Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! fórum

Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! (beszélgetés)

❮❮ ... 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 ... ❯❯
1827. pemete
2009. nov. 11. 10:40

Ancsi, szép lett a cikked, majdnem megkönnyeztem, hiába ismertem már a történetet...

Reméljük anyósod hamarosan félreáll az útból, nyilván nem önszántából, de az nem is fontos:p

1826. c62e5b7d24 (válaszként erre: 1824. - 3d3ae91143)
2009. nov. 11. 10:40
az a baj, hogy kicsúsztok az időből. Bár anyám kolléganője a nyílt örökbefogadást választotta, 40 elmúlt és egyedülálló, neki viszont komoly egzisztenciája és pénze van.
1825. pemete (válaszként erre: 1818. - 3d3ae91143)
2009. nov. 11. 10:38
Hát ő tudta igazából ezeket, nekem csak össze kellett foglalnom, hogy lásson egyben mindent, és megértse... Elgondolkodott rajta, és igazat adott nekem, de láttam, hogy rosszul esett neki, mondta is, hogy most mit csináljon, mégiscsak az anyja. Én meg mondtam neki, hogy neked már nem kell csinálnod semmit. Akkor megy az anyjához, amikor akar, de mi nem megyünk. Annyi engedményt tettem, hogy karácsony másnapján, vagy harmadnapján átmehet a gyerekkel egy órácskára, de én akkor sem megyek. Előbb nem viheti át a gyereket, és utána is legközelebb húsvétkor. Nekem van mit megvonni tőle, bár attól tartok, hogy nem igazán hatja meg a dolog:S
2009. nov. 11. 10:37

Timi köszönöm.

Az a cikk kikívánkozott belőlem..

Annyi rosszat olvasok itt,meg,hogy már feladják,hát ez talán ad egy kis erőt,hogy pár lány tovább harcoljon egy babáért:)

Mi rájöttünk,hogy míg anyós él nem lehet gyerek..Milyen gyerekkora lenne ha ezt hallaná szegény?

Mit mondanék neki?Azért üvölt mert süket?

Meg képes lenne ellenem beszélni6nevelni a manót..

Majd ha anyósom már nem árthat senkinek....

2009. nov. 11. 10:34

Meácska,tudja anyósom,hogy most már aputól kb 10-15perc alatt hazaérünk..Mióta felépítették a hidat Újpest és Budakalász között..

Most úgy néz ki,nagyi is elmegy itthonról karácsonyra,anyósom a falra fog mászni,mert nem lesz se hal sütve se bejgli..

Egyedül fog rohadni odalent egész karácsonykor..

Ezt épp megérdemelte..és kiharcolta magának..

Apuhoz ha tudunk úgy megyünk mindenképp,hogy maradjunk..Csak anyósnak ha előre szólunk,akkor az gáz..

Majd rájön magától ha nem jövünk haza..Máskülönben hülyeséget csinálna..

Amit én szívok meg,mert ha baja lesz mint ápolóját engem vesznek elő:S

2009. nov. 11. 10:32

Ancsa nagyon jól megírtad a cikket!!!

És tudod mit kívánok:) szaros hisztis gyereket. Anyósod meg essen egy gödörbe:)

1821. c62e5b7d24 (válaszként erre: 1820. - C62e5b7d24)
2009. nov. 11. 10:29
mármint nem azzal, hogy hülyeség, de én is ezt csinálnám.
1820. c62e5b7d24 (válaszként erre: 1819. - D879a0c5b4)
2009. nov. 11. 10:29
egyetértek.
2009. nov. 11. 10:28

Ancsa! Én a helyedben elmennék apudhoz egy fél napra simán, de talán egy egészre is karácsonykor! Anyósod úgysem csinálna semmit hülyeséget, mert tudná, hogy nem vagytok a közelben és nem tudnátok megmenteni...

Apud is megérdemli, hogy a lányával karácsonyozzon, és ne csak pár percet töltsetek el együtt...

Szerintem...

Hülyeség?

2009. nov. 11. 10:28
Pemi neked párod mit szólt mikor elmesélted neki mire,hogy reagált az anyja?
2009. nov. 11. 10:25

Hát azt mondják más halálát ne kívánd mert a tiéd következik be..

