"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Jajj..hát szijja Kismami! :)
Szia Bellykém! puszi neked is!!! már csak egynap és többet fogok tudni irni magamról, ha esetleg valakit érdekelni fog! egy biztos, hogy én nem szeretnék senkit zaklatni a gondjaimmal, problémáimmal:))
Hát megpróbálom majd elérni, de most egyenlőre még nagylány vagyok, úgyhogy amúgy sem mennék sehová sem...ha elmúlik, rácsörgök..
Mostmár tényleg sokkal jobban!:) Csak sajna külön alszunk a férjemmel!Szorítja a gigámat a kötés,és állítólag irgalmatlanul horkolok miatta!Mondjuk engem nem zavar!:))Mármint a horkolásom!
Sziasztok,én is megjöttem!
visszatértem lányok!
Üdv akikkel még nem találkztam ma :)
Babus drága, már csak egyet kell aludni :)
igy igaz drága:) csak tudod nemcsak engem idegel, hanem mindenkit!!
Az biztos, akár fél lábon is igaz:)))
Elmehet a francba nem igaz? Te hamarosan úgyis mással leszel elfoglalva, ő meg bek.....hatja!:)))
Te babázni fogsz, ő meg dolgozni. Nem téged fog idegesíteni hanem mást:)))
Ha az is...akkor én nem tudok résztvenni, az már nekem nagyon messze van :(
Szijja Babus! :)
Ja..Csajok...nekem ma is fáj a hasam...de olyan bélgörcsölgetős meg mittudomén, nem jó :(
Szia timi!igen, már épp ideje ennyi év után, hogy valami pozitiv fordulat történjen velünk:))Hogy vagy?
Hoppá!Lemaradt egy s betű!Szóval találkozó IS!:)
Látod látod, jó hogy van!
Kételyeid vannak?
Neked kell érezni, mert a szimpátia szerintem fontos, mert nem egyszer kétszer kell hozzá eljárni neked se sajna. Nálam is ez a fontos, mert én se egyszer kétszer megyek majd, meg idáig is így volt :(((
Szia Mano! köszi jól vagyok:) én du. 16h-ra járok dolgozni, 15:20-kor szoktam indulni itthonról a buszhoz. nem főztem, van még tojásleves, meg oldalas és krumpli is. igen valóban egy idióta a kolléganőm, de már kibirom ezt a kis időt mellette:)))
Találkozó i!Kettőt egy csapásra!:)
Szia!Én még nem köszöntem,bocsi!
Ja...én azt hittem, hogy babaprojektes találkozó lenne odaszervezve :) De most már értem..okés :D
Annyit írtunk,hogy én sem tudom már visszakeresni!:)
Szia Gabi..még várom a választ a csajszitól, akinek írt a dokival kapcsolatban, mert megnéztem a dokit iwiw-en (ugye milyen jó, hogy van?) és csak 33 éves. Ami nