Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
amikor hazaérek, nekem első dolgom az utcait átcserélni a jácóruhára...
a család többi tagjának is. bár a srácokra időnként még rá kell szólni emiatt.
:-)
ezt a cuccost én is láttam. gondolkodtam is, hogy ha vennék ilyet, és szinte null hangerővel nézném a horrort, hogy a páromat ne zavarja, mit tennék, amikor odajön, és normál hangerővel megkérdezi, hogy mit kérek vacsorára?
infarktust kapnék?
morzsi kémkedik a barátnője után...
sz@r ügy...
Nem hiszem. :(
Miért? Mert (nekem) tetszene.
Bori ügyes. A lehető legjobban csinálta. Egyrészt úgyis hamar kiderült volna, hogy Peti vele volt, másrészt ha nyilvánossá teszi a dolgot, akkor Peti esetleg felvállalhatja őt, hiszen ezek után mindegy. Én legalábbis úgy éreztem, hogy azért küldte el Borit, mert nem merte vállalni, hogy miatta dobta az unalmas Lindát.
Most András lett a rosszfiú! Hihetetlen!!! Ahelyett, hogy Julcsa belátta volna, hogy nagyon elszaladt vele a ló. Még András kért bocsánatot! Minek ahhoz egy vagyont kidobni, hogy egy szép esküvőt rendezzenek?
Na és az a sopánkodás, hogy ő főz, mos, takarít... Na és? Más nő szintén, plusz mellette még dolgozik 8 órában.
akkor ez egy groove CD-n lehetett rajta, amiről annak idején Pierrot-van dolgoztak Gangxstáék.
Ugyanaz tetszett meg nekik , úgy látszik :)))
Azért az nem semmi ,h amerikai zenekarok lopnak tőlünk. És ezt még sztem akkor csinálták mikor a Crazy Town még garázsbanda volt.
Egy másik elterjedt nézet szerint ez a gitáros alap egy hivatalos cd-n kiadott valami volt és ez később megjelent Cd-n és a Crazy Town megvásárolta innen az egyezés. Hogy így van-e azt nem tudom.
Julcsának abszolút nincs igaza.
Bori meg minden, csak nem barátnő. Mondjuk abszolút jellemző ez a magatartás az úgynevezett "barátnőkre", az ilyenekre joggal mondják, hogy ellenségre ellettük már nincs is szükség.
és az abszolút eredeti a 60-as évek végéből :)
erre egy érdekesség- ismerős a dallam?
Én mondom Neked, hogy igazad van! Annak idején néztem a Szomszédokat, de könnyen vettem. Nem zavart, ha kihagytam néha részeket, sőt akár többet is. Végül abba is hagytam a nézését. A Dallast is nézegettem, de az sem volt a szivem csücske.
De aért itt mégiscsak nagyon tömény a hülyeség, pláne a mai. T'onképpen miért kellett szakítani Péternek Lindával? Igaz, megmondta, szégyellte magát. Mai ésszel azt mondom, ha már így döntött, mondta volna el, hogy egy csókolózás eréjéig Boris megszédítette.
Nem értem Borist. Csak akkor értem, ha az a válasz, hogy ő nő. Peti láthatóan nem akar vele járni, most Linda barátsága is ugrik.
És Julcsa. Ez is női reakció amit ő csinál. Neki van igaza? Egy nagyon emlékezetes, gyönyörű napot szeretne magának, amit András képtelen megérteni mert ő lényéből fakadóan középszerű, szintelen ember?
Mi baja a házymunkával? Eddig végig otthon volt, András munkahelyen dolgozott, szépen megvolt a beosztás. Hát sajnos ilyen az élet, a házymunkát is megkell csinálni, mint ahogyan parasztéknál ellátni a jószágokat, gondozni a kertet, földet látástól mikulásig és minden járulékos tevékenységet elvégezni ünnepekre tekintet nélkül.
Julcsa jódolgában vész meg!
Ez a legismertebb zene tőlük: