Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Baracskai Börtön fórum

Baracskai Börtön (beszélgetés)

❮❮ ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 ... ❯❯
2535. Lilike19
2013. jan. 27. 12:49
Milyen nagy a csönd most itt, talán mindenki hóembert épít? :)
2534. j.zsu
2013. jan. 27. 11:00
A másik meg hallanak valamit az emberek és egyből negatívan állnak a dolgokhoz, a másik hogy ugyszintén nem jól értelmezik az emberek a hallottakat.
2533. j.zsu
2013. jan. 27. 10:47

A médiára visszatérve nagyon nagy következtetéseket lehet levonni, hogy ott általánosságban beszélnek egy-egy adott dologról mint pl a TÁMOP, de a valóságban nincs ez igy!!!

[link]

2013. jan. 26. 17:08
A plexis beszélőhöz annyit írnék, hogy tudomásom szerint emellett lesz családi beszélő. Elvileg itt nyugodt körülmények között, néhány család, asztalokat körbe ülve vehet részt a beszélőkön. Azt, hogy mi lesz a menete, hogy működik, azt nem tudni. Ha valaki tud többet, azért ossza meg, hogy legalább az anyukák, apukák nyugodtabbak legyenek a szigorítások miatt.
2013. jan. 26. 17:07
Én is elviszem a fiam igaz mi kocsival megyünk de nagyon bevan öltöztetve pokroc az arcába de láttam olyan kisebb babákat akiket lese takarnak csak fel vannak öltöztetve na az felelőtlenség.
2530. j.zsu (válaszként erre: 2528. - Era0219)
2013. jan. 26. 16:06
Én ugy hallottam hogy márciusban elkészül, és áprilistól lesz ott. persze én is sajnálom őket én nem is viszem a fiamat télen, csak jó időben. ennyi áldozatot hozhatnak a szülők is, hogy addig "lepasszolják" a gyereket. büntetés nekik, de van aki még igy is beviszi a gyereket,pedig tudja mi vár rá,na azokat a szülőket nem nagyon tudom megérteni.
2529. era0219 (válaszként erre: 2526. - Lilike19)
2013. jan. 26. 15:42
egyetértek Lilike
2528. era0219
2013. jan. 26. 15:42
mikortól lesz ez a plexis vacak?Persze megteszi az ember nem kérdés,nem az ottaniak hibája ez sem vitatom de hogy embertelen megoldás az bizonyos pláne amikor kisgyereknek lila a szája nagyon sajnálom őket.Mi még bírjuk felnőttek legalább vmi melegedőféle volna míg várakozunk az nem olyan nagy dolog.
2527. j.zsu (válaszként erre: 2526. - Lilike19)
2013. jan. 26. 14:27
dicséretért kaphat a fogvatartott plusz 30 perc beszélőhosszabbítást. más börtönökben is van ilyen plexi, persze nehezebb meg rosszabb nem azt irtam h örülök neki.
2526. Lilike19
2013. jan. 26. 13:51

Én most megyek majd február 10-én ekőszőr, tehát nincs összehasonlítási alapom, de azt gondolom, hogy ha tényleg lesz ez a 30 cm plexi, az nagyon megnehezíti a találkozót. Én biztos itt is tennék kedvezményt annak aki jó magaviseletért dícséretet kapott, vagyis az kaphatna könnyített beszélőt, több időt, hát ha ez komolyabb motiváció lenne azoknak, akik bent vannak.

Nektek mi a véleményetek?

