Bakancslista játék (beszélgetés)
Latott ma mar vki kitartast?
...keresem :))
Nekem tetszik, de csak akkor ha kiesése előtt tudok szerezni másikat. Még az is jó ha 24-st cserélsz 24-re, mert nem törlődik egy teljes sor. Ilyenkor szoktam a közösben kérni 24-st.
Ha nem sikerül másikat kapni akkor szívás a kiesése.
De hogy ne furdalljon a kíváncsiság:Többnyire csak egy vagy két célom van nyitva, így látom, hogy mi van a turiban, amikor letelt a 36 órám, és sokszor én magam nem is veszem fel a nagy célt, vagy épp felveszem, csak attól még ki tudom előtte írni, nem törnek le az ujjam.
Vagy ha extrám van, hogy felvehetek egy célt a turiból, de nem veszem fel, csak ha a sor végére ér, akkor is látom sokáig.
Most épp egyáltalán nem célom, hogy felvegyek a turiból egy harmadikat, így már jó egy napja látom.
Persze, igaz, nem kérte senki sem, hogy írjam ki. Ha gondolod ezután figyelmesebb leszek, s majd figyelek arra, hogy ezután ezt csak akkor tegyem meg, ha valaki kérdezi.
:-)))
Különben is felesleges, mert aki vehet fel célt, az úgyis látja mi van a turiban, aki meg nem, azt meg miért érdekelné?
:-)
Nem látom mindig, csak amikor látom, akkor kiírom.
De látom ez is gond :-)
Csinálj árverést a család és a barátok részére a nem használt kütyüjeidből!
Elvállalható eddig: ma 19:26
Látogass el egy kisállatbörzére és ne menj haza üres kézzel!
Elvállalható eddig: ma 19:52
😂
Én is tudok ilyet.
Sőt.
Tegnap minden megvolt a kütyüshöz, csak azért nem adtam le, mert egy óra múlva indult az új teszthetem.
Azért főzés közben persze be-be nézegettem. Egyszer hopp! Pillanatnyi elmezavar, a gyűjtögetősbe beplusszoltam a családot. Igenám, de így utolsó lett a mobil... Aztán sorban a többi. Ki is hullott mind 😁