Na én kívánok neki szép rácsos ágyat rácsos ablakokkal...azért szép kilátást hozzá,de csak mert nem látná:D

A gyűlöletem olyan mély iránta,hogy már nem hiszem hogy tudna bármi jót tenni vagy adni azért hogy csak szánalmat érezzek...

1816. pemete
2009. nov. 11. 10:20

Látom már alig várod:DDD

Remélhetőleg minél hamarabb bekövetkezik ez a "szomorú" esemény:p

2009. nov. 11. 10:18

Azt akarom,hogy magától szembesüljön a dolgokkal..

Ne tőlem tudja meg..

Előbb utóbb elkövet anyósom valami olyan hibát amin megcsúszik keményen..

Uramat meg sajnálom..

Reggel felkel,anyósom már piszkálja,hogy miért nem kelt előbb,őt vinni kellett volna piacra stb

Anyósom szerint a férjemnek kötelességei vannak vele szemeben..

Hát a kötelességünk majd az lesz,hogy ha nem tud már magáról vagy végképp meghülyül úgy bevágjuk egy intézetbe,hogy a nyakát kitörje..

1814. pemete (válaszként erre: 1812. - 3d3ae91143)
2009. nov. 11. 10:11

És alá is hamisította? Mert akkor azzal már őt is bíróság elé lehetett volna állítani:p

Szerintem is igenis el kéne mondanod a párodnak ezeket, had tudja csak! Nem szidni kell, csak elmondani a tényeket minden érzelemtől függetlenül. Én is ezt csináltam valamelyik nap kb 2 hete, mikor kiborult a liszt anyóssal kapcsolatban legutoljára. Semmi csúnyát nem mondtam, csak a tényeket meséltem el a Tominak, hogy mire, mikor hogyan reagált az anyja...

2009. nov. 11. 09:55
hát pont hogy kéne tudnia róla szerintem.
2009. nov. 11. 09:52

A hitelek már akkor kerültek apu nevére amikor már az építés folyt,vagyis akkor már anyósom és uram volt az építtető..

Csakhogy olyan barmok voltak,hogy én hiába szóltam nekik ennek a vállalkozónak aki elvállata a tetőteret a szeme sem áll jól,szerintük rendes ember...

Hát el is vitte a tetőanyagra,cserépre téglára a pénzt,és a bíróságon láttuk legközelebb..

Akkor jött apu,és segített,hogy legalább be tudjuk fejezni..

A válópernél első körben csak egy saját megfogalmazású papírt kell beadni,miért akarsz válni stb..

Ezt anyósom meg is írta..

Épphogy csak nem adta le a bíróságon,az tartotta vissza,hogy 15ezer az illeték..

És az én hülyeségem meg,hogy sok mindent nem mondok el az uramnak,mert kap az anyjától ő is,nem kell hogy tudja,mekkora tetű az aki megszülte..

1811. pemete
2009. nov. 11. 09:45

Hát úgy látszik, hogy nem is lehet...

Nem szabadott volna megengedned, hogy kihagyjanak, ha már a te apukád nevén van a hitel.

Meg mi az, hogy helyetted akarta beadni a válópert??? Tűzre ezzel a nyomorult vén boszorkánnyal!

2009. nov. 11. 09:37

Szia Pemi.

Ez az én ötletem volt..

Vagyis mondogatta uramnak,hogy a vagyonáért akarom elvetetni magam (akkor volt egy negyed házrésze meg egy autója:DD nagy vagyon:DD)

Én meg mondtam kell a sz@ros házuk a rossebnek ha kell írok róla papírt..

Ebből az lett,hogy az esküvő elötti napon közölte anyósom,hogy akkor mehetünk majd 7.-én hétfőn az ügyvédhez (5.-én volt az esküvő) ő volt,le iratatott mindent az ügyvéddel nekem csak alá kell írnom..

Hát ezen ne múljon aláírtam..

Nem is érdekel a lenti rész,csakhogy a fenti rész építtetésénél is az anyósom és az uram szerepel,mint építtetők,így a tulajdoni lapon is ők vannak..

