Bakancslista játék (beszélgetés)
Küldök szívesen 😊 de majd csak reggel,mert akkor szoktam .
Így van 😉 játszunk ,mérgelődünk normális keretek között. Persze van aki túlzásba viszi 😂
Helyezésen is látszik nem vagyok egy keményvonalas játékos.Aki sokat kap gondolom sok hoxas spanja van. Én nem irigylem senkitől a sok online barátot. Had jatszon mindenki ahogy akar.
Nekem küldhetsz, minden nap játszok és megköszönöm egy ponttal. 😊
(Nekem amúgy 145 kiküldött és 39 kapottam van csak sajna.)
Talán azért is lehet ekkora különbség,mert 1 pontot küldhetsz de 3 pontot kaphatsz nem ? Lehet ,hogy többen vannak így . Egy héten küld 7 pontot de kap 21 pl . Nem kötekedés 😊 én sem kapok sokat . De te küldesz eleget,már csak azért is megnéztem most ,pedig nem szoktam lenyomozni senkit .
Igen leírtad múltkor is ! Nekem ...kár hogy a fáradságot nem vetted hogy megnézd több a küldött mint a kapott pontom. A másik , hogy te is szeretsz pontot kapni. Elég a lista elején vagy, tehát jóval kevesebb ember küldhet neked, mint a listán hátrább lévőknek.Még mindig random küldök pontot, nem nézegettem kinek mennyi van. Ha valaki kéri és még megvan adom. Nem Nobel díj, pont és kész.Ti vagytok a bakancslista erkolcsrendeszete? Mindenki annak és azert küldi mert úgy tetszik neki. Ha valakinek nem esik le, hogy az elküldött pont megköszönve neki is egy pont hát ne küldje el.
kamera kamera hátán, és nekem most pont nem kell:-)
Köszönöm a pontot . 🤗Sajnos a volt kuncsaft már nem tag,azóta össze vissza küldöm én is a pontokat . Tetejébe csak pár nap múlva láttam,hogy törölt . Pedig aranyos kis Hoxa tag volt 😕
Én pl rendesen pofára estem ,mikor folyamatosan küldtem egy illetőnek pontot. Meg is köszönte vissza is jött a köszönő pont . De mikor megnéztem mennyit küldött,hát egy nagy 0 😕☹️ ez azért gáz. Másnak küldöm azóta.
Csak egy picit kapcsolódik a témához.
Minden nap elküldöm valakinek a napi akciópont lehetőségemet. A választásom úgy történt, hogy akik a közelemben voltak (picit lejjebb) és lehetett küldeni neki pontot, a legközelebbinek elküldtem.
Itt a fórumon olvastam, hogy (Ő) csak annak küld, akinek több az elküldött, mint a kapott.
Átvettem ezt a szisztémát, de egyúttal gondot is okoztam magamnak. Hisz nagyon kevésre csökkent a küldési lehetőségem és nem is tudom betartani mindig, így kénytelen vagyok az új kiválasztásom kárára 'megalkudni'.
Miért írtam?
Sokan szeretnek akciópontot kapni, de annyi fáradságot nem vesznek, hogy a saját lehetőségüket elküldjék valakinek, hogy segítsék.
Én is az 50. feladatot oldottam meg, és 20 pontot kaptam a jokerbe.
Ma reggel oldottam meg az 50. célt.
Vagyis 50 célt oldottál már meg? (Vagy ma fogod az 50-et)?
Ma volt az 50. napi feladat, a jutalom 20 pont az aktuális joker fejlesztésbe.
Én minden nap teljesítem, olyan extrát, amivel többet oldhatnék meg egy nap, még sosem kaptam, tehát pont ott járok, ahol papírforma szerint a mai napon tart a napi feladat.
És igen, már csak több szem többet lát alapon is...
Van még valaki, aki - saját maga - tudja, hogy mi lenne az aznapi "eredeti" feladat?
Már úgy értem, hogy tudjuk, hogy hol lehet megnézni, nyomon követni, de anélkül én sem tudnám, hogy "eredetileg" ma van az 50.nap.
Vagyis ugye, aki ma teljesíti az 50-et, az csinálja úgy, hogy kezdettől fogva minden nap megoldja, és felveszi v. eldobja az ajándékát, és nem teljesített extrával plusz napi feladatot.
Sőt azt se bánnám, ha valaki az aznapit is kiírná, hogy mindenki, aki ott tart, az is tudná kontrollál a naplóba való átlépés nélkül, hogy Ő is azt kapta, a napi feladat megfejtéséért, hiába van más-más feladat kiadva.
Eddig még csak a 27. nap volt olyan, hogy a napi feladat megoldásáért, nem mindenki azonos jutalmat kapott.
Várhatóan ilyen lesz az 54. nap (Augusztus 16.-a), ezért érdeklődéssel várom a fejleményeket.
Köszönöm a hegyet! Sikerült leadnom a célt, felvenni a pontokat:-)
Már csak gomb kellene, de az nagyon.
Valaki szánjon meg egy heggyel. Lejár a heti teljesítménytesztem, elvesztem a kapott pontot.
Kellene pár gomb, meg egy ruha. Köszi.
5 percest esne ki egy pohár vízért, segítsetek.. .:DDD
Lett ceruzád? Nálam 40 perc múlva kieshet. ;)
Tartsak malacot kis kedvenckent és aludtak is vele. ...
További ajánlott fórumok: