Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
az igaz.
nekem se lenne kifogásom ellene.
értelmesebb mint vanda XD csak nem kéne neki is a sz@rt kavarnia..:S:S
En is bizok benne, hogy az fog tortenni, mivel a Vandanak is mar tul sok van a rovasan. Hogy lehet valaki erzeseivel jatszadozni, foleg egy ilyen komoly temaban, mint a terhesseg. Remelem mihamarabb kiderul, valaki elszolja magat, remelem lesz belole egy joooo nagy cirkusz, Bea helyeben meg is tepnem a Vandat.
Lejjebb olvastam, hogy sokan kulsoleg kritizaljak a Beat, hogy ilyen dagi, olyan dagi, szerintem meg majdhogynem o a legnoiesebb a sorozatban. A lany szinehez en is hozzatennem, hogy oke, talan kevesebbet kellett volna suttetnie magat a napon, vagy szoliban, hihi. Es nemreg van csak a BK-ban es jol jatssza a szerepet. Nem mint a kis bandzsa Lindacska, en nem tudom, de mar reg kereshettek volna helyette valami belevalobb "Zsolt lanyat".
tényleg???
nekem nagyon nem jön be a hosszú haj pasin, legalábbis az a méret, amit Valteren tegnap láttam, az már nekem túl hosszú.
Ha copfban van, az meg még rosszabb.
Nekem sem tetszett egyáltalán.
Ja azt kihagytam, hogy göndör...:)
szerintem se volt hosszú haja. nekem pont ő nem tetszett. olyan buzisan nézett ki, meg a hangja is olyan volt. jaj...
viszont én nekem is tetszik a hosszú fekete haj, a göndör meg pláne. ah.....
Szép számot küldtél, köszönöm.
Az ilyen típusú dalokhoz Andrea Bocellit képzelem magam elé..de ez a férfi is hangulatosan interpretálta a számot.
Tetszett!
Nem is volt hosszú haja...
Nekem kifejezetten bejön a hosszú haj, főleg ha fekete... Megőrülök az ilyen pasikért!:) Persze az arc is számít meg a test.
akkor mutatok mégegyet:
Nem hülyeségeket, hanem kisebb-nagyobb bűncselekményeket.
Döntései rosszak, legfőbb bűne pedig, hogy szinte minden ténykedése mások kihasználásán alapul.
Ez a legundorítóbb.
Ő rá illik a mondás:az sem igaz, amit kérdez.
"Attila már nem kűzd Nóráért. Én a helyében
kűzdené AKKOR, ha éreznék iránta valamit."
1., sértett,
2., nóra mindig emlegeti mikit.
Nórát igaz megcsalta egyszer, de hát Nóra is ebben kvittek.
kb.. jó de azért miki jóval több hülyeségeket művel..
Clauval szemben érthető a nem finomkodik hiszen Clau sem fog. De pl. András biztos nem játszana tisztességtelenül tehát őt nem kéne így fúrnia.
És igen egész ideáig azt sugallták és úgy is volt, h családja szent és őket nem, hát most már Timit is felhasználta. Nórát igaz megcsalta egyszer, de hát Nóra is ebben kvittek.
Így igaz.
..és az asszony szerintem helyesen döntött, bármennyire is fájt neki.
Első a gyermek érdeke és ő az apját választotta.
Elég ritka az ilyesmi, de a gyermek kint beilleszkedett új környezetébe és megszerette az apját. A magyar nőnek nem volt mit tennie.
Igen,ráadásul sokáig küzdött az anyja, h hazahozza pedig a gyerek is azt mondta, h az apjával akar inkább élni végül beletörődött az anyja nagyon helyesen.
Ráadásul az anyjáról asszem kiderült, h drogfutár és később még a gyerekre is megpróbálta rákenni, h biztos ő rejtette el a drogot nála azért találták meg.
Egyértelmű a válasz. Torz, zavaros, elítélendő viselkedési mintát állít a nézők elé a sorozat.
Korábban azt hittük, Miki előtt szent a családja, azóta hírhedt "hősünk" erre is-több ízben-rácáfolt, hiszen még a volt nejét is átverte, akit állítólag szeretne visszaszerezni, továbbá önző céljai érvényesítésére a kislányát is felhasználta.
Ne szépítsük, rongy ember a "nagy" Berényi.
Engem aggaszt, hogy milyen viselkedési mintát állít a nézők elé a sorozat.
Sokan hiszik azt, hogy Miklós előtt szent a családja. Tényleg így lenne? Hányszor árulta el Andrást, vagy Nórát? A sógornő is családtag, és bár Claudia olyan, amilyen, azért a háborúhoz, ami közöttük zajlik, két fél kell.
Azóta már látta az anyja, mert felkereste Törökországban, később megindult a harc a gyerekért, aki egészen jól érezte magát a kinti környezetben, végül hivatalosan is az apját választotta, azóta is ott él vele-Isztambulban.
A gyermek magyar édesanyja kényszerűen lemondott róla.