Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
akarni akarhat de furcsa lenne
és ezért nem akarhat második gyereket??
Nemm értem. Ha valakinek van egy 14 éves gyereke, már másodikat nem is akarhat?
Vagy hogy érted ezt?
hát még jó hogy nem hát LUca 14 éves
Nem közös gyereket akar!! Hanem apát a meglévő gyerekének. Meg igen, társat. De nem tudom jobban leírni, mire gondolok, amivel eddig az összes partnerét rögtön szekírozta.
Aliz másik gyereket nem nagyon akarhat, társat igen. Csak a mutatós külseje mellett olyan ostoba, mint a sötét éjszaka. A nyavalygása is elviselhetetlen, bár Enci rávert.
Úristen! Szidjuk a BK-t, mint a bokrot, de Enci a maga elviselhetetlen tulajdonságaival az egyik legjobban eltalált szereplő volt!!!
Valóban kezd unalmas lenni. Ráadásul ha ránézek simán elhiszem, hogy meleg. Mint pasi nem jön be de aranyos.
Móni is az lenne, bár most azért kicsit visszanyertem a hitem, ez nem igazi átverés szerintem.
Akkor nekem már Hanna, Nóra, Luca, Ádám szimpatikusabb. Ők csinálnak is valamit legalább.
András emlékeim szerint inkább naiv és jámbor volt, egy rettenetes feleséggel megáldva...igazi áldozat-típus...
Tóbit bírom, helyes srác, és jóképű is!:-)
az András is az volt, és látod, mi lett a vége ...
A Tbiás is elég rendes, és én már eléggé unom is ...
Tényleg kellene egy ilyen!:-)
Egy egyértelműen pozitív figura a BK-ban.:-))
Hát, gondolja, egy patront megér.
Igen. Tervei = család, rátelepedés stb.
jól elrontoták a karekterét
az tuti mert ma vasárnap van
ha idegesíti akkor nem kell összejőni ennyire egyszerű
Oké, Rudi vsz. nem is akar hosszútávú kapcsolatot. Aliz nyafogása nyomós szakító ok, de a tervei? Max. házasságkötés, esetleg nyaralás.
Végülis összeillenek.Enci rosszabb volt :)
Rudi Zsolt jobbkeze -jelenleg
így nyilván benne van balhékban
Kinézetre nekem -ha nagyon választani kell- akkor csakis Ádám
Attila ronda, miki szintúgy, na meg ellenszenvesek is
már kiderült, hogy én bírom Alizt, nem azért irom, de a Rudi is állandóan belekeveredik valamilyen bűnügybe vagy balhéba. Szinte nincs is olyan hét, hogy a Rudi veszteg maradna.
Ettől függetlenül elismerem, hogy bár nem az esetem, de nem rossz pasi. ( Én is Attila párti vagyok, ami a megjelenést illeti )
Ellensúlyozásnak lehetne, de akkor valami szuperelfogadó, elnéző és/vagy nagyon szerelmes pali kell, mert nem semmi a kihívás.
Igen, de Rudi nem fogja hosszú távon elviselni Aliz nyafogását meg nagyívű terveit.
sztem agyban is illenek egymáshoz.
Hát ha vállalkozásban űzik és adóznak is utána. Ádám pajti emlékezetem szerint csak úgy élt bele a világba, bikai képességeit a suttogó propaganda terjesztette - azaz egyik gazdag nő adta tovább hírül Ádika elérhetőségeit a másiknak. A szépreményű dzsigoló pedig nagyon is jól tudta, erkölcsileg (még mindig)mennyire megvetendő, amit művel, miközben azért igyekezett álmát megvalósítani, vagyis hivatásos (sajtó)fotóssá lenni.
Miért? Rudi jóképű fickó, Aliz sem bányarém, szexpartnerként remekül megfelelnek egymásnak, a fejükben szalma.
Miért lennének furcsa pár? Zsák meg a foltja.
Úgy látszik ez az Ádám - Gizi " Bokros " familia eléggé szabados életet él.
További ajánlott fórumok: