Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
az biztos.
én már majdnem megőrültem, ahogy az ablakot bezárta és el akarta mindentől tiltani a feleségét.fúúúúú, nagyon mérges lettem. illetve nem csak mérges,feszült..... szurkoltam hogy mihamarabb szökjön meg.
Nemrég ismételték a tévében egy korábbi filmjét, a "A mintaférj"-et, abban is idegborzoló alakítást nyújt.
Kiváló színész.
Nyugi. Peti nem fog megrohadni a fogságban.
:ODDD
Neked is:)
Én is van, hogy hetekig nem jövök, de nem tudom, szóvá teszik e a többiek, mert nem mindig olvasok vissza annyit. De mostanában folyamatosan voltam, és ezért feltűnt a hiányod. Jön az ősz, tényleg beszorulunk a lakásba, lehet, hogy többet fogunk itt lógni:)
pussz
jól láttad, tényleg rég voltam :)
valahogy nem volt kedvem hoxázni
pihentettem magam őszre :)
nagyon is jól. olyan mértékben valósághű, hogy az valami idegtépő. ott ülsz a tv előtt, nézed, s mintha vele szemben lennél és szeretnél menekülni a valóságban is, mert nagyon elmebeteg a férfi.
a feleségét teljes mértékben el akarja szigetelni a barátaitól, mindenáron csak azt akarja, hogy ők ketten, senki más. se barátok, se gyerek,mert az ugyan "teher" lenne. de nem írok róla tovább, inkább nézz bele , mert érdemes.jóéjt:))
én engem is kirázott a hideg.....
csak annyira "felizgatott, felidegesített" a helyzet, hogy kíváncsi voltam, mi lesz belőle?
Igen,ez az-bele-bele néztem,de kiráz a hideg az ilyen típusú filmektől.
Tudom,hogy a való életben is előfordul sajna,de jobb nem bele gondolni.
a főszereplő pasi pszichopata regényeket írt.
annyira eluralkodott rajta a féltékenység, hogy a felesége egyik barátnőjét meggyilkolta és elásta a kertben :( elég rémisztő volt..:(
majd végül a tesója mentette meg a nőt, aki kis híján bele őrült a férje örökös elmebetegségébe.
Tynak hívták a pasit.
Csak belenéztem,ha egyre gondolunk-a Storyn adták vagy ötször egymás után-nem tudtam végignézni.
Sosem voltam olyan passzban,hogy végigüljem:P
A csaj a nővért játszotta a Dowling atya nyomoz sorozatban.
most ébrednek fel az fkírók, hogy a szép párok ismét össze kellene hozni? :))
talán még 1-t összehoznak:D:D
Mire Kinga rájön,hogy Szabival él,addigra már bele is zúgott Gézába,mert valójában őt szereti-ahogy a korábbi epizódokban is körvonalazódott.
Másrészről,be fog ugrani az is,hogy a férjecskéje megcsalta Zsófival,stb...Kérdés,hogy fogja lereagálni-első blikkre kirúgja Gézut:D
géza iszonyatosan becsapja.
nyílván, azért van, mert örül, hogy addig is összemelegednek. de ezzel olyan sz@r lesz a viszonyuk.zsófi figyelmeztette.