Na ez már bosszantóbb..

Kértem,hogy engem is írassanak bele erre az volt a válasz,hogy az kb 300ezer lenne,és minek,ha ugyan úgy az enyém is..

Na de nekem ezek után már mindenről papír kell..

Miután anyósom helyettem akarta beadni a válópert!!!

Már nem bízok a véletlenre semmit..

1809. pemete
2009. nov. 11. 09:28

Sziasztok!

Ancsi ez naggyon kemény! Én biztos nem mentem volna bele ebbe, akkor inkább nem lett volna esküvő. Anno nekem is pedzegette ezt anyós, illetve nem is nekem, hanem a Tominak, de mondtam, hogy sebaj, akkor ne is házasodjunk össze, minek, ha egyből a válást papírozzuk!

2009. nov. 11. 09:13

Na igen..

Én már költöznék el innen a fenébe..

Épp mondtam 2 napja uramnak kb lehetne Izaura is a nevem..

És ettől függetlenül,ÉN nem szerepelek a tulajdoni lapon!

Gyakorlatilag semmi közöm a házhoz..

A lenti részről alá is írtam egy házassági szerződést..

Szóval ha bármi van én csupasz seggel megyek el innen..

2009. nov. 11. 09:01
Basszus:(
2009. nov. 11. 08:58

Hát fogjuk rá..

Ma nem megyek le,nekem is van dolgom itt fent..

Nem is kevés:(

Na azért csinálok meg mindent neki,mert ugye nálunk a vállalkozó lelépett a pénzünkkel,és a mi lakásunkat nem volt pénz befejezni (sok mást sem)

Apukám vett fel kölcsönt a nevére,és az ő nevére lett vásárolva a praktikerben is több százezerért,részletre..

Szóval ha azokat a törlesztőket nem fizeti anyósom vagyis nem adja oda rá a pénzt,apunak megy ki a tartozás,vagy a nyugdíjából vonnák.

Plusz,apu a kezese a bio lámpának is,szóval 2 millió biztos van a nevén..

És már volt fenyegetőzés,hogy nem fogja fizetni..

És apu kész lenne ha menne hozzá bármilyen felszólítás..

Ő csak nekünk akart segíteni..

Szóval van még kb 30-32 hónap a törlesztések egy részéből,a többit átvállaljuk utána,és anyósom mehet a büdös...pi..ba..

2009. nov. 11. 08:30

Ja-ja, ocsmány az idő:(

Kipihizted a takarítást?

2009. nov. 11. 08:21

Sziasztok.

Itt má megint szakad..vagyis még mindig:(

1803. d879a0c5b4 (válaszként erre: 1802. - C62e5b7d24)
2009. nov. 11. 07:38

Na, megyek, beszélek az illetékessel! :))

Zsina: miért ne az iskolában adasd be az oltást? Csak mert a húgomnak múlt hét pénteken lett megrendelve a suliban és kíváncsivá tettél :)

2009. nov. 11. 07:21
Hát nagyon jó lenne. Meg szél se legyen, az utcánk pont szélcsatornában van, mindig rosszabb a helyzet, mint máshol. Szerintem ma még szellőztetni sem fogok tudni rendesen:(
2009. nov. 11. 07:18
Most olvastam, hogy holnap előbújik a felhők mögül a napocska, úgyhogy kitartás!! :)
2009. nov. 11. 07:13

Szia Lányok!

A tegnapi napom katasztrófa volt, egész napos üvöltés, hiszti. Most keltek, természetesen üvöltve:( Gondolom a ahülye szeles idő miatt.

2009. nov. 10. 21:47

Sziasztok!

Hú, Ancsa... Én azért csináltam volna egy kis "úgy-csinálok-mintha-jaj-de-nagyon-takarítanék-de-nem-ám!-dolgot :D

Nem erőltettem volna meg magam az anyósodért :)

Remélem jól vagy, és a többiek is jól vannak! :)

2009. nov. 10. 17:40

:)

Konyha kilőve.Végeztem..

❮❮ ... 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook