Bár soha ne lettem volna szerelmes!!! (beszélgetés)
Pfff!
Na igen, más együtt lenni valakivel, és más együtt élni.
Te/Ő élt már együtt valakivel?
Mert senki nem mondta, hogy minden szép, meg jó lesz.
Haj!
Nálunk is vannak dolgok, amiken barátnőmmel csak mosolygunk, mert ők ugye: pasik... :)))
Máshogy működünk, máshogy látunk dolgokat, de azt azért tudjuk, mit akarunk, és hogy együtt akarjuk-e.
Véleményem szerint: Tedd a felejtős dobozba exedet, Te meg lépj tovább.
Ez sem könnyű, de én nem kezdeném vele újra.
És most bocsánat Mindenkitől, aki nem így gondolja, ezt én gondolom.
Mert a cipőboltban sem cserélik ki azt a cipőt, ami megfelel addig, amíg csiri-viri új, de ha megsérül futunk a boltba cserére, és ha a másik még annyira sem jó, akkor meg kérem vissza a régit!???
Tudom, sarkított példa, csak most ez jutott eszembe.
Te meg olyan kis fiatal vagy még!
Miért fektetnél energiát egy ilyenbe?
Később amúgy is letisztul, akkor már csak mosolyt csal az arcodra ez a történet. ;)
Akkor az van hogy ő már ezt jóval az előtt eldöntötte, mielőtt közös cuccokat vetettek, csak nem tudta hogy adja elő!
Az a baj hogy ez annyira tipikus, megvárta a veszekedést az most mindegy hogy kis vagy nagy dolog miatt, és akkor neki könnyebb a végszó!
Mindenki veszekszik neha a parjaval,olyan nincs aki nem,csak nem mindegy,hogy hogyan es min.
Lehet az osszekoltozes megvaltoztatta az erzeseit.
Bar nekem mindig fura volt az ilyen,mikor valaki egy tobb eves kapcsolat utan csak ugy talal maganak valaki mast,akit mar egy kozossegi oldalon is reklamoz.
Mirol szeretnel beszlegteni?Marmint...erted?
Szia!
Nálunk is volt ilyen, de ő akkor felvitt egy lányt a közös albérletünkbe, nem részletezem de nálunk is az volt hogy a lány előtt az mondta hogy már nem szeret, aztán elment a lány és akkor egyből megváltozott a véleménye. A lényeg hogy most házasok vagyunk, és 6 éve vagyunk együtt de már nem tudok úgy bízni benne. Habár te azt írtad nem csalt meg a történeted mégis hasonlít a miénkhez, én is eljöttem vele egy másik városba, csak azért hogy minden jó legyen, de amióta megszületett a fiunk, azóta nem ugyanaz semmi!
Ha beszélgetésre van szükséged keress meg nyugodtan, megpróbálok tanácsot adni, de szerintem felejtsd el, ez nem lázadás, csak egyszerűen nem tudja mit akar, ha neki egy olyan lány kell aki felelőtlen és iszik akkor hajrá emiatt ne fájjon a fejed!
Mi az amire itt valaszt varsz?
Te ismered,te tudod mik hogy tortentek.Lehet az agyara mentel es besokalt,most meg egy lazabb lannyal mulatja az idot.Nem lehet tudni mi van a hatterben.Lehet a masik csaj bufelejto,vagy csak siman ujdonsag,az is lehet,hogy mar ismerte mikor ti meg egyutt voltatok.
A volt paroddal azota nem beszelsz?O lehet,sot biztos korrektebb valaszt tudna adni.Mi itt max csak talalgatni tudunk,az meg ritkan jon be.
További ajánlott fórumok:
- Megcsaltam a párom és reménytelenül szerelmes lettem... Te mit tennél a helyemben?
- Szerelmes lettem az orvosomba! Gyertek, röhögjetek egy jót a sztorimon!
- Szerelmes lettem belé, amiről ő nem tud, de vajon ő érez irántam valamit?
- Szerelmes lettem, de a párom nem akar babát
- Szerelmes lettem a nőgyógyászomba!
- Szerelmes lettem 1.