Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Hehe, tényleg hogy felöltözött egyedül! :)) Meg vicces volt a feje, mikor mondta, hogy kikészítette a pezsgőt.:D
"A szürke kis tanárnő hízeleg az igazgatónak, biztos busás fizetésemelést kap" -- ja, nyilván. Közalkalmazotti bértábláról még csak nem is hallottunk.
Persze, h abban mi másban, ez BK. Mondtam már párszor,h bár a Szomszédok is elég gagyi, pláne mai fejjel visszanézve, de klasszisokkal jobb volt, külső helyszínen is forgattak szinte minden részben, és ugye ott figyeltek erre is, h nem a legjobb ruhájukban voltak otthon, bár itt is voltak érdekes dolgok, pl ez itt:
A gyerek simán puccparádéba vágja magát egyedül másfél perc alatt. Ez azért nem semmi.
Még egy pár millát hozzácsapnak-úgy kb hatszorozzák,és mehetnek akár a holdra is összeházasodni.:))
Aztán elmondhatják,hogy emlékezetes esküvőjük volt:D
Barátnőmnek cakli pakli 1 milla volt-100 fős esküvő-egy Budapesti szálloda éttermében.Semmi extra.Kaja,pia,élő zene.Zenekar az ismerősük volt-sminkes,fodrász ,a családból:D
Mindez 6 éve:)
Lehet mégis kicsit alábecsültem ezt az értéket. Tippeljük meg mennyibe fájhat ez az esküvő.
Nekem most lesz hétvégén a házassági évfordulóm. 7. Akkor egy 65 fős esküvő került fél millióba. Egy kis városban, minden flanc nélkül. És csak polgári volt. Terembérlet, kaja, pia. Ebben nincs benne a menyasszonyi ruhám és a férjem öltönye. A hajamat meg ajándékba kaptam a fodrásztól. Sminkemet meg egy családtag készítette.
Szóval lehet inkább 3 millió lesz Julcsáék esküvéje :D
úristen.....
:DD
szegény miki........
julis és a rockor dzsó:))
banditaaaa:DDDDDDDDDD
csalódtam lindában..:))ügyes volt!!!!!!!!
szabit ejtse kinga észrevehető hogy szereti még gézát.
Nagyon kíváncsi vagyok,mit mondanak Szabikának:OO
Géza sárgaságot kapott,ami fertőző,és ezért nem mehet emberek közé:))Kinga védett:D
- Micsodaaa?? A Peti egy másik lánnyal?
- Neem, a Petit és egy antilopot!
:DDD
Márk ezen vagy a jövő héten felbukkan. Amúgy: álom, álom, édes álom!
Kíváncsi vagyok, hol forgatták az esküvőt, különösen ha templomit is tartanak. (Kevésbé intenzív résztvevőknek: Erről volt szó, egyházjogliag lehetetlen, bár a BK-ban minden elképzelhető.(Az esztergomi bazilika eleve kiesik.) Az eddigi házasságkötésekre 4 különböző bp-i templomban került sor.
Az esküvőre jön az összes sorozat közben "elhagyott"
rokon/barát (pl.: Emma, Orsi)