Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
igen, nagyon későn tudtam már csak jönni...
örülök hogy jól vagy, hőd is szépen fent van ugye?
Szia Íriszke :)
Angyalka..lehet, hogy tovább kellene mennetek. Nekem a dokim anno azt mondta, hogy nemcsak hormonlabor meg mittudom én, mi lesz..na ezt jól elírtam, hanem, ha a hormonjaim nem javulnak kezelésre sem, akkor mri és meglesik az agyalapi mirigyemet... Ne add fel! ;o)
szívem szerint üvölteni tudnék a beleznaival!!!!:(de semmire nem mennék vele:(
már azon gondolkodom bejelentkezek a meddősségibe!hátha
Biztosan lesz mindenkinek babója!!
jól vagyok bellyke
köszi
este már nem találkoztuk:((
Majd a dokid megmondja!!!!Felhívni nem tudod, hogy szerinte így látatlanban ez vajon mitől lehet??
Ne izgulj,Angyalka ezen a fórumon mindenkinek lesz babója:)
köszönöm nagyon jól:))
hát nagyon megbolygattak téged:((
én sem hiszem el!:(((
szia!hogy vagy?
már 2 hormoneredmény is a kezemben..azon mindig a prolaktinnal volt gond..ezért nem is értem a mai barnát:(
sziasztok lányok
angyalka:((
olvasom, most meg barnázol?!!!
hát ezt nem hiszem el
most már tényleg jó lenne, ha rendbe hoznának!!!
én is nagyon kíváncsi leszek!
arra meg ne is gondolj hogy nem lesz második babát, mert 100% hogy lesz!csak türelmesnek kell lenned! meglesz az eredménye, biztos vagyok benne
és Te honnan veszed, mi a neve?
priviben is küldheted!
De biztosan lesz!!!!Ha hormonprobléma azt biztosan tudják orvosolni ne izgulj!!!!!!!!!!!!!!!
Ne idegesíts fel, mert még csúnyát írok!!!!!! Irgumburgum!
Köszönöm szépen!Hátha!De nem élem magam bele semmibe inkább a menszit várom!Úgy kisebb a csalódás!
:(((kezdem elhinni, h nekem nem lesz második babám:((((
Biztosan ez az oka!Nem szabad egyből a legrosszabra gondolni!!!!!
Megy akkor a drukk!! :))) Hátha! ;o)
most a prolaktinomra és az inzulinra ment rá a doki...már nagyon kíváncsi vagyok:)
Hát Angyalka..szomorúan olvasom, hogy barnázol, de tényleg. A hormonlabor eredménye biztosan megmondja, mitől. Szerintem egyébként a barnázás sehogy sem jó :((
jajj bárcsak igazatok lenne!én mostanában annyi rossz hírt kaptam..nekem elég is lenne belőlük:D
Egyébként jól vagyok a derék meg a hsfájástól eltekintve!Ja és jövőhét szerdára nem várom!Szóval már csak öt teljes nap!!!!!!!!!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok: