Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Lári-fári Tilda, nekem ne siránkozz, nem hiszek neked!
Túl sokáig nyeltem tőled..elegem van, besokalltam!
Megkeresem Kristófot és elmegyünk egy búfelejtőbe. Ne gyere utánam, úgyse találnál meg.
TILDA Eriknek
Még én igyekezzek! megtettem neked mindent... még azt is, amit Danikának, Iminek, annak a vén faszinak, akinek nem jut eszembe a neve, sőt még Palikának sem... sőt még amikor megerőszakoltak, akkor sem...
Virgi, hol maradtál?!
Egymagamban veszekedjek?
A próbafelvételek anyagát meg szokták dvd-n kapni a jelöltek, hogy utána megnézhessék magukat?
Hány ilyen válogatáson voltál már, Adri?
Gondolom, mindenki izgul ott, le kell lökni egy felest előtte ,:))), attól könnyebben megy!
Azt reméltem, egy kis boldogságra lelek nálad, ehelyett naphosszat veszekszel és zsémbelsz.
Csalódtam, csalódtam, vedd tudomásul..
Este még kibékíthetsz, de akkor nagyon kell igyekezned, nem úgy,mint legutóbb, mert az-most már kimondom- igenis gyengécskére sikeredett.
Nekem igényeim vannak!
Hová raktad a szerszámaimat?! Minden eltűnik ebben a kupiban, mert nem tartasz rendet!
Jól bevásároltam veled..
Ez nekem szól??
Jólvannna..mit zsémbelsz?! Dolgom van, hanyagolj!
Drukkolok, hogy visszahozzák Teri mamát, ez most, hogy szegény Magdus jobblétre szenderült, már gond nélkül megoldható lenne..
Vili b. nem maradna egyedül, avatott kezek gondoznák.
Hurrá!!!
Mondjuk most én vagyok TILDA.
Erik mondj már valamit! Anyus leesett a lépcsőn és meghalt, Apust elvitték a rendőrök, Géza és Kinga meg pont most vesztek össze... Botond kórházban... Azonnal gyere ide!
Te meg ne aggódj, itt senki nem háborgat benneteket, mindenkinek jut hely a topikban, itt toleráns embereket találsz.
Ez ugyan nem rajongói, inkább bírálói oldal, de semmi baj, nyugodtan éltessétek a kedvenceiteket, csak mértékkel.
Tetszik az ötlet!
Én bevállalnám Magdianyus szerepét!
Most hogy maghaltam, a fejetek fölött lebegnék a söprűmmel, és ha valaki rosszul viselkedne, fejbe suhintanám...
Lehetne még fokozni, ha mindenkicsak eszperente nyelvenszólhatna hozzá.
Ha minden jól megy, Botond a vizes medencébe pottyant, így Zsolt megússza dolgot.
Itt úgyis mindent úgy alakítanak, hogy a szereplők hosszabb időre ne kerüljenek partvonalra, ezért nem követi bűnhődés a bűncselekményeket, pedig akad abból itt elég.
Elég ha mi kritizáljuk, igaz?
Szép vasárnapot mindenkinek!
Valahogy csak kibírjuk majd Bk nélkül. Magdi anyus elment..nekem bizony hiányozni fog.
Vili b. hamar tisztázza magát a rendőrségen, hogy nem akarta megölni a nejét, Botond is felépül a zuhanásból és Gejza is megbékél a várandós feleségével..
A többit majd meglátjuk.