Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Ő egyébként Janza Kata első férje volt, gyermekük is van, aki azóta már kamasz gyerek lehet..
/J.K. újra férjhez ment és ha jól emlékszem egy-két éve szült./
itt vannak a 2011-es képek
sok-sok BK szereplővel
Adrika viszon sokkot fog kapni Varga Izabella képétől!!
jaj, bocsánat!!!!!
ez a tavalyi!!!!!
arról lett gyanús, hogy Rubint Rékaának nincs pocakja!
A tegnapi Story Gálán Varga Izabella és még néhány BK-sztár , szép ruhákat választottak
És Varga I. nem tűnik várandósnak!
Julcsi cserélgette a pasikat??
Ne már! Volt neki pár, de pont annyi, amennyi tinédzser korban még teljesen egészségesnek mondható: "KertészGéza" meg Miller Zoltán, akire én emlékszem.
Vasárnapi humor!
A kórházban, a halálos beteg körül összejön a család és várják az orvost.
Végül odajön hozzájuk a kezelőorvos, és fáradtan szól:
"Attól tartok, hogy rossz hírt kell Önökkel közölnöm. Az Önök rokonának egyedüli reménye a túlélésre az agy-átültetés.
Ez nagyon kockázatos és költséges műtét, mivel az új agyért fizetni kell."
Az első döbbenet után az egyik rokon megszólal:
"Na és mennyibe kerül egy agy?"
"500 000 euro a férfi agy és 20 000 euro a női agy."
Hirtelen csend támad és eléggé zavart helyzet lép fel.
A férfiak a helységben igyekeznek elfojtani a vigyorokat és kerülik a női pillantásokat.
Végül az egyik férfi nem tudja legyűrni kíváncsiságát és megkérdi:
"És miért, hogy a férfiagy 25x drágább?"
Az orvos megértően mosolyog a naiv kérdésen. "Ezek megszokott piaci árak. A női agy ára alacsonyabb, mivel a férfiakéval ellentétben - használva volt."
Tudtommal a lakás még Mikié, csak mikor szétköltöztek akkor Nóra szerint úgy dukált, hogy a történtek után Miki költözik. Én meg mondtam volna hogy oké, átköltözöm a másik szobába mert hűtlen az lehetek de hülye nem.
Laci tényleg kapott Orsitól pénzt, annak fejében mondott le a lakásról, bár én harcoltam volna legalább bizonyos tulajdonrészért.
A Szomszédokról:
Mágenheimné egyszer összejött Gáborral, de mégsem, mert Gábor csődöt mondot... hihihi A doktornak udvaroltak a nők, de nem lépett félre, bár egy olyan savanyú asszony mellett nem bűn. Julcsi az rendesen cserélte a pasikat, Vágási Ferit meg bírtam ahogy aggódó, önérzetes képpel panaszkodik-bölcselkedik. Etus az csúcs volt, folyton panaszkodott hogy nincs pénze közben meg mindent megvett.
Sztem meg nem. Gáborral tuti nem. Juli egy színésszel kavart egy ideig, Gáborral tuti nem ,de volt még vkije. Mágen meg egy ügynédnővel ill. egy medikával is.
Viszont volt olyan házaspár is, akik kölcsönösen megcsalták a másikat. Alma meg az erdész (Jánosnak hívták talán?), ők házat is próbáltak építeni maguknak, ami sosem készült el pénzhiány miatt. Az erdész kikezdett az építésszel Alma meg vmi Sándorral (SándORR-nak hívták, mert akkora orra volt,h simán elszívhatott Volna egy szivart a zuhany alatt), Rezső pincér (akit amúgy ki is rúgtak a kocsmából, de később mégis visszahívták, h kémkedjen a konkurenciánál), aki midig beszólogatott meg hülyeségeket beszélt egyszer mondta is, "narancslöttyöt a nagyorrú baldóvernek" :)
Sztem meg igen. :P Ezt már kb tízszer megbeszéltük, nem? :)
Laci az Orsitól kapott nagy összegű kisegítés fejében mondott le a lakásról, utólag. Igen, azért, amit szerinted nem is adott neki Orsi, de páran meg úgy emlékszünk, hogy igen. :)
Sztem nem. Orsi költözött oda Noémivel és csak jóval később házasodtak össze.
De még ha úgymond közös vagyon is lett valahogy akkor is a ele min. Lacié vagyis nem kellett volna csak úgy lemondani róla. Ilyenkor úgy szokás, h vagy az egyik fél kivásárolja a másikat vagy ha ez nem megy eladják a lakást és a tulajdoni hányad alapján elosztják a vételárat.
Igen, azon én is mosolyogtam mindig. Vágási Feri se volt semmi, mindig jött azzal, h beszáll az internetbe (1994-ben mikor bekötötték a telefont hozzájuk), még azt se tudtuk nagyon, létezik ilyesmi. Meg, h nincs 10 ezer ft-om Win95-re ellopni meg nem akarom, de dolgoznom is kéne vele, meg ugye lefagy a gép és viszem a szerelőhöz (legalább érthető miért nincs pénze).
Takácsék meg tényleg dolgoztak nyugdíj mellett szal. volt nekik pénzük biztos, Takinak saját kocsija volt és azzal taxizott, vagyis kb. akkor mikor kedve szottyant rá.
Mágenék meg valóban. Juli mindig kiverte a balhét,h Julcsi felhozza a pasikat mert mi az,h lakásban találkoznak. Talán jobb a a parkban csinálják? Mindig féltékenykedett az is igaz, de mindkettejüknek olt is kalandjaik, bár sosem csalták meg egymást, de jártak a tilosban mindketten. És persze sose volt pénzük ,de pl. Mágen sose fogadott el hálapénzt akkor sem ha az éjszaka közepén verték el álmából pl. Vágási Feri,h Jutka lázas.
Mágen Julcsi olt még a másik jómadár, mindig csak diszkózni járt meg úgy cserélgette a pasikat mint más a zokniját.
Milyen kiszemelt lakás? Miről maradtam le?
Jaj istenkém! :D
tényleg, a kislány, akit egy-két napra kértek elhelyezni a barátnőjénél.....
a kiszemelt lakás is csak egy hónap múlva lesz kész, addig ott fog csövezni ?
Heeee
Domi megy Nóráékhoz, aztán előkerül a lány is az is odaköltözik, aztán Nóra költözik Mikihez, mert már a gyerekek ugyis ott vannak.
Igy Mártuskának lesz lakása is, meg Atis-a is.
De egy idióta sorozat kezd ez lenni.
Mi az hogy beköltözik valaki a lakásomba, és még parancsolgat is, és még a gyerekemet is kiköltöztetem ?
Még ilyet !!!