Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! (beszélgetés)
Sziasztok!
Szia Meácska! Boldog szülinapot Freddiekrueger!
Mindenkinek szép napot!
Tegnap este tele lett felsőtestem a nyakamtól kezdve allergiás bőrkiütésekkel... Fasza, mi? Hogy mitől lehet, azt nem tudom...:S
köszönöm!
Ebben az oltásdologban ezek szerint nagyon megosztott az orvostársadalom.
:)
És milyen az itthoni levegő?
Sziasztok!
Üdv itthonról! :o)
Boldog születésnapot Freddiekrueger! :o)
Unokatesóm tojásallergiás, megkapta az oltást, nincs semmi baja.
A születésnaposnak boldog születésnapot! :)
Én pedig készülődök az orvoshoz... :S
Üdv Tigris!
Most nézem, hogy te ma szülinapos vagy:)
Boldog szülinapot!
Sziasztok!
Kivel mizu? Én most próbálok éledezni:)
Sziasztok,jó reggelt midenkinek ;o)
Szerintettek mi van abban az esetben ha a gyerekek allergiásak a tojásra és az oltóanyagban pedig tojás van ? Nem adható be nekik ? ;o(
Szia Lányok!
Mindenki jól van? Ancsa hova tűnt? Dolgozik, vagy beteg?
hangát ma viszem agyvelőgyulladás elleni oltásra, remélem, hogy nem lázasodik be.
Azt mondták, oltassuk be magunkat. Egész délután ezügyben mászkáltam. De holnap majd talán konkrétabban letisztul bennem a dolog... :S
Szép éjszakát mindenkinek.
Nekem nem válaszolt senki? :(
Már kezdek beleőrülni ebbe a rohadt h1n1-be :(
Amúgy sziasztok, szép hetet, megint itt vagyok másfél hétig...
Sziasztok!
Tigris, jó újra látni! :) :*
Én sem oltattam be a gyereket. Az 28 fős osztályukból is csak 2-3 gyereknek egyezett bele a szülő.
Ez csak a gyógyszeripari lobbi, hogy minél több oltóanyaggal (árával) lehessen manipulálni.
AMikor mentünk Görögországba, akkor kértünk Hepatitis A ellen, az van a gyereknek is.
Ez "csak" egy influenza, én sem vagyok beszarva tőle...
Tigris, Te hallgass a megérzéseidre, és cslelekedj aszerint! :)
Sziasztok!
Mi nem oltásolunk, én teljesen ellene vagyok. Ez is csak egy nyomorult influenza, olyan, mint a többi, csak most megy a felhajtás, hogy eltereljék az emberek figyelmét minden másról.
Bár Tomi erősködött, hogy ő beadatja magának, meg hogy én magamnak meg a gyereknek miért nem, de mondtam neki, hogy azért mert én így döntöttem, és kész. Ő meg azt csinál amit akar, de én nem fogom szurkáltatni a gyereket em, és magamat sem feleslegesen!
Szerintem amúgy emiatt kivenni az oviból túlzás, hacsak nálatok nincs nagyobb járvány, márpedig nem hallani a hírekben, hogy lenne.De mondjuk te amúgy is otthon dolgozol, úgyhogy teljes lelki nyugalommal megteheted, hogy kiveszed az oviból, de szerintem tényleg nem kell ennyire megijedni ettől:)
Anyós le van hányva muhaha!
Pihentesd a kezedet és pihenj!
Neked is szép napot!
Olyan hülyén érzem magam emiatt...
Meg anyósom is ki fog röhögni, nagyon az az érzésem... :(
Köszönöm, hogy itt voltál és írtál! ♥
Szerintem később még jövök.
További szép napot kívánok neked és családodnak! :*
ööööööööö fasz aki mondja:)))) Persze van, akinek az az egyszerű, hogy lepattintja a gyereket az oviba, bölcsibe, oszt jóccakát.( ezt nem a tesódra értem, csak úgy általánosságban)
Mondjuk abban is van igazság, hogy nem kell búra alatt tartani a gyereket, meg kell a közösség, de azért nem mindenáron.
Hát a dokim anno azt mindta, hogy anyatejes babák nem igazán kapják el, pont az immunanyagok miatt.
Szerintem nem baj, ha nem megy oviba a töki, még ha az elején hiányozni is fog neki a közösség. Viszont pont egy csomó betegségtől megkímélitek magatokat, az influenzán kívül is. Ráadásul úgyis otthon dolgozol.
Igen, még cicizik a kissrác. Most lesz decemberben egy éves.
Tegnap olvastam, hogy ilyen összetevőt is tartalmaz...
Amúgy most beszéltem vele, mondtam neki, hogy tavaszig nem viszem a gyereket oviba. Kissé hülyének nézett... Szerinted is hülye vagyok emiatt? :(
A higanyt nem hallottam, dúrva! Meg a tesód is. Egy év alatt kifejezetten nem ajánlott, legalábbis én nem adnám be neki, főleg, ha még kap anyatejet is.
Igen, ti kettesben vagytok, az külön nehezített pálya:( Mi nyomatjuk az oscillococcinumot, mondjuk én hiszek a homeopátiában, eddig mindenre be is vált szerencsére. És erősen bizakodom.
Mondjuk a matáv malmai igen lassan őrölnek, szerintem mire Pity megkapja az oltást, meg is gyógyul az influenzából, ha egyáltalán elkapja:)