"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
szia Adri!
reméljük a Te jeleid is babásak már!
drukkolok!
aranyos vagy Drága Hanim! májusban bizony sok új kismami lesz és én is nagyon remélem hogy mi is közéjük fogunk tartozni, ez minden vágyam, annyira de annyira szeretném már!
megsúgom nem tudom hogy bírnék ki még egy csalódást :((
Szia Adri!
en is megneztem a mehszajamat tegnap, de minek! tegnapelott fent volt es kemeny pukli, tegnap meg alig birtam megnezni, es mindenhol puha volt, azt se tudtam mi hol van...nem ertem!!
nekem is gorcsol:( mikor tesztelsz??
igen igen, nagyon remélem :))
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
aaa, en nem vagyok ilyen makos!!!!
de a Te hasad nem gorcsolt mintha megjonne nem? vagy mi ez a majdnem megjon erzes? meselj!!
Szisztok csajok!!!!
Hát én nem tudom, hogy mi van de nagyon fájt a hasam most séta közben!!!Olyan volt mintha mindjárt megjönne most azonnal!És nem bírtam magammal!!!Megnéztem a méhszájam!Alíg értem el, de puha volt és olyan furán fel van fordulva!
Ma reggel pedig megint jött ez a szédelgés ami az alacsony vérnyomás miatt lehet!Mondjuk az nekem alapból is alacsony!Úgyhogy már nagyon kíváncsi vagyok és már csak 5 nap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hat nem tudom. az is titok szamomra, hogy mi a franctol faj a mellem a 17. nap ota, 37 napos ciklusban!!!
mindegy, en Bellykevel teztelek pozitivat majusban:)))))))
Ne hari dorci, nem akarlak lehangolni, a Te peldad tartja bennem a lelket:)
szegénykém, sajnálom nagyon :((
olyan rossz amikor valaki így szomorkodik :(
lehet igazad van a teszttel kapcsolatban, annyiből szerencsés hogy nem éled bele jobban magad... legfeljebb jól meglepődsz a végén mint Dorcikánk :) én szívből kívánom hogy így legyen!
szia Drága Hanim!
ne add fel, ne szomorkodj, semmi sem biztos még!
nagyon nagyon drukkolok neked!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Sziasztok Belly es dorci!
Csajok en feladom gorcsolgetek, tuti mensi:(((
jó reggelt lányok!
Dorci, örülök nagyon neked, és lécci ne idegeskedj, minden a legnagyobb rendben :)
Szia Huszka!
akkor orulok hogy nem irtam baromsagot:))
hogy vagy?
Szia Gabi..úgy, ahogy hanim írta :) Ha van naplód vagy az adatlapod bemutatkozó részébe is be tudod illeszteni a kódot ;o) Sok sikert hozzá! :))
Szija Hanim :))
Szia!
En egyaltalan nem vagyok otthon ebben, soha nem kuldtem, e sbar kaptam nem tudtam megnezni, mert nincs naplom:( ugy tudom a naploba kell beilleszteni vhogy...de lehet hulye vagyok nem tudom!!! majd jonnek a Csajok, ugyesebbek nalam!:)