2525. j.zsu (válaszként erre: 2524. - Era0219)
2013. jan. 26. 13:39
Persze ez igy lenne logikus, de más a valóság és más ami a médiából folyik. Olvasgassál kicsit és meglátod mindenhol azt irják hogy milyen jó életük van odabenn közben sehol semmi. Sajnos mi hozzátartozók is semmibe vagyunk véve akárcsak a fogvatartottak. Az hogy az odajutás nincs megoldva az nem hinném hogy az ott dolgozók hibája. Én nem védek senkit én is széjjel fagytam múlt szombaton kinn a pusztában és ugyancsak nem volt a kocsma sem nyitva. de sajnos ha itt sirunk rivunk azzal sincs megoldva semmi. Sajnos a pénz beszél a kutya ugat. Tényleg nem akarok senkit megbántani. Igaz szar lesz a 30 cm-s plexis beszélő, de én valahol örülök hogy ez lesz mert több hétköznap van egy hónapban igy kevesebb hozzátartozót hivnak majd egyszerre igy gyorsabb lesz a bejutás. Én csak a véleményemet irtam le, lehet kővel dobálni nyugodtan de ha jobban belegondol az ember van benne igazság. Mindenkinek problémás sajnos a lejutás, de a szeretteinkért szerintem vagyis én ugy hiszem megér ennyi áldozat.
2524. era0219 (válaszként erre: 2522. - J.zsu)
2013. jan. 26. 11:22
viszont ha annyira nyomják a médiában hogy céljuk a rabok zökkenőmentes visszakerülése a társadalomba meg hogy segítik rákészítik a más életre akkor pontosan tudják hogy a beszélőnek milyen jó hatása van rájuk.Ebből következik pont meg kéne könnyíteni a beszélőt a hozzátartozó számára persze én csak egy segédmunkás vagyok ,nem tudhatom számomra így volna logikus.
2523. era0219
2013. jan. 26. 11:16
Sziasztok csajok!Tudtok arról valamit,hogy 6 hónap letelte után lehet e bármi kedvezményt kérni?mikor jöhetne haza pár napra?Olyan jó volna.Nekünk még sok van és csatlakozom én is hogy szar a fagyban gyalogolni,várakozni,Autó nincs nekem se ,mostanában gyalog vágok neki pont a fagyban vasárnap még a kis bolt is zárva volt,mire felszálltunk a buszra szinte mozdulni sem bírtunk,fájt a hideg.
2522. j.zsu
2013. jan. 26. 07:12
Az az igazság, hogy ez egy börtön!!! Ők a törvények szerint engedélyezik a látogatást, a többiről már gondoskodjon a hozzátartozó!!! Igaz vannak normálisabb és bunkóbb munkavállalók ott, de ne felejtsük el hogy nem ártatlanul, kedvtelésből ülnek ott szeretteink és azért valamilyen szinten ezzel is példát statuálnak, hogy szenved a hozzátartozó hogy ne legyen kedvük visszakerülni! Én nem akarok bántani senkit, nekem sincs autóm, de vegyük azt figyelembe hogy a hely adottsági szerint tudják szabni a feltételeket!!!!
2013. jan. 24. 23:05
már csak valami megoldást találhatnának szegény embereknek akik vonatal járnak és be kell gyalogolni a nagy fagyba:=(
2520. j.zsu (válaszként erre: 2518. - K.Csillus)
2013. jan. 24. 22:30
Végre frissítették!!! Eddig a 2011es beszélő időpontok voltak fenn!!! Így már kicsit könnyebb előre tervezni!!!
2013. jan. 24. 20:46
köszi ezt tők jó tudni legalább ugy intézi az ember a dolgát ha már tudja joval előbb mikor mehet nem? valaki tudd nekem segiteni privibe is irhatja hogy büntetőjogi ügyben mennyit kér az ügyvéd és kinek mi a tapasztalata
2518. K.Csillus
2013. jan. 24. 20:09

Hasznos lehet:

[link]

2013. jan. 24. 13:16

Sziasztok!

Legyetek kedvesek soroljatok fel nekem pár árat, ami a börtön büfében jellemző.

A gyerek rózsaszín csekken pénzt kért - kiétkeztetésre - de itt, amikor visszaolvastam, akkor láttam, hogy nem éppen olcsó hely.

Szeretném, ha tudnék mihez viszonyítani.

Cigi, kenyér, felvágott, csoki...amiket mostanában vásárolt a Párotok, vagy esetleg tudtok az árakról.

Nagyon köszönöm.

