Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Valóban nem csinál nagy tüzet a vodka,de én úgy láttam ott a padláson más is lángra kapott.
Volt azért ott füst.Kérdés,hogy Juli,mennyi időt töltött bent a füstben:oo
Ez mondjuk várható volt, nem volt az akkora tűz. A vodka amúgy lobbanásra elég, próbáljátok csak ki ,hogy végiglocsoljátok a padlón. Láttam is ilyet egy kiskocsmában ,ahol Sakáltanyásat játszottak a pultosok asztalon táncolással, ott is vodkát locsoltak a pultra alig pár centis lánggal ég és csak másodpercekig, nem csinál az nagy tüzet.
Andrásnak is eszébe jutott megkérdezni mit csinált a padláson Julcsa.
Miki se semmi, videóra veszi az eksönt. :) Zsoltnak akarja levetíteni vagy ezzel fogja Zsófit zsarolni?
hánynom kelll....miki....
mit gondolhat ilyenkor egy férfi??? azzal áltatja magát, hogy mekkora vonzereje van?? vagy mégis hogy dolgozza fel, hogy undort kelt egy nőben és ő ennek ellenére meghágja??
pardon, de tényleg felfordult a gyomrom...
Julinak már semmi baja,nem kapott füstmérgezést,hurrááááá:DD
Miki,bakker:OOO
Attila megmenti Julit
Nem buknak le, mert azt fogják mondani, hogy Attila meghallotta a dörömbölést és érezte a füstszagot és felment a padlásra
Juli meg azt mondja, hogy valami dolgot akart lehozni a padlásról, mikor a huzat miatt rácsapódott az ajtó
Gizike meg ugye nem tudja, hogy tüzet okozott, tehát nem feltétlen derül ki, hogy Gizi meg Juli egyidőben volt a padláson
Ez azért elég durva,hogy Attisnak fel sem tűnt,hogy Gizi bepiázott,és attól tántorog:oo
Nem érezni rajta semmit???Ahhoz képest,hogy egy fél üveg vodkát benyakalt bakker:ooo
Az jó lesz,mert eddig semmi lényeges nem történt.
A feszkókeltésen kívül:oo
Hát nem. Julcsa meg simán eloltotta a tüzet, erre tovább pánikol, ekkora nagy marha is csak ő lehet, aztán még az asztalról is leesik. Simán elverte a tüzet, már nem volt oka a pánikra, a tetőablak nyitva kiszáll a füst és majdcsak kiengedi valaki.
Gizi ahhoz képest ,hogy egy fél üveg vodkát úgy nyakalt be mintha víz lenne elég konszolidált volt, Atis se vette észre rajta ,hogy részeg.
Úristen,végre BK!!!! Elszoktam tőle,nem is készültem rá,de most hogy kezdődik,nem bírok magammal :)
(ez már függőség?? :O)