Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
nem egeszen szakadozo mobilnet uton hazafele zotykolodvebabvonaton irtam mobilrol
Ez valami ősmagyar szöveg?
:D
apropo manyus szellem most miert nem aktivizalja magat? mar geza pinceben dekkolasanal is vartam h jon majd es jolleoszrja gezat h ekkora balf sz vagy fiam
par bk reaz kiesett nyaralasbol kifolyolag (ertsd. lemwnkultem a Balcsira a pesti kanikula elol) jovo heten igyexem potolni a reszeket. csak tippelwk parat igy a vonaton hazafelw unalmamban. 1, pet a bunbak agyonbuntetik kinezik no zsebpenz takaritja a lepcsohazat vili bacal szobafogsag etc. Balazat sajnaljak a torott keze miatt no bunti petiert se all ki es pwrsze koptozik vissza az apjahozn nagyeszu kg es kinga osszefekszenek gyerekaldas opcionalis kesobb szabi pipa kinga majd emlekwzni fog ja es szabit kivagja mint macskat szarni laad. elozetes. majd idovel emlekezni fog akkor gezat vagja ki. laci es gabi kufircolnak. zsolt es clsu a penzen vesznek ossze. zsofi emiatt duzzog eshazahordja a fel camponst ami amugy itt a kristaly.
Tippeket adsz a forgatókönyv iróknak? Szerintem ilyen frappáns dolog eszükbe sem jutna :)
Éppen erre gondoltam, hogy talán Kinga teherbe esik most Gézától, majd később minden eszébe jut, és akkor mit akar majd? Eltiltja Gézát a gyerektől vagy elfogadja a helyzetet és szépen élnek együtt..
(ami szokatlan a BK-ban)
Fura, hogy ezt mondta, mert én már többször hallottam élőben tőle, pedig nem járok túl sokat koncertre az utóbbi időben sajna. :) De mindig is szokott ám ő túlozni.
Robi azt mondta, nemrég került bele a srtlist-be a dal! Én nem hallottam még tőlük. Lehet,hogy a nagy jubileumin játszották, de "sima" koncerteken soha.
Az már elég rég bekerült, még a jubileumi koncerten, a Princess hegedült alá. Nekem is kedvenc. :)
Nem, Keresztúron. Az újpestit meg a palotait is lekéstük nyaralás miatt. Állítólag az újpesti volt a legjobb. Gomezt az elején nem láttuk, mert nem tudtam hol parkolni. :) Csutka gyenge szerintem nagyon, de BB sem énekel túl jól. Nem konkurencia egyik sem Robinak. Viszont BB-t továbbra is el tudnám képzelni a Robi-filmben. :) OFF vége. ;)
nyílván:))hamar kikerül ő. kibékül mindenkivel:D:D
akikre gondolok:))
" Géza - Kinga párosításnak szurkol, de az újboli egymásra találásuk ne egy emlékezetkiesésnek legyen köszönhető, hanem a tények teljes ismeretében valósuljon ez meg, ha már mindenképpen úgy szeretnétek. " ez mondjuk igaz. bár ebből az össze fekvésből lesz még botrány..
Ez a mai társadalomban már dráma. :(
Majd az élet ad majd még nagyobbakat. Arra meg lehet drogozni meg öngyilkolni. Hallottatok már a krokodil drogról? Anyáááám!!!!!!
A youtube-on utána lehet nézni.
Ha nem is teszem szóvá, de észreveszem. Higgyétek el!
Ugye, hogy bűncselekmény? Írtam ezt néhány nappal ezelőtt. Ez a szitu szerintem e legképzetteb jogászok körében is vitatható lehet.
Láttál Te már olyat, hogy egy másodfokú ítélet egyezzen az elsőfokúval? Mert én bizony nem!
(Vajh, mi lesz stohl-lal?)
Bandikát nem veszi komolyan. Én sem venném.
A düh csodákra lehet képes. Lehet, hogy tényleg ez ad akaraterőt Mikinek.
Álljunk meg! Az öregről, azaz rólam, elfeledkeztél. Szabi mellett szoktam lenni, aminek néha hangot is adok. Lehet, hogy ő nem egy nők bálványa, de talán az egyik legrendesebb szereplője a Bk-nak. Nyugtalansága érthető, teljesen jogos (Ki tagadja, és milyen indokkal?) tulajdonának elvesztésétől tart. Lehet, hogy nem mindíg úgy viselkedik ahogyan kellene, de más valószínűleg, még a való életben is, sokkal rosszabb lenne. Elhiszem, hogy a kis csapat a Géza - Kinga párosításnak szurkol, de az újboli egymásra találásuk ne egy emlékezetkiesésnek legyen köszönhető, hanem a tények teljes ismeretében valósuljon ez meg, ha már mindenképpen úgy szeretnétek.
Amúgy Szbi gondolkozhatna úgy is, hogy van még nő a világon Kingán kívül, majd kerít valaki mást. De én becsülöm, hogy nem így gondolkozik. Így Lacinak kellene gondolkoznia, őt ugyanis Orsi már végérvényesen elhagyta.
Ja, és végre bekerült a repertoárba a kedvenc dalom, a Nem igaz!!! :)
:)) Újpesten?
Mi is terveztük, de mi múlt héten voltunk itt a 15.kerületben :)
Itt is volt Babitsek Bernát, énekelt, tangóharmonikázott! :)
Meg Gomez a műsor elején eljárt valami "törzsi táncot" :))) egyre kevésbé tetszik.
Mindenesetre hatalmas gárdával nyomja mostanában Robi, hiszen a Rock'n'roll-blokkban szerepelt még Csutka is.
Voltunk ma R-GO koncerten, ahol Babicsek Bernát komoly szerepet kapott, nem csak tangóharmonikázott, de énekelt is két dalt egyedül.
Muszáj, ide gyerek nem jöhet!
:)))))))))
a kéthetes újságban benne van, hogy hétfőn Kinga visszanyeri a memóriáját, a jövőheti részben meg Géza szégyenletes helyzetbe kerül. Most úgy néz ki majd, hogy Géza lesz az ügyeletes rossz fiú szerepben
igen, azt is jelenti. :\
hülyén fogalmaznak..
pár nap, pár hét és "elfelejtik". miki erőre kap, majd kijön és elfelejtik ezt.
További ajánlott fórumok: