Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
csajok állati jót táncoltam, meg szoliztam, úgyhogy megint újjászülettem hihihihihi :)))
egyiket magánon, másikat tb-n
Szia Belly!
Kitánciztad magad?
hú már 2* levette ez lesz a 3.ajajj
igen ő küld el
ja, akkor csak most veszi le?:
az előzőt TB-n vette le?
csak mert nem lehet 1 éven belül, csak 1x én úgy tudom
andrológiára nőgyógyász küld el?
jahh és közel 30000-t hagytam nála, azt se tudta ma ki vagyok:(((((andrológiára is könyörögtem neki, nem akart adni:((
de most vége lett a kúpkúrámnak, és megint kell...hogy helyrehozott e
már megint miért kell rákszűrés?
a P3 után már vett le kenetet, nem?
utolsó voltam, utánam kismama rendelése volt!És levette a szövettanra a mintát a cicimből , azt hátradőlt a székében és hát nem volt kedves a modora, hogy jó ezzel végeztünk,ennyi lett volna...azt mondta, h a rákszűrőt csak magánon veszi le, tb-n nem pffff
köszönöm, aranyos vagy!!!csütörtökön megyek másik dokihoz:), és egyből mondta h vigyek minden papírt és alaposan áttanulmányozza!!!most nagyon várom
mi volt?
lemaradtam
meséld el
Hát,megvagyok.Olvastam mi volt,ne aggódj,veled vagyunk,nem lehet baj!!!!!!!!!
nem, nem nyomkodom!!!már lenyugodtam nagyjából, és orvost váltok!A beleznai szinte kidobott ma a rendelésről:((
szia Zsuzsi!!
én nem ittam alkoholt kb. 1,5-2 éve
már nem is emlékszem arra, milyen is a bor:)))
Szió Íriszke!
Nekem megfájdult a gyomrom a bortól, pedig csak egy pohárral ittam.. De nem vagyok hozzászokva.
köszönöm jól angyalka
és te?
remélem nem nyomkodod a cicidet!!
sziasztok lányok!!
mizu?
kicsit jöttem csak mert kíváncsi vagyok a széfre
Jó pancsizást!!:))) Aztán nem huncutkodni a hab alatt!!!:))))
Szia Dorcikám:)
Én ma kicsattanok az életerőtől és a pozitív gondolkodástól:)
pedig tegnap jött meg...Na mindegy:P apa már csinálja nekem a fincsi fürdőőőőővizet:P
remélem nem úsztatjuk el megint az egész fürdőszobát, mert ez a tucsog sose bír magával, és mindig lenyom a víz alá(nagy kád átka)
Meg verekszünk a habbal:D Meg úgy egyáltalán, mit két hülye 3 éves kölyök:D szegény állatkáink meg ilyenkor szoktak pislogni, hogy ezek hülyék:D
na egy óra kb és vagyok:) Addig jókok legyetek:)
További ajánlott fórumok: