Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Szia!
Köszi a linket :-))
jó, akkor néha offolok, ha eszembe jut valami, ami tetszett:-)
múltkor éjszaka felkeltem, és kimentem a konyhába meginni egy kis vizet. mire visszaértem az ágyamhoz, a kisebbik srác a helyemen feküdt. na, mégsem vagyok olyan jó apa, mert ezt nem tolerálom, úgyhogy felvettem, hogy vigyem vissza a helyére.
kinyitja a szemét, és kérdezi:
- hol vagyok?
mondom neki:
- a helyemen
- hogy kerültem ide?
- nem tudom, de gondolom, átjöttél, mert nem hiszem, hogy anyuci ment volna át érted.
belenyugodott, visszavittem a szobájukba, lefektettem, betakartam, egyszer csak felült, és nagy komolyan megjegyzte:
- én nem emlékszem, hogy átjöttem volna...
Tényleg Magdi nénit is rendőrök vitték el, mert Klau azt állította, hogy takarítás során ellopott tőle vmit.
Másodikra nem emlékszem...
Jajj, te ezt nem érted. :) Nem csak jó apuka vagy, hanem jó férj is, mert te vitted a gyereket az orvoshoz (legtöbbször ez a nők reszortja). Ezért kapnád a strigulát.
Másrészt mesélj csak nyugodtan aranyos kis történeteket. Martiannak igaza van, a BK egyre kevesebb témát ad, a gyerekeket meg szeretjük. :D
Ú, nagyon gonosz leszek, de őszinte- Szőke Zoli régen hasonlított Adria MOST. :DD
Amúgy szerintem R Kárpáti Péter nem volt rossz fiatalon, egész érdekes arca volt.
offolj csak nyugodtan :)
kell egy kis élet is ide, mert a bk-nak nem sok köze van hozzá :DD
?
de hát ez csak egy vicces történet volt, jót derültünk a váróban, mikor rádöbbent, hogy mit is mondott...
de tudok még ilyeneket, csak nem szeretnék túl off lenni, hisz ez nem családi, hanem bk-s topik :-)
bár ahogy nézem, ahogy egyre laposabb a történet, és ahogy egyre több ismétlődő dramaturgiai elem történik, egyre ritkábban esik szó a sorozatról...
Igen, itt ez is gyakori, mivel lassan már nem tudnak mit kitalálni a nagy eszű f.írók, így össze-vissza kavarják a cselekményt, hogy érdeklődést keltsenek..
Nálam ezzel nincs sikerük, de tartok tőle, ebben nem állok egyedül.
Majd nézzétek meg a nemrég feltűnt új titánt, a sima modorú Attilát, vagy a valamikor képernyőre kerülő temetői lövöldözőt..
Gondolom őt alakítja majd Kárpáti Levente.
/De ha nem, akkor se kövezzetek meg../
:))))
(ha ezt egy nappal később mesélted volna el, kapnál egy strigulát áprilisra)
Viszont elég gyakori a iustis mord. Lásd Miki, Klau előzetesei, Géza büntetése.
Volt még vki?
Sajnos a Bk ezt a dramaturgiát követi. Az igazságszolgáltatás ebben a sorozatban "gyengélkedik", a bűncselekményekről általában nem szereznek tudomást, ha meg nagy ritkán igen, akkor rendszerint kutyaütők..
A cselekményt a f.írók úgy alakítják, hogy azokat az elszenvedők fel sem jelentik, így nyomozás sem indul.
Élő példák erre Miklós töménytelen gonoszságai, amelyek mindegyike büntetlen marad, de nem hallottunk arról se, hogy Andi új kávéházának felgyújtása miatt nyomozás indult-e.
Mindkettő már induláskor is ígéretes volt és az évek során sikeres, jó színésszé nőtték ki magukat.
Ez különösen Ullmann Mónira igaz, aki rendkívül sok oldalú és a színházának /József Attila/ napjainkig egyik erőssége.
Ez előttem sem kétséges. Az elkövetkező időkben bárki közelít majd Nórához, Miki mindent megtesz, hogy elmarja mellőle, ezt tette korábban, és így járt el Patrikkal is.
Nóra elénekelheti Paul Anka örökzöld slágerét:"You are my destiny.." Te vagy a végzetem.
Mi meg eltűnődhetünk azon, nem unalmas-e rohadtul ez a gyakran ismétlődő fordulat..
Hogy a Vanda-Botond kettőst már ne is említsem.
Uhhh...nagyon jó képek.
Mindegyikőjük most néz ki jobban, paik-nők, kivéve Nóra.
És Szőke úr és Németh úr is mekkora változáson ment át....
Fodor Zsóka meg mintha most lenne fiatal és hirtelen köpte volna ki magát öregben...ugyanaz...
Köszönjük!