Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
:DD
Géjzut egy motorbaleset érte,s ebből kifolyólag került kórházba.
Neeeeem..... :DD
Petinek ehez semmi köze.:))
a motorozás előtt kufircoltak egyet X):DDDDDDDD
milyen jól elbeszélgetünk :D:)
bocsi mindenkitől:))
:)) igen.
ezért is imádom őket,mert természetesek,s nem beképzeltek. Oda mész hozzájuk,bemutatkozol,beszélgetsz velük,akkor tök jó dumálni velük:))))))kapsz is tőlük puszit;):)
:DD
"kicsi a világ";):D
Én a BK-ból kb 3 embert "ismerek".persze személyesen találkoztam velük. Iza,Zoli,Fodrász.
Mikor ott állok a stúdiónál,akkor a fodrászék kinnt vannak,s szándékosan röhögtetnek:DDDDDD
örülök,hogy kapok levegőt:DDDDDD
pont az tetszik bennük,hogy egyáltalán nem beképzeltek:))
:OOOOOO hatalmas óóóóó betű a számon:O:D
na,honnan??:D mesélj kérlek:))
tartod vele a kapcsolatot? én is találkoztam vele jó párszor személyesen,jófej:)) van szövege:D:)
első kedvencem Nóri:)) ő vele is találkoztam személyesen és iszonyatosan aranyos,neki is jó a szövege:D:)és ami a legkedvesebb,hogy be is mutatott a kislányának,Annának :)))))))))
szerintem nem lesz ilyen. nem hinném,hogy visszajönne a sorozatba. amúgy ez nem lenne túl kedves így.
szegény gyerkőcökkel elhitetnék,hogy az emberek feltámadnak,s akkor félnének mindentől.....:O
Dallas-t nem szoktam nézni.De tudom miről van szó.
Én is így gondolom Mikiről :)) sokszor gonosz:D és izé:D mégis ő a 2. kedvencem :))
szerintem is szólhatott volna!!
Zebi...... :))
biztos kérdezed?:O:)
szeretnék persze,de biztosan nem sikerül:(
csak tudnám,mivel tudnék gyakorolni?:O
mindig izgulok,s azzal rontom el.
Zsolt olykor egy felbőszült állat,s azt is bántja akit szeret. pl., Zsófi.
lányáért pláne képes lenne ölni.....
Joys!!:D
Én voltam :DDDDDDDDD
ez nem rossz..
""Szerintem vissza lehetne könyörögni, hogy legyen úgy a folytatás, hogy Gézu álmodta az egészet...Vagy Vili." "Ez jó ötlet, írjunk virtuális petíciót. Kérjük vissza Magdust!!!!!"