"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Nekem Walt Disney-s műa. tányérok,poharak vannak kipakolva a gyerekszobában,közvetlenül a szoptatós fotel mellett!!!! Szerinted??:DDDDD
Sziasztok lányok! majd este leszek. indulok melózni:( puszi nektek!! további szép napot!!
Na szóval...Van ugye egy teszvesz regim....És hát...Sokszor nem tudok megállni bizonyos dolgokat..Még hírbe sincs a baba, de már van vagy 10 cukibbnál cukibb rucink:D Uniszex azért...De védelmemben elmondanám, hogy soha nem adtam semmiért 500 forintnál többet:D
nagyon ciki???
Vasárnaptól itt a tavasz,jöhetsz bármikor!:)))) Mindig itthon vagyok sajnos.
megyek:D
mikor?:P
viszem az enyémet is, csak nehogy labdának nézze a kutyusod:D
gyerekek...bevallhatok nektek valamit?
eszméletlen ciki, de már muszáj valakinek...
Ó,még órákig tudnék mesélni,haláli jófej,igazi egyéniség!:) Mindenki rajtunk röhögött a suliban!:)))Gyere el hozzánk,órákig képes játszani,legalább átadom kicsit neked a feladatot!:)))))
De akkor csakis jót várunk babustól:D
Morci!
Olvastam a naplódat:D
tetszett az a kutyasulis bejegyzés:)
Echte mint az enyém, csak ő lehet infantilis a 2 kilójával:D:D
édes lehet a kutyusod, egyszer megdögönyölném:P
Örülök, hogy minden oké Nálatok:) Én csak májusban tudok Neked jó hirt mondani:))
:D állítólag lesz ott laptop, de nem hiszem hogy az én kedvemért :(
Nem akartam mondani, hogy tessék laptopot vinni miattunk:D
:) hát muszáj lesz mennie a fórumnak nélkülem is :)
Jó keresgélést akkor:)
Remélem sikerrel jártok:)
hát pénzem nekem sincs rá sok, ezért csak nagyon ritkán megyek... de néha muszáj, mert én magam sem tudom eldönteni a színem alapján hogy élek e még...
Nahát-nahát!!! Mi lesz velünk nélküled????
De jó neked!:))) Imádom a szolit,de nincs rá pénzem!:(( Amíg volt pénzem,addig meg időm nem volt!:)) Hát ez van! De vasárnaptól jön a tavasz,majd napozok!:))
Ja csajok, nem is mondtam még, hogy holnap egész nap nem leszek, talán csak majd este, mert megyünk Miskolcra Állásbörzére és egész nap ott leszünk!
Eb nálunk is kijátszva:D
Cicák nem mernek előjönni:D:D
Min is?:D
Jó kedved van?:D
:)) én meg mindjárt itt alszom el az asztalom mellett... nemsokára vége és mehetek haza... aztán tánc.. addigra össze kell szednem magam :)
sztem elmegyek szoliba is, az mindig feldob!
Sziasztok!! Eb megfuttatva,itt durmol mellettem,az őzikék meg azóta is szívrohammal küszködnek!:)))))
szia Íriszke! ma is sok meló volt?
semmi különös
félig ész nélkül vagyok
lehet halkan cincogni:)))
Borsi, gratulálok, nagyon szép babóca:)
További ajánlott fórumok: