Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Baconba tekert mustáros sült oldalas recept

Baconba tekert mustáros sült oldalas recept

A Baconba tekert mustáros sült oldalas hozzávalói:
60 dkg sertésoldalas
20 dkg bacon
2 ek napraforgó olaj
3 ek mustár
só ízlés szerint
bors ízlés szerint


A Baconba tekert mustáros sült oldalas elkészítési módja:
Az olajból, mustárból, sóból és borsból egy pácot készítünk. Az oldalasokat jól megmossuk. Beleforgatjuk a pácba, majd éjszakára betesszük lefóliázva a hűtőbe. Mikor kivesszük, fogunk egy tepsit, nagyon kis olajat öntünk bele. Az oldalas szeletekre rátekerjük a bacont, majd bele rakosgatjuk a tepsibe. 30 percet lefóliázva puhítjuk, utánna levesszük róla, és 20 percig sütjük még, hogy szép színe legyen. sütési hőfok: 180°C


Kategória: Húsételek receptjei


A baconba tekert mustáros sült oldalas elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook