Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
ezt olvastam :))
köszi :))
ah.. :P
szóval lehetséges,hogy "kupakolt" Peti&Kinga?:D
bocsi a kupakolás szóért.:))
társasjáték..... :)) így szebb:))
Sziasztok!
Részemről befogadlak..Bár én is legszívesebben Claudia lettem volna, de majd kitalálok mást...:-)))Mondjuk leszek Niki (úgyis mindig Algopyrint zabálok, tehát átérzem a gyógyszerfüggőségét!! :-))
Sziasztok!!!
Én is, én is, én is szeretnék valaki lenni:)
Koromból adódóan esetleg a pszichiáter asszony lehetek, vagy Zsuzsa, kis túlzással Claudia is:) Őt szivesen bevállalom ;)
Akkor most te vagy Máté?
Na jó, akkor leszek Zsófi, bár még nem tudom hogyan kell plázázni, dehát csak megtanulom, ha Zsoltunk ad egy kis lóvét:) Apropó, ki vállalja Zsoltot? 80-as?
Szerintem a Rózsa nyitva lesz, Zsoltot természetesen nem csukják le, hiszen akkor egy csomó szálat elvarratlanul kellene hagyniuk (bár bk-ban ez a természetes, mint tudjuk). Ott lenne például Zsófi, aki újra visszaköltözhetne a nagynénjéhez, ezen kívül mi lenne Clau megkopasztásával? És ugye az előbbi kérdésem szerint, ki örökölné a Rózsát, ha Zsoltot lecsuknák életfogytiglan? Esetleg a Rózsa helyén fitnesz szalon nyílhatna, vagy zöldséges, hogy egy kis gyümölcsöt is vásárolhassanak a lakók a sok tej meg narancslé helyett:)
Apropó, tiszta konyharuhák sem lesznek, mert ugye ki mosná ki? Ezen kívül sajnos, most manyus halálával mindenki meg fog tanulni takarítani a házban:) Végre, láthatjuk Orsit, Nórát otthonkában, melegítőben, lapos sarkú cipőben felmosni. Az lesz ám a nagy röhögés
jaj, egy timikés elfoglaltságot kifelejtettem :-(
nem ér rá a bébicsősz, ezért nórának kell vigyázni a saját gyerekére, de nem akarja magával vinni, ezért inkább bezárja a szobájába, ő pedig a konyhában olvas...
most majd manyust gyászolja, aztán kingacicát ápolja, aki megint rosszul lesz, aztán ki kell takarítania, mert nincs takarítónő, és amig nem vesznek fel újat, neki kell csinálni (persze közben velveszi a kapcsolatot terikével...)
és mire megint szabad lehetne, addigra miki természetesen kitalálja, mit kell tennie...
bár ezügyben eddig (mi tagadás) csak hülyeségeket követett el...