Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
dalszöveg:
Zsófi olyan félve kérdezte meg házastársától ,hogy legyen-e gyerekük, mintha arról akarta volna meginterjúvolni, hogy vállalna-e egy swinger-klubos estet.
Ez ilyen kínos téma lenne egy házasságban? Kötve hiszem!!!
Várom az újabb bonyodalmakat:
-Gizi terhes lesz Vili bácsitól, de ő már nem akar gyereket - újabb konfliktushelyzet, tádám!
-Kingacica terhes lesz Kicsiszabitól, Géza ezen kiakad, ronggyá veri Szabikát, aki megrokkan - XD,
-Márta rámászik Atisra, de Nóra éppen rájuk nyit - párbaj :D :D.
Mennyi-mennyi kiaknázatlan lehetőség rejlik még ebben a sorozatban, hogy csak párat említsek, amit én találtam ki. ;P
A múlt hét óta most még önmagához képest egészen visszafogta magát. :)
Ezen a héten még nem üvöltött senkivel mint a fába szorult féreg, igaz még csak kedd van. :)
Üzleti titkok kifecsegéséért ma egy pillanat alatt kirúgják a Julcsa-félét, és ez helyes is.
Ráadásul ő már visszaesőnek számít.
Lassan ő lesz a Bk legnépszerűtlenebb figurája.
Idegbeteg, hebrencs, megbízhatatlan nő.
Elég kibírhatatlan egy alak volt amúgy Mágenné Juli. Állandóan balhézott mondvacsinált dolgok miatt, ok nélkül féltékenykedett szinte minden nap.
Mágen el is akart menni külföldre ár évre, nem csodálom, de ugye közben megszületett Flór, tehát maradt.
A Bozsek-fiú civilben amatőr zenész.
A Vacsoracsatában is bemutatkozott-gitáros énekesként.
Még a lélegzeted is tartsd majd vissza, mert ilyen még nem volt:
A léhűtő, dologtalan plázacica Zsófi gyereket akar szülni Zsoltnak!
Erre hirtelen nem emlékeztem, de igazad van, valóban megtörtént.
Magenheimné, Juli elcsábult/Frajt Edit játszotta/, nem rajta múlt, hogy egy nagy semmivel ért véget..
Ettől kezdve az asszony vígan feleselt, és visszamondogatott, azaz gyakran beszólt Gábor Gábornak..
Még az se biztos, Clautól is minden kitelik. Viszont az szép volna ha Mikivel szövetkezne Atis és végül Claut csinálnák ki.
De lehet, h Atis sötét múltját Clau kideríti, hisze Mikinek nem sikerült, de neki lehet, h most fog.
Az. Julcsa viszont megérdemelné, h ne vegye Atis vissza, aki munkahelyi titkokat fecseg ki az nem jó munkaerő.
Claunak meg tényleg elmentek otthonról.
A bulis rész viszont végre mi üde színfolt, ezek valós számok voltak, még egy Iphone is befigyelt, viszont elvileg videózott vele, de kamera üzemmódban volt (fényképezni viszont nem fényképezett vele).
Clau mondjuk nem fogja elrabolni és összekötözve verni, de Atis megemlegeti még a naccsád "csókját"!
:O(((
Az az egész bulis jelenet nagyon gagyi volt, azzal az öt darab statisztával..
Egyszer láttam a vacsoracsatában kicsiszabit gitározni, énekelni, egész jól nyomta. Nem profi, de tábortűz mellett elmegy...
Én azt mondtam a páromnak, hogy az Especially for you-t fogják énekelni (mindig ezzel húzom a párom, hogy egyszer énekelje el velem, de nem akarja...:-))
No de azt mondani, hogy Attila ölte meg... Nagyon gyermeteg elképzelés. Mondjuk van realitása, sokan reagálnának hasonlóképp. Tipikus bűnbakképzési mechanizmus...
Pedig szegény Attila nem tehet róla, hiszen nem szándékosan csinálta, és előre figyelmeztette Valtert, hogy ez egy kockázatos befektetés.
Klaudia most Attilát hibáztatja Valter haláláért??
Úgy látom, igen. Juli megint kikotyogott valamit...
A kicsi Szabi jól tud énekelni, úgy látom. Ez lesz az erőssége, netán elmegy énekesnek???