Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Köszi sikerült!
Hogy vagytok?
Én dolgozok, nyugalom van, már jó hogy péntek van, mert fáradt vagyok, jó lesz pihizni a hétvégén.
Ki mit csinál a hétvégén?
Csajok tegnap tegnap mondtam boszi vagyok babák terén ..elküldtem a golyáimat remélem idöbe odaérnek...sok sikert:)
és fogyni is lehet tőle??:DDDD
Én porban :) De elküldöm Neked az az előadást, csak adj priviben egy email címet ;o)
szia Gabi!
én sem vagyok túl okos az ilyen kódos cuccokban, én az enyémet úgy csináltam hogy az adatlapon a szerkesztésre mentem és ott a bemutatkozó szöveg részhez bemásoltam a kódo és úgy megjelent a kép miután elmentettem
Huszka te bogban veszed?vagy teában iszod majd?
szia
rákatt a linkre h másol majd az adatlapodon a bemutatkozásnál belinkeled
Gabi..kijelölöd, ctrl c és az adatlapodon az adatlap módosításában a bemutatkozás részhez ctrl v-vel beilleszted ;o)
Szisztok, segítsetek nem sikerül beraknom a gólya-linket az adatlapomra!
Hogy kell! Tök béna vagyok!
Hát...szerintem nem lehet egyszerre nézni a kettőt. De a doki úgyis megmondja :)
Nem tűntem el, csak Neked írtam levelet! :PPP
:)) majd hamarosan újra felbukkan :)
Huszka eltűnt, ejj ez a csajszi:.....
na:)Jojjo megy a drukk!!!
igen, mára mondta Jojjo!
drukk neki!
értem!
akkor kitartás méga hátralévő időre!
és meddig lesztek kint?
várlak vissza! szia
lányok Jojjoék ma mennek dokihoz??
Én megyek ki. Most ez van, kell a pénz.
Most mennem kell, 10-re megyünk. Puszi, majd jövők!
Huszka! 59586.hsz., lehet együtt a 2őt nézni szerinted?
Bellyke, már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit mond a doki. :) Én nagyon bizakodó vagyok, h minden rendben lesz Nálatok. :)
és utána hogy lesz, mész majd utána, vagy jön haza?
Ő külföldön dolgozik, én meg a törés miatt nem mentem vele, é a házvásárlással kapcsolatos teendőket is intéznem kell... az ügyvédet is, + én írok alá is majd. Szóval, most végtére is a törés mellett legalább van más ok is. :)
aha...zöldteázok és csipeteázok..amellett még ez is belefér??szerinted?ÉN CSAK GYÓGYULNI SZERETNÉK MÁR:((
A zöldárpa? Az nem tea, nincs hormonális hatása.. Az csak egyszerűen egy teljes tápértékű táplálék...mégcsak nem is táplálék kiegészítő. Semmi olyan hatása nincs. Tisztít és annyi :)
nem, majd csak jövő héten ha meglesz minden hormon eredményem!
hol van most a férjed?
További ajánlott fórumok: