Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
most örülni fog miki, ha kiderül az affér,ami valóban nem kérdés.
őszintén szólva én szurkolok is, hogy végre kiüsse a nyeregből atist..!
van egy érzésem, hogy nóra vígasztalódni fog mikinél..
mert nóra nem hinném, hogy megbocsátaná attilának, a "lovagjának"..
szerintem(?) újra összejön nóra mikivel.
emellett kíváncsi vagyok andrás és júlia kapcsolatára.
szerintem nem az.
olvastam a következő heti tartalmat, s elég izgalmas dolgokat írnak vele kapcsolatban, valamint ha kiderül atisék afférja, ő neki is köze lesz a dologhoz.
Már egy ideje sajnos megfigyelhető Miklós karakterének elszürkülése..
Amióta a szlovákiai magyar lány őt faképnél hagyta és visszautazott Párkányba, azóta a magabiztos Berényi nem talál magára.
Ez sem kizárt, az ismétlődő ötletek egyike lenne a sok közül.
/lásd pl. Vanda és Zümi/
Köszi, elírtam, így van, de ettől még hatalmas botrány várható, amelynek csak vesztesei lesznek: Nóra is, András is, a gyerekek és a /"befektetéssel" foglalkozó/ szeretők is. Klaudia betelepedése az irodába ezen már nem változtat, sőt, talán gyorsítja a lelepleződést, mert nyilván óvatlanok lesznek, vérszemet kapnak..
:))P
/Még ha Attila és Julcsa a Berényi-házon kívül találkozna, az valamivel élénkítené a cselekményt, ám ez aligha várható, mert plusz pénzébe kerülne a készítőknek, és mint tudjuk, szegény az eklézsia../
Miki meg évekig azon munkálkodott ,hogy Atist lejárassa, akkor úgy tűnt emberére talált van olan dörzsölt és eszközökben nem válogató mint Miki és visszavert minden tá,madást. Erre tessék mikor már Miki feladta ő maga rúg egy hatalmas öngólt a kapujába., mert nme kérdés, hogy ki fog derülni. Ráadásul ugyebár eleinte Julcsát szemelte ki magának, csak Clau ügyködésének hatására terelődött végül Nórához Atis, mert Clau mesterkedett valahogy, hogy Julcsa inkább Andrással Atis meg Nórával, mert Mikit tudja vele bosszantani.
Atis meg mailyen határozottnak és könyörtelennek tűnt, ahogy Miki is most valahogy árnyéka önmagának, pl. nem képes nemet mondani Nórának, holott 1001 indokot is felhozhatna ellene.
Csöndben megjegyzem , hogy Attilának nincs felesége ;)
Nórával csak együtt él :)
Attila és Julcsa kapcsolata eléggé lassan, vontatottan bontakozik ki, miközben egyáltalán nem rossz a feleségével való kapcsolata és már Miklós sem háborgatja őket.
Olvasom, hogy elmélyül a viszonyuk, hát majd meglátjuk.
Mindketten nagy vesztesek lesznek, ám az az érzésem, a több gyermekes Julcsa szenvedi meg jobban.
Ismervén a cselekmény tempóját, mire ez kiderül és robban a bomba, már beköszön a nyári szünet, sőt, talán ősz lesz..
Csúnyán blamálta magát, ez egy pillanatnyi meggondolatlan lépése volt. Az ilyesmit később rendszerint megbánja az ember.
Egyedül érzi magát, gyengédségre vágyik és szeretetéhes.
Egyébként nekem sem különösebben szimpatikus.
Szerfölött!
:)))
Ha minden igaz akkor ez egy BK előzetes :)
Én nm tudtammegnézni mobilról de ti talán igen :)
Majd leirhatjátok h mi történik bene ;)
Linda "oly kevéssé" tűnt vonzónak, amikor csókra kínálta ajkát... brrrr
Remélem elég választékos voltam.
..én inkább azon akadok ki, hogy a tehetős üzletasszony Klaudia, akinek bőven volna pénze tíz másik irodát bérelni, ahol zavartalanul tud dolgozni, inkább Attilához költözik be azért, hogy a felnőtt lányát szem előtt tarthassa.
Ez még a XIX. században se nagyon fordult elő, pedig akkoriban a polgári erkölcsre igen érzékenyek voltak.
Számomra ez annyira életidegen és erőltetett, hogy csak nézek magam elé és nem győzök csodálkozni, hol élnek a Bk f.írói és mi minden további zagyvaságra képesek még..
Ezt hívják a nyelvtanban mássalhangzó-hasonulásnak.
Magyar ember ezen nem lepődik meg Adri, hanem gyermekkorban megtanulja és kész. Akkor még nem okoz gondot.
A külföldi persze ezt is /és annyi minden más furcsaságot is a nyelvünkben/ nehezen szokja meg és még nehezebben sajátítja el, de hát ez van.
Most akadsz ki rajta?!
Linda rosszul próbál megszabadulni magányosságától. Júlia és Attila még jobban elmélyítik viszonyukat. Zsófi tudomást szerez Zsolt anyagi gondjairól.
hogy a fenébe értik azt hogy "elmélyítik"? még ha nem is lett volna eddig semmi, azt mondaná, nyílván hogy laptopoznak, na de ennél jobban??
már csak azt tudom elképzelni, hogy atis mélyebbre teszi julisnak.
:)) jóéjt
nyugii, lesz lebukás. ott a nyári évadzáró.
lehet valami durranás lesz:DD