Bakancslista játék (beszélgetés)
Már másodszor járok úgy, hogy leadtam egy célt, kaptam egy extrát és átváltozott másmilyen extrára. (nem emlékszem, hogy először milyen volt).
Ma kaptam egy turis kártyát, meg akartam nézni mi van a közösben, de nem mutatott semmit, azt se, hogy nincs passzolt cél, visszaléptem a kártyáimhoz látom eltünt a háromsoros kiírás is, nézem a kártyáimat, ott meg egy olyan extra volt, hogy megduplázhatod akciópontjaid számát.
Járt már így valaki más ís?
Találj egy Kikiki hunat Hawaii-on! (12) nagyító, szerencse, kitartás
Elvállalható eddig: ma 15:45
Találd meg életed szerelmét! (12) szerencse, romantika, kitartás
Elvállalható eddig: ma 16:12
Nézd meg a naplementét a Szaharában egy teve hátáról! (12) teve, homok, nap
Elvállalható eddig: ma 16:20
Mássz fel az Kelimutu vulkán tetején látható 3 tóhoz, melyek eltérő színük miatt váltak nevezetessé! (50) 3x tó, vulkán, kitartás, sport
Elvállalható eddig: ma 17:16
Végezz el egy gombaszakértői tanfolyamot! (20) idő, pénz, értelem, gomba
Elvállalható eddig: ma 17:20
Ohh. Vagy úgy.
Kedves Játszótársak!
Nem vitát szeretnék tudni, de úgy érzékelem, hogy a hosszú kihagyásom után, annyit lassult a rendszer, hogy ez már nem okoz örömet, így visszaállok a ritka benézésre.
"Nincs energiám a szerverről való betöltésre várakozni, illetve egy-egy kártya megszerzésére, legalább 3-szor kattintani, hogy az OK gomb legalább 3 mp-ig ott legyen, hogy elfogadjam a cserére kiszemelt kártyát.
További jó játékot kívánok!"
Itt szenvedsz játékról írsz. Nem naplóról. Vagy a napló íráshoz kell kártya stb? Ez játék, nem kéne látványosan szenvedni és búcsúzni. Méltatlan.
Várj, ilyet én is tudok.Ha untat a játék nem jövök játszani, általában nem jövök. Ha nem akarok várni egy kártyára nem várok.
Kedves Oszlej!
A naplóid sokunk számára nagyon hasznosak. Én speciel sokat használom és hálás vagyok érte. Köszönöm és köszönöm. 😘
Jelenleg a TURI:
Aludj Japán legolcsóbb hotelében mindössze 100 jenért, miközben cserébe élőben közvetítik a szobád a YouTube-on! (90) éjszaka, szálloda, szoba, ágy, videokamera, internet, ruha, önbizalom, pénz
Elvállalható eddig: ma 10:15
Számolj birkákat ezerig! (20) birka, ágy, számok, éjszaka
Elvállalható eddig: ma 10:43
Töltsd a karácsonyi ünnepeket egy egzotikus tengerparton! (35) karácsony, szálloda, nap, fürdőruha, Nem kell hó, meleg ruha
Elvállalható eddig: ma 11:02
Rakj össze egy óriási ajándékcsomagot a barátnődnek! (110) cipő, gyűrű, szappan, rúzs, szoknya, táska, kávé, maci, esernyő, tea
Elvállalható eddig: ma 11:16
Ülj fel egy vízibanánra a Balatonon! (30) tó, banán, fürdőruha, nap, vidámság
Elvállalható eddig: ma 11:22
Játssz sörpongot a barátaiddal! (12) sör, labda, haverok
Elvállalható eddig: ma 11:58
Látogass el egy kisállatbörzére és ne menj haza üres kézzel! (72) pók, kígyó, egér, kutya, macska, béka, nyúl, madár
Elvállalható eddig: ma 12:01
Napi feladat
6/4 🙏😘
Kedves Lonna4!
A beírásom melyik részét tekinted panaszkodásnak.
A bejegyzésem arra vonatkozik, hogy korábban jeleztem, (2 hét múlva visszatérek), hogy visszajövök és folytatom a keresgélést az új célok és megoldásait illetően, illetve minden változást átvezetek a naplóimon, amit megtalálok a Fórumon.
A bejegyzésemmel csak annyit kívántam közölni, hogy kevesebbet vagyok és ezen a fórumon történő változás jelzéseket nem biztos, hogy olvasom, így azokat a naplóimban nem vezetem át.
Viszont az erre létrehozott Fórumba beírt, vagy közvetlenül megküldött változásokat biztosan belerakom.
Sajnálom, hogy félreérthető voltam és jelzem, hogy a célmegoldásaim számát nem kívánom növelni, még akkor sem, ha ezt +többször tudomássomra hozod kifogásként. Tudod és csak a saját magam kedvéért játszom, nem kényszerből.
Miért vagyok itt?
Mert a társaságotokat szeretem és talán a naplóimmal segíteni tudom a tájékozódást a játékotok során. Természetesen, ha nincs rá igény, akkor törlöm azokat az oldalamról, hogy ne okozzak akaratlanul galibát másoknak.
Na az úgy korrekt.
Mert Dórának nem lehet, mert elől van. Oszlejnek nem lehet, mert keveset játszik. De ha mindenkinek tilos, az ok :D
Kedves Játszótársak!
Nem vitát szeretnék tudni, de úgy érzékelem, hogy a hosszú kihagyásom után, annyit lassult a rendszer, hogy ez már nem okoz örömet, így visszaállok a ritka benézésre.
Nincs energiám a szerverről való betöltésre várakozni, illetve egy-egy kártya megszerzésére, legalább 3-szor kattintani, hogy az OK gomb legalább 3 mp-ig ott legyen, hogy elfogadjam a cserére kiszemelt kártyát.
További jó játékot kívánok!
Jelenleg a TURI:
Iratkozz be vízibalett tanfolyamra!
Elvállalható eddig: ma 23:55
Nézd meg a gerecsei őskrokodil maradványait!
Elvállalható eddig: márc. 21. 00:02
Legyen egy saját birkád!
Elvállalható eddig: márc. 21. 00:52