Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
jó, legyen:))
ezentúl a beceneved zizi;)
:P najó nem.
Ilyen kamu nevet kitalálni? :DDDDDDD
A tacskó-csivava keverék kutyámnak Galacsinnak, kitaláltam egy törzskönyvi nevet, Schönstein Izidor, na úgyhogy jó vagyok név kitalálásban is. :DDDD
ha tudnád, hogy én milyen játékkal játszok.....?;)
höhöh.:P:DDDDD
kiírod a neved a nyílvános fórumba?:OOOOO
vagy kamu név??;)
én tóth jolán vagyok.:DDDDD
Aki akar jönni, keressen meg!
Ziegler Zita
Egy ember van ilyen névvel, én! :DDDD
szerintem tovább titkolják.
szegény andrás mit fog szólni?
ez olyan kérdéses, hogy most nóra mit szól ehhez? kidobja attilát vajon?
esetleg megbocsát neki? ha úgy vesszük, miki 2 félre lépését megbocsátotta, a 3.-at vagy nem tudom hanyadikat már nem, mégis vonzódik hozzá.
talán attilának ad esélyt? bár, kétlem, hogyha ennyi ideje titkolja és persze a barátnőjével(?) csalta, az már gáz..
már várom azt a részt, hogy nóra mit szól?
mellette pedig andrás az, aki ismét szegényke..
Ha rejtett, akkor nem látja senki, és csak mi tudunk róla.
Szerintem ez jó lesz.
Nem lesz égés, hogy a BK-t nézzük, és közben egymást verjük a facebookon! :DDDDDD
Ők sem tudják, hogy hívják Kinga lakótársát?
Zsolt, és Gizi búnyozni fognak!?
Atis, és Juli mennek a pincébe laptopozni?
A héten történik: Júlia és Attila bűntudattal fűszerezett románca izgalmas rejtekhelyen folytatódik. Kinga Ádámmal kapcsolatos döntése nem csak kettőjük érzelmi életében okoz kavarodást, hanem Alizt és Gézát is összezavarja. Míg egy leltározás közelebb sodorja egymáshoz Szabit és Kinga lakótársát, addig Linda döntése komoly felindulást okoz Giziben és Zsoltban is, akik erre vérmérsékletüknek megfelelően reagálnak. A Miklós és Claudia közötti béke kérészéletűnek bizonyul, Hannát viszont egy nem várt levél kapcsolatainak átértékelésére ösztönzi. Gabi segítőkészsége révén váratlan állásajánlatot kap, a kérdés, hogy mihez kezd vele.
még nem buknak le ahogy elnézem a tartalmat..
ez az ápr.30.-i.
mondom én, elhúzódik ez nyárig..:DDDDD
Nyilvános, zárt, vagy rejtett legyen?
Én a zártra gondoltam!
"Nóra gyanúja egyre erősebb, hogy Attilának viszonya van. Vajon meddig titkolózhat Júlia és Attila? Júlia meggondolatlan lépésre szánja el magát, ami sokak életét befolyásolhatja. "
:DDDDD
éljeeeen!!!!! remélem lebuknaaaak!!!!!:P
már előre dörzsölöm a tenyerem, bár van egy érzésem, hogy "ügyesen" eltitkolják,s csak nyáron, ősszel derül ki..
Előzetes 04.23-tól
Linda választani kényszerül az anyja és az apja között. Gabi felfedezi munkája sötét oldalát, miközben László ihletre vár. Nóra gyanúja egyre erősebb, hogy Attilának viszonya van. Vajon meddig titkolózhat Júlia és Attila? Júlia meggondolatlan lépésre szánja el magát, ami sokak életét befolyásolhatja. Zsófi elnyeri jutalmát felelős döntéséért. Timi úgy érzi, már felnőtt nő, és bajba keveri magát. Szabinak újabb kiszemeltje akad, akinek udvarolni kezd
5%?
hű..az nem semmi:DDDDD
én belenéztem, s elég .. :))