Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
hú, gyerekek, én nagyon lemaradtam.
Én még ott tartok, hogy Pamela terhes volt, szaladt haza közölni a jó hírt Bobbyval, és autóbalesete volt ahol meghalt. Akkor ő is feltámadt?
OFF!
Rosszul indul Bereczki új pályája, mint ahogy az sem segíti a karrierjét majd, hogy fiatal volta /35 éves/ellenére egy darabig biztosan kerülnie kell a romantikus dalokat, mert ha mégis erőltetné, kissé hiteltelen lenne..
Maradnak a musicalek..
Rémlik, hogy nagy nehezen, egy sereg plasztikai műtét után felgyógyult, de arca nem jött rendbe, így elrejtőzött a világ elöl, Bobby nyomozott utána és évek múltán rá is talált, de a férfi akkor már kapcsolatban élt.
..vagy tévedek?
Kérdés az, hogy mit jelent az "évad" például percekben kifejezve.
Nem biztos, hogy a 15 évad több, mint a 13 évad.
Szerintem.
Ez olvasható az egyik hírcsatornán:
"...Természetesen folytatódik a Barátok közt, amely már rég lekörözte a Dallast is, az ugyanis anno csak tizenhárom évadig volt képes képernyőn maradni, míg Berényiéknek már ez a tizenötödik. Kiderül, összejön-e Ádám és Kinga, utóbbi szénné ég-e a lakástűzben, és hogy elmérgesedik-e Berényi Miklós és Bartha Zsolt viszonya. Aki nem tudja, miről van szó, ne csüggedjen: most vasárnap ismétlésmaraton! Lesz továbbá harmadik X-Faktor, már szeptember elsejétől, lesz benne legalább egy vetkőző versenyző és egyébként minden marad a régiben."
No comment..
Ja, akkor én értettem félre.
Most az új részek következnek, én is várom már.
..hát igen, újdonság volt, mert akkoriban medencét nálunk jobbára csak a Svábhegyi villákban, no meg a strandokon lehetett látni!
:))
Pedig még többen jelen vannak a régiek közül, így az egykori csinos énekesnő Efton Cooper, Samantha /Jockey egykori neje, gyermekének anyja/, McKay /Jockey tehetős, nagy ellenfele/, és még akad egy-kettő.
De a főszerep ezután a két Ewing-fiúé, Bobby és Jockey gyerekéé.
Még nem tudom, valamikor a hó végén indul az új Dallas, és én kíváncsi vagyok, tudnak-e még újítani az írók.
Az már ismeretes, hogy az utódok, Jockyék, Bobbyék és Cliffék gyermekei marakodnak majd az olajon.
:D
Ez a jó Adri, hogy eltér az ízlésünk!
Én tisztelem mindenkiét, még ha más elveket vall is, mint magam.
A tegnap látott nem új rész volt.Öt évvel a sorozat befejezése után, '96-ban készült, és még jön még egy, mintegy bevezetéseként a hó végén kezdődő új részeknek.
Engem szórakoztat, mert cselekményes és jók a színész alakítások, szemben a régóta elfáradt Bk-val, amit a készítők-más nem lévén- üzleti okokból erőltetnek, mert nekik még megéri.
Nekem már nem.
:)P
most jösz rá?:DD
én majdnem elalszok rajta most is.....:P
A jóságos Bobby, a gaz Jockey és az örök vesztes Cliff Barnes története szinte megunhatatlan..
:)))
Láttam már korábban, de ez és a következő Jockey- film okos bevezető a rövidesen kezdődő új változatnak.
A '90-es években nagy érdeklődéssel néztem a Ewingok szerteágazó történetét, sőt, még az ismétlést se hagytam ki, mert mindig kedveltem a szép kiállítású, elegáns környezetben játszódó sorozatokat, amelyek közül nálam a csúcs "A Guldenburgok öröksége" volt és marad is.
Kezdődik a Dallas!!
Jockey visszatér.
Momentán inkább ez érdekel, mint az, hogy mi lesz Julcsa sorsa a Bk-ban./Utóbbit úgyis megmentik, ezért még Adrinak is felesleges izgulnia, Zsófi pedig el fogja utasítani a kanos kedvű Berényit../
:D
minden napra egy mese, Joys!!
majd megtudjuk holnap :))))