Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
vámpíros film.....brrr. gyagyás gyerekek. mindig vámpíros filmet akarnak megnézni.
Lindát kiírhatják, Petinek már úgyse kell!
Klaudia mennyit tud Juli+Atti viszonyáró?? Ugye jól emlékszem, hogy csak az első csókot vallotta be neki Juli?
Attila tudja, hogy Klaudia mennyit tud?
persze csak átmenetileg kültözik Attilához, amíg nem, talál jobb megoldást....ez mekkora ökörség!
Normális ember nem költözik be átmenetileg valahová, hanem marad, ahol van (jelen esetben a villában) és ha van végleges megoldás, akkor köültözik!
Ez az állandó ide-oda költözés idegesítő ebben a hülye sorozatban.
Elég nagy marhaság volna részéről, hiszen az indok adott, hogy így is alig férnek el.
Szerintem se ma se holnap... Holnap nem zárják be az ajtót és jön Clau :/
Az első kérdésre megvan a válasz, beköltözik Atis irodájába. Nem is értem hogy gondolja? Ott már nem férne el. Remélem Atis nemet mond.
Micsoda kope ez a Claudia:)))
Na, Klaudia beköltözik Attila irodájába, hogy tarthassa a gyertyát.....
Ismét lesz "laptopozás"...
Az előzetesben láttam, hogy ismét lesz laptopozás...
De a pasi emelte a kezét Julcsi csípőjének vonalát követve, hogy hozzá akart nyúlni...
Ha valaki még nem olvasta volna a mai tartalmat , még van rá 20 perce ;)
Hogyan akarja Claudia szemmel tartani Júliát és Attilát? Szabinak nem tetszik, hogy Géza „beszivárog” az otthonába. Linda csalódottságában hibát követ el.
Ha nem is ma laptopoznak , akkor is kell történnie ma valaminek !!!! Ez 100%
Az első előzetes ált. szerdán van,a másik meg pénteken :) Szóval holnap kapcsolják be a gépet Julcsáék :)
Az az előzetes péntekre vonatkozik sajna :(
csak holnap lesz laptopozás :'( de nagyon várom :)
Jah , most jut eszembe az is lehet hogy csak kedden lesz laptop !! :(
De azért szoritok nekik
Sztem ez ma lesz, már az előző rész végén úgy néztek egymásra, hogy ihaj.
újabb előzetes!!
újabb laptopozás :DD ezaz atis nem igazán bír magával:)) ahogy julcsa sem..:-))))))))
ahogy nézem, a Széfben is szerepelt
a facebook-on Estilla, 2 L-lel.
a stáblista alapján Mikecz Estila a neve
(fura neve van...)
Hello!Van Barátok közt fórum-tán itt meg tudják mondani:D
[link]
Ki az a vörös hajú lány aki a Kinga lakótársát alakítja?Olyan nagyon ismerős és nem tudom hova tenni.
mert ez egy folyamatos megbízás lenne nekik, s Zsolt nyilván nem tudná a Rózsa vezetése mellett a futárkodást is csinálni, így "alkalmazza" Gézát
Jó kérdés itt is csak arra volt Géza, hogy a Nagyeszű el tudja szúrni ezt az egyszerű dolgot is.
Egy táska szállításához miért van szüksége Zsoltnak Gézára?
Ohh :) köszönöm ! Beírtad magad a történelembe ;)
[link]
Atti letámadja Julit kávéfőzés közben az irodában, azzal a szöveggel, hogy :
"Most kilépünk az életünkből"
"Mégis mit művelsz?"
"Amit kell. Megígérem, hogy vigyázni fogok"
Az igaz, de a pénznek ugyebár nincs szaga, és azért tettlegességre nem került sor, Julcsához hozzá sem ért, csak mikor épp nem votl aszobában a háta mögött beszélte ki. Ez szerintem még belefér, pláne, hogy rögtön visszai s vett mikor Atis közölte, hogy nem kéne. Más a helyzet ha hozzányúl ,fogdossa stb., de itt szó sem volt erről, ráadásul nem is előtte szólt be, ami esetleg rosszul eshetne neki ,hanem távollétében.
További ajánlott fórumok: