Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Én is. :)
Mióta írtad, figyeltem a Sesame Streetben, ott is idegesítő. :)))
aszta:DD skizo lettem. magamba beszélek.dejóóóó:DDDDDDDDDD
ehhez kapcsolódó dolgot olvastam ami elég durva: kristófot bizti azért hagyta el felesége,mert rádöbbent, hogy kristóf bizony szedi a szemöldökét, azaz inkább a férfiak felé kacsingat;)
jaaaajj.....:))
Géza mióta szedi a szemöldökét?? szerintem Kristófból előbb utóbb Krisztina lesz.....
:DD
még zsuzsának is bevallotta, hogy szereti mikit.
" Nóra megvallja Zsuzsának, hogy Miklós állapota nagyon felzaklatta." he:DD
Férjem utópisztikus hipotézise a következő:
Balázs Mikihez költözik. Juli átmegy emiatt balhézni, de balhé helyett összejön Mikivel. Ezután András bánatában lemegy a Rózsába inni é összejön Kingával. Közben Zsófi bepipul Zsoltra, szintén a Rózsában köt ki, ahol összejön Szabival.
Zsuzsa, mivel Nóráéknál lakik, összejön Attilával.
Aztán Nóra és Géza egymásnak panaszkodik-amire már volt pár példa-végül ők is összejönnek.
Zsoltnak nem marad más, csak Szabi huga XDDDDDDDDD
Na Fk írók, lehet mazsolázni XDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXDXD
aaaaaa.már várom!!!!! nem bíííííírok magammal:P:P:P:P:P:P:P:P
a főcímdalban nóra attilával és timivel van és külön mikitől.. eskü az a feje mikinek: na, ezek még mindig együtt.....
szóval, bizti hogy kibékülnek ők? bár kitudja. nagyon remélem:DD én már azt remélem hogy összejönnek. :P:P
Az a helyzet, hogy Zsuzsa sosem volt a szívem csücske, de jelenleg csak tőle várhatjuk, hogy Julinak beszól, felpofoz, elhajtja a francba a házból jó messzire:)
az vicces volt..:DD de nézett mikor julis beszólt:P
ez a géza egy igazi kis p.cs :\ megérdemelte amit kingától kapott és szabitól is!! én nem vagyok szabi párti,de igaza van neki. így becsapni csak mert bele van zúgva.. így pont hogy "ellöki magától". julis pedig mit pattogott?? most tényleg nem is volt róla szó, nem hinném, hogy tényleg azért beszélt andrással, mert vissza akarja hódítani. bár lehet. először azt hittem, hogy nóra már marhára letojja mikit,de aztán amikor nóra mondta zsuzsának, hogy "jól meg kell gondolni, hogyan döntünk", mintha megbánta volna, hogy mikivel anno szakítottak. szóval szerintem még mindig szereti.:))
Nem láttátok Zsuzsa fanyalgó arcát, mikor Juli kereste a mappát????? Nekem az kevésbé tetszett
XDDDDDDDDDDDDDDD
Én is utálom julit
De a duma jó volt: Csak akkor tudod visszakapni Kingát amikor épp amnéziás XDDDDDDDD
Húúúú, én most már új szájbavágom ezt a Julit tvn keresztül, hogy repülni fog. HOgy lehet valaki ilyen hp? És az a helyzet, hogy szerintem ez a színésznő az életben is ilyen. Talán a BK 10 éve alatt még nem idegesítettem föl magam ennyire:)
úúúúúúúúútálom julit, kisbetűvel, mert a nagybetűt nem érdemli meg:) Nagyon remélem, hogy Zsuzsa pofán vágja holnap, és remélem, hogy ő fog rájuk nyitni smárolás közben.
de ő nem akarta elhappolni Attilát Nórikától!!!
akkó passz, én át tudtam állítani :) De az nagy szemétség, hogy Tv-t "kell" venni, ha normálisan akarod nézni az rtl klubot.. azt hittem csak az látja máshogy, akinek olyan a tv-je..
Én is pont ezt mondtam:-)
Szabi kész. Akkorát ütött mint egy nő kb. Géza meg se rezdült. :)
Bakker ez a Juli!!! Pont ő ugat, miközben Attilával csókolózgat???
Nem olyan :-) 10 éves tv. :-D
Mától átállt az RTL klub 16:9-es sugárzásra. Ha olyan a Tv-d állítsd át, akkor jó lesz a kép. :)
Ja egyébként már annyira nyilvánvaló, hogy lesz Nóra-Miki, Zsuzsa-András, Juli-Attila páros :-D
Csak nálam teljesen más a kamera állás és a kép?
Na ha Géza ezek után se mondja el...
ajjajjj elrabolja Kingát XD
További ajánlott fórumok: