Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Ne röhögtessetek már ezzel a "nászéjszakával"... :P
Ez az egész, amit Juli csinál, egyszerűen röhej.
hát hogy a nászéjszakára szép legyen :))
és örüljünk, hogy a brazilgyantát még csak nem is említette :))
én ezt a narancsbőr-eltüntetősdit nem értem. andrásnak is, neki is jó volt így eddig. az esküvőn senki nem fogja látni a ruha miatt a sima bőrét. esküvő után meg úgyis visszamegy rá, mert kétlem, hogy életmódváltást hajtana végre...
akkor meg minek a pénzkidobás?
Jó dolgában azt se tudja mit csináljon. Most kitalálta ezt a felesleges időtöltést "készüljünk az esküvőre!"
Én semmit nem készültem az enyémre. Épp vizsgaidőszakom volt az egyetemen, és azt akartam túl élni. Meg folyton a wc-t látogattam, épp első trimeszterben voltam terhes az első fiammal.
Szóval kisebb gondom is nagyobb volt az esküvőnél. Bementem egy esküvői ruhakölcsönzőbe, a lehető legolcsóbba :D és így is csodaszép ruhám volt. Aki eddig látta a képeket, mindenki azt kérdezte, hol vettem?
Nekem ennyi volt a készülődés :D
Meg egyszer elmentem a fodrászhoz egy próbafrizurára.
Juli szeret főzni, úgy vettem észre.Van mosógépe, van mosogatógépe, segítenek a többiek is, élvezi ezt a sok gyereket (Balázshoz is nagyon ragaszkodott), akkor meg minek siránkozik? Elhiszem, hogy sok a ház munka így is, de még fiatal és most fog 4 órában dolgozni!
András helyében én azt mondanám, hogy lehetne egyszerűbb kicsit minden, és hogy túlzásba viszi Juli a dolgokat (pl. minek a fogyókúra?)...nem ettől lesznek boldogok majd, hogy egy vagyont költenek arra az egy napra!
Másrészt a szép ruhában szinte mindenki királynőnek érzi magát, még ha nincs is agyonkozmetikázva...
ezt én is láttam. az egészből a végére emlékszem, amikor megtalálta a favágókat, meg egy jelenetre, amikor ül egy fa alatt, és valamivel (talán egy szálkával) lárvákat piszkál ki a sebéből...
brrr...
nem valószínű. nagyobb az esély arra, hogy szó sem esik róluk, vagy küldenek egy képeslapot, esetleg valaki mondja, hogy beszélt valamelyikükkel telefonon...
:-(
rossz...
miért csak MAJDNEM???
:-D
Ezt a kérdést már többen feltették, de ne várj választ rá.
Ennél jóval vaskosabb témák is elvarratlanok itt, pl. Attila rejtélyes gyermekének és anyjának váratlan feltűnése, ami egyszerűen abbamaradt..
Anyukák! Drágák!
Elhúzom a csíkot!
Elnézést, ha sokat írtam volna!
Jó éjt!
Olvastam már itt a Hoxán is furcsa egy alkalomra szóló együttlétekről. Pláne, ha nem mentek tovább a csóknál. Erről jut eszembe! :)
Egyszer egy névnapon jól berúgtam! De még az elején, amikor még csak kb a szalonspricces szakasznál tartottam, két jó nőt is lesmároltam. Érdekes, mindkettő viszonozta! Valamennyit ők is fogyasztottak, de közel sem annyit mint én (7,5 dl rum!) Kár, hogy ezzel vége is lett a sztorinak...
Szóval, hihető a dolog.