanem egy vidéki fickóé, akivel nóra összejött kangyalon, és megragadta az alkalmat, hogy mikit szivathassa azzal, hogy soha többé nem látja...
Tényleg, lehet, hogy Danit Nojéminek "hozzák vissza"! Aztán elhúzhatnak együtt, hogy hájevribádi!!
Oké, meggyőztél, nem vérfertőzünk:)
Viszont nojémicke jó ötlet, a fülbevalóival együtt. Köszi Gwen! Lehet, hogy ezért írják ki?
Jogilag igen. Sőt még Andrással is összejöhetne Tmike. Nem tudom más hogy van vele, de én inkább testvéreimnek tartom az unokatesóimat, mint partnernek.
Ilyen jó soha nem lesz a béká. :)
Timcike vérrokon. :) De Nojémit elkaphatná, legalább nem csak magával foglalkozna. Aztán el is vihetné magával Ámérikába, az úgyis a lehetőségek hazája, talán kellenének valakinek a szépséges fülbijei.
Más apától, más anyától:) Akkor már mehet, nem?:)))))))
Timcike? Ne mááá! Ő mégis csak az unokatesója!
Én úgy vettem le, hogy nemcsak átmenetileg jön vissza. Mintha azt nyilatkozta volna, hogy szívesen tesz eleget a felkérésnek. Eddig is visszajött 1-2 percre, de most szerintem több időre jön, és rájön, hogy András és a mátyás-téri pletykák nélkül nem tud élni:)
Zsuzsa már bunyózott Miki exnőjével, az nem volt semmi:)
Bocs, közben már más is írta.
Ugye, mondtam, hogy ne írkáljatok 500 oldalt hét végén:)))
Zsuzsa nem csak átmenetileg, rövid epizód szereplőnek jön, mint korábban is?
Visszajön Zsuzsa. Ő is B. Attilát akarja majd, meg ezek szerint JUliska is, nem beszélve Nóráról, aki már most szemezget az új rokonnyal. Ha még megtudja, hogy riválisa is akad, majd foggal.körömmel magának akarja a férfit. Lesz hajtépés, meg kinyomom a szemed, meg ilyenek. Az milyen lenne, ha békába beleolvasztanának egy Máónika sót, ahol Nóra-ZSuzsa-Juli küzdenek Attiláért??? Jó nagy bunyók, meg minden..Hú, de bírnám!! :-))
Oda Juli megy vissza, nem?
Ahhoz képest, hogy Cs.Csilla annak idején azt mondta, végleg ki akar szállni, egész jól meggondolta magát.
Dani viszont megint egy életerős, pont jó korban lévő emberke ahhoz, hogy szerelembe bonyolódjon valamelyik tér-beli lánnyal. Mondjuk Vandácska? Vagy később Timcike?
Alexet egyáltalán nem kell megvédeni, hiszen körvonalazódik elég erőteljesen, hogy Emma pénzecskéjéből nemsokára nagymenő manager lesz belőle, és nem lesz szüksége erre a lúzerállásra.... Ami 20 évig nem sikerült neki, mert nem volt elég jó és kitartó, az most egycsapásra össze fog jönni, majd meglátjátok!!!
Ha Zsuzsa visszatér, lehet, hogy szétmentek az "exAdnrásbaráttal"? És akkor még ő is összejöhet BA-val, nem? Húha, mik lesznek még itt:)
Nagy a valószínűsége, hogy azért írták ki, mert Alex rájön, hogy hazudott neki és elzavarja az ösztöndíjra. És András papa abbéli örömében, hogy Alex segített a lánynak, megvédi a seggéd a titkárnői székben:)
Nóri meg Miki szana meg szétmentek...
Zsolt már lecserélte a videót, csak a BK nem cserélte még le a díszletet:)))
Költői kérdés következik:
"NADE HOL VAN MÉG MINDIG ADRI?":))
Persze Nóra nem fogja kirúgni.
Apropó, akkor még úgy gondoltam, hogy valaki meghallja, mit szólt be Lindának (ott ült András és Laci mögötte), és majd emiatt változik Nóra véleménye, de aztán kiderült, hogy Zsolt hatására.
További ajánlott fórumok: