Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Akkor fognak szőkének nézni, ah ilyen miatt elmész.
Ne már :)
áh ugyan már, szerintem hanyagoljuk a témát és kész. Ezért el ne menj!!! (bár én is csak pár napja vagyok itt)
Szerintem senki nem tartozik magyarázattal senkinek, ebben a témában nagyon eltérőek a vélemények, kár ezen vitázni :)
az volt a gondom, hogy viccből leírtam, hogy nehogy kötelezővé tegyék, vikicc meg közölte, hogy szerinte én ezt komolyan gondoltam. Ne nézzen már ennyire szőkének. Nem olyan régen van a fórumon, mint én, talán be kéne illeszkedni a társaságba és nem beszólogatni.
De én itt fejeztem be, jó volt köztetek, Joys, Dani, Zebi és a többiek. Másik fórumon találkozunk biztosan még
"Géza nem tett semmi rosszat, nem ő erőltette Kinga akarta. " - az igaz, hogy Kinga akarta, de ő tulajdonképpen csak egy normális , hétköznapi házastársi együttlétet akart! Őt se lehet hibáztatni!
A szituáció idióta, nem is értem, mikor megbeszélték Szabikával, hogy eljátsszák Kingának, amit hisz, akkor mégis hogy akarták együttalvás, együttlétek nélkül????
Még mindig nem értem, hogy Vicc mit értett félre?
Vagy csak más véleményen van?
Én elvagyok azzal az egy meleg ismerősömmel. Nem ítélem el. A felvonulás? Na azzal nem értek egyet. Én se reklámozom, hogy "ide nézzetek, hetero vagyok, de jó nekem!"
Szóval legyen b..zi, és legyen jó neki, érezze így jól magát, és csináljon a hálójában amit akar. Ez engem sem izgat.
Amíg ők nem bántanak engem, miért kéne kiakadnom rájuk.
Nem mondtam, hogy biztos vagyok, mert nem vagyok biztos. De értettem valahogy, és elmondtam a véleményem.
Az életkor meg nem érv semmire. Különben honnan tudod, hogy nem 50 vagyok? Akkor más lenne valami?
De jó, hogy itt vagy, szólj hozzá te is :))
Én direkt kerültem a témát, a felfokozott indulatok miatt, de végül kénytelen voltam belefolyni. :)
Lehet, hogy perpill csak én vagyok itt rajtatok kívül, így hozzászólok :) Nagyjából kettőtök között vagyok a 30 évemmel :) Volt meleg ismerősöm több is, nagyon jó fejek voltak. Sokkal merészebbek, "szertelenebbek", mint az "átlag" ember. Legalábbis akiket én ismertem. Szerettem velük lenni, sosem unatkoztam :)
Önmagában az indentitásról annyi a véleményem, hogy azért nem lehet valakit diszkriminálni, mert meleg. Viszont azzal egyet értek, hogy ezért még nem kéne az utcára vonulni. Bár elsősorban az önmaguk elfogadtatása a cél, mégis szerintem sokkal több negatívumot keltenek, mint pozitívumot ezzel a felvonulással. A hálószobájában viszont mindenki azt csinál, amit akar :)
A "kötelezővé tevés". Nos ezt hülyeségnek tartom. A melegek sem csak úgy lesznek, mert azt gondolják, hogy hűű de jó b..zinak lenni én is az leszek. Nem tehet róla senki, aki az. Attól még ugyanolyan ember, mint bárki más.
Röviden ennyi :)
Én egyelőre leragadtam ott, hogy ki mit értett félre?
Nem értem :)
29 vagyok :)
Figyelj, nehogy már te 21 évesen biztos legyeél abban, hogy jól értelmezted azt, amit én 37 évesen leírtam.
Gyerekek, szóljatok már ti is légyszi a témához!