Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
NEM SZÍNÉSZ, HANEM SZÍNÉSZNŐ;)
kérlek jegyezd fel:DD
nem baj, szerinted az. én imádom. az a lényeg:DD
Tényleg nem ártana egy Zsolt+Kinga..
Clau találkozott Valteral? Vagy majd holnap hagynak minket hétvégére rágódni?
az ország leg sz*rabb színésze -
továbbra is ragaszkodom ehhez!
ez most biztos k..va jól esett neki..
mé nem arról beszélt, hogy milyen pózban nyomták?? ezt a seggfej nőt..
"Nóra alaposan beolvas mikinek, elég hatásosan "
ebből pár hét múlva vagy ismét féltékenységi jelenet lesz s minden 2.percben mikiről fog beszélni vagy tényleg gyűlöli :o))
jaja, én is azt néztem h milyen hülye feje volt mikinek:DD olyan idióta feje van ilyenkor XD
bakeeeeeeer,kinga milyen jól nyomta a pofont:o woow :DD
zsófi mit vár?? azzal magyarázkodik hogy "csak" kétszer hetyegett gézával és azzal el van intézve?
mikinek annyi szerintem.. nóra már végleg kidobja őt XD . a hülye miki.
Vanda beolvas Beának
Linda majdnem elszólja magát Peti előtt Vandáról, de kimagyarázza
miki gusztustalanul vigyorog,mikor Laci elmondja neki, hogy Attila elhagyta Nórát
Nóra alaposan beolvas mikinek, elég hatásosan
Zsófi beszél Zsolttal, elmondja neki a szánom-bánom szöveget és hogy ő bezzeg mennyiszer megbocsátott neki
Zsófi bocsánatot kér Kingától, de mikor elkezdi ecsetzelni, hogy Gézával történt együttlétük alatt....akkor kap egy nagy pofont
továbbá kiderül, hogy Kisbaba bölcsibe kezdett járni.....azaz kiírták :))))))
Na igen, a rablás felemlegetése nem volt fair, de a többi jogos.
A párom szerint a lányok pofonja jobban fáj, mert ők körömmel adják. :)
Zsóf szerintem is azt akarta mondani, hogy akció közben is Kinga járt a fejében. Ezt nem hiszem el, mert akkor nem tudott volna elmenni. Esetleg átsuhant a fején, hogy 'ej de rossz kislány vagyok', de tuti, hogy bűntudata nem volt akkor és most. Amivel baromira nem tudok azonosulni, mert el sem bírom képzelni, hogy vetemedhettek erre. Legkésőbb a csók után észbe kellett volna kapniuk.
nem, szerintem azt akarta mondani, hogy kufirc közben is arra gondolt, hogy ezt nem szabadna......
na, Kinga ki van segítve a vallomásával!
Vártam Zsolt mikor vág vissza azzal, h és szerinted ki miatt vállaltam be a sittet is? Ki mondta, h adjak puszira 10 misit Claunak, mikor tudtad, h ennyi nincs?
Kinga viszont jó volt. Igazi rendes saller volt bár lenne még mit tanulnia Bud Spencertől. Az előzetes szerint még lesz a bunyónak folytatása.
Nóra még egész korrekt.
Más szülők előzetes figyelmeztetés nélkül fordítják egymás ellen a gyerekeiket, és még csak nem is mondanak feltétlenül igazat.
Zsófi érvelése jó volt, bár azt nem tudom, Kingának mit akart mondani. Annak is meg kellett már bocsátania?
Nem olyan régi a film, Célia.
Úgy hallottam, néhány éve Amerikában díjat nyert, ami nagy szó, mert más országok filmjeit az Oscar-t leszámítva hivatalosan ritkán ismerik el.
Ami azt illeti, az általában megszokottnál izgalmasabb, fordulatosabb, igaz, véresebb is.
Ejj, mikről maradok le!
Gratula! Mióta? :))))