Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
és még hán yügy van, ami sokadfokon lehet.
már nem is lesz rtl mikor még mindig sötétítenek majd:)
Szerintem az RTL nagyon is világosan akar MINKET elsötétíteni. Már aki hagyja magát.
Aki meg eleve sötét, annak meg oly mindegy már.
Szellemes megnyilatkozás, Dani!
Gratulálok!
:DD
Az Rtl Klub így is, úgy is a rövidebbet húzta, de talán az elsötétítés érinti kevésbé érzékenyen, mintha több száz milliót kellett volna azonnal kipengetnie, u.is a reklám-bevételei igencsak visszaestek, ami tovább rontaná a pénzügyi mérlegét.
Most az időt húzza és kedvező kimenetelű perben reménykedik, de szerintem nagyot fog csalatkozni.
A Médiahatóság túl nagy falat, ellenük aligha lehet győzni, mert a bizonyítékai megalapozottak, az pedig, hogy túl szigorúak voltak-e az Rtl Klubbal szemben, vagy sem /ami a per tárgya lehet/, csak a jó isten tudná eldönteni, más nem.
:))
Meg kell a szívnek szakadni..!
:P
Volna mit leadni, de nincs akkora tömeg, hogy érdemes lenne kés alá feküdni.
---
Igaz az, hogy az rtl klub ma déltől éjfélig nem sugárzódhat?
(Hihihi!!)
Nagy bajban lehet a csatorna, ha azt remélik, hogy Győzike milliós tömegeket fog vonzani a képernyő elé, azaz komoly profitot termel.
Majd elválik, így lesz-e, de szerintem szégyen még a gondolata is, hogy ezt az egyszer már levitézlett ripacsot újra foglalkoztatni kívánják.
szomorú, hogy ez az aránylag színvonalas táncos szórakoztató műsor most győzikében látja az új széria sikerét....ostoba döntés.
Meg kéne tisztítani a tévét ettől a nevetséges majomtól
Börtönről nem tudok, de 20 milliós adótartozása az van!
Ez a hülye ripacs azt hitte, ha az ingatlanjait a gyerekei nevére íratja, azt az adóhatóság /2012-ben is/ megkajolja.
Szó sincs róla. Mindegyiket zárolták.
Már a romák is szégyellik, hogy közéjük tartozik, és ez jó ideje így van.
Sajnos.