Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
..akit akkor már kerekesszékben tolnak majd..
:))
Ebben a sorozatban a szereplők keresztneve azonos az őket alakító színészek nevével.
Marenec Fruzsi az egyetlen, aki a teljes nevével szerepel, ami nem válik hasznára. Nemrég nyilatkozatot adott közre, hogy nem azonos a sorozatbeli karakterével, aki egy könnyűvérű címlaplány.
Sajnos, M.Fruzsi harmat gyenge színésznő-így is, úgy is, én a helyében más pályát választanék.
Itt nem jósolok neki nagy jövőt.
A Bk-ban se remekelt.
A 40-es években Amerikában-Los Alamosban- élő, atomkutatással foglalkozó tudósok-Fermi, Szilárd Leó, Oppenheimer és mások hívták így magukat.
A vörös hajú srácot Boronyák Gergőnek hívják, színész. Többet nem tudok róla.
először nem néztem mert mondom marslakokról szól az meg engem nem érdekel
aztán belenéztem, hát nem is arról szól, mondjuk igy se érdekel, meg eddig rá se jöttem miért marslakók a cime, valaki elárulhatná hogy a cimnek mi köze a filmhez...
maronec meg majka meg magát játsza, ugyhogy azt csak jól lehet játszani, nem?:D
ki az a ronda vörös balek gyerek? szinész? mi a neve?
Igen, A.W. kormánybiztos lett.
Jáksó cége 3 évre 2 MD-ot/!/ kapott erre a sorozatra, szerintem is kidobott pénz..
Szerintem pedig állami pályázati pénzek elkótyavetyéléséről szól.
Nem Andy Vajna lett most valami főmufti a magyar filmiparban? Vagy csak látszattevékenység?
Időtöltésnek megfelel ez a félóra, még mindig szórakoztatóbb, mint pl. Jáksó László új sorozata, a "Marslakók", amelynek a nézettsége 5% körüli-óriási bukás fenyegeti..
/Média-cégek konkurencia harcáról szól. Játszik benne többek közt Marenec Fruzsi is, méghozzá a saját nevén/!/-borzalmasan gyengén./
Senkinek nem a Julcsa jut eszébe :)
De végül is igaz... Szőke :D
Ha rendesen átgondoljuk akkor ez egy tipikus dolog...
A főnök és a szőke titkárnő :D
Ha már egy párocska összejön, megcsalva a maga hitvesét (Nórát tekintsük az egyszerűség kedvéért annak), akkor ezt ne abban a házban tegye, amelyben mindannyian laknak, legközelebbi barátaikról nem is szólva. Mivel a párocska ugyanott is dolgozik, ráadásul ha külön-külön oldalognak is el sürgős külső tárgyalásra, illetve banki ügyintézés ürügyén, ott van az egyikük árgus szemű anyja.
Persze ez a BK. :O((( Nem tudom, hol lesz a következő laptopozás: Itt az irodában, ahol immár Claunak is van kulcsa, vagy pedig munkaidőben valamilyen panzióban. Írtam már, utóbbi helyen x egyéb szereplő láthatja őket Miklóstól Gézán át Laciig.
Igen,ez egy szerep a kapcsolaton belül.
Szokták mondani,hogy szerepel.
Egyik ismerősömnek pl nagyon rossz a kapcsolata a férjével,de mikor bulizni mennek-a nyakába ugrik,csókolgatja,és a képeket kiteszi a közösségi oldalakra,kvázi -lássátok,milyen boldog vagyok-közben meg őrlődik.
Ez is egyfajta póz,amit felvesz az ember.
Ezekhez a ruhákhoz megfelelő alkat szükséges.Pl egy magasabb nyúlánk lányon jobban mutatna.
Hanna vaskosabb,mint Linda-ezért bár a stílusa jobban megkívánná,de az alakjára nem való.
Nem járok bevásárlóközpontba,nem ismerem a jelen divatot,de ha ez a trendi,akkor jobb is:DDDD
igen tudom.
annyira nem akadok ki rajta, hanem inkább mosolygok..:))nekem nem is okoz(ott) gondot;)