2516. j.zsu
2013. jan. 23. 16:58
Az első találkozásnál szerintem hirtelen nagyobb az öröm mint a bánat. Én sem borultam ki először aztán hazafelé a kocsiban az a tudat hogy ő maradt akkor borult ki a bili. Valamenniyre azért benne van az emberbe tudat alatt, hogy erősnek kell mutatnia magát előttük,hogy ök se roppanjanak össze. Nem azt mondom, hogy sosem sirtam beszélőn volt hogy eltörtött a mécses, föleg mikor elöszőr fogta kezébe a gyerekét. de inkább utánna szörnyűűűűűű :(!!!
2515. Lilike19
2013. jan. 23. 13:33
Most kaptam az infót a páromtól, hogy ott van B-án az a férfi, akinek a családjában történt nem régen Komáromban a szénmonoxid mérgezés.( meghalt az anya és egy kisfiú) Azt gondolom, hogy ez az igazi tragédia, hiszen a mi párunk idővel hazajön, így van mire várni!!!
2013. jan. 22. 19:35
érdekes én is féltem az elsőtől ott nem sirtam itthon kiborultam, én most sanos nem megyek anyosomék mennek én nem vagyok jobba velük ezért nem járunk együtt:) majd március ba megyek csak addig marad a telefon és a levelezés de mindenkinek jó beszélőt és élvezétek ki azt az egy őtár vagy másfelet remélem sokan kaptok plusz fél órát
2513. Lilike19
2013. jan. 22. 19:15
Én is ma kaptam meg a papírt, de nekem 10-ére szól. Ez lesz az első alkalom, s nagyon várom, de egyben félek is, hogy mennyire fogom tudni tartani magam, hiszen így 5 hét fog eltelni mióta elment itthonról. Ti hogy voltatok ezzel?
2512. j.zsu
2013. jan. 22. 10:38
Ki jön február 3.-án beszélőre??? Tegnap kaptam meg a papírt! Valaki tudja hogyan lehet a fokozatot levetetni?
2511. karnapura (válaszként erre: 2510. - Titok22)
2013. jan. 21. 20:04

Szia!

Rejtett számról fog hívni mindenképp.

A kapcsolattartói visszaküldése után már írhatsz neki levelet, a böriben még bejegyzik, hogy te is vállalod a kapcsolattartást és utána tud hívni.

Okosabb lett volna, ha megvárjátok mi a végleges helye, mert így aztán több hétbe is telhet, míg megtalálja őt az a pénz, ha éppen elszállítják mire jóváíródna...

Meg minden helynek megvan a maga ritmusa lehet, hogy megint egy szoktató helyre kerül, újabb adatfeldolgozás, stb... megint nem kommunikálhat...nem akarlak rémisztgetni, de nálunk is úgy volt, hogy 1hónapig Pest aztán Baracska és újabb 2 hétre "eltűnt", mert újra "adminisztrálták, vizsgálták, stb....

2510. titok22
2013. jan. 21. 18:43
Sziasztok, érdeklődnék,hogy szerdán meg jött a kapcsolattartói egy pár soros levéllel. Volt benne csakk is,de én inkább elutaltam,mert gondolom az gyorsabb. És elvileg ezt írta,hogy ma szállítják a Maglódi útról a végleges helyére...de még semmi hír. Mikorrra várható,hogy a kártyára kerül a pénz? Illetve,ha hív akkor kiírja s zámot,vagy magánszámra számítsak? Válaszotokat előre is köszönöm. Kitartás
2013. jan. 21. 16:48
igen én is ugy érzem hogy lannsan megy már mintha egy éve elment volna olyan sokszor pedig csak 3 hónap telt el és van még 13 vissza:( jó lenne már ha jobb idő lenne annak jó aki dolgozik leköti magát egy kicsit de aki otthon van gyerekel annyira monoton sokszor és mikor ki se lehet menni néha olyan mintha mi is börtönbe lennénk. valaki jár el bulizni?
2508. j.zsu
2013. jan. 21. 08:50
Nagyon belassult ez a hónap, alig akar elmenni! Már igazán jöhetne a tavasz, kicsit jobb hangulata lenne az embernek!
2013. jan. 20. 21:56
nehogy már jó legyen:(
2506. Lilike19
2013. jan. 20. 21:27
Csak nekem ilyen nehéz a hétvége vagy mások is így vannak vele?
❮❮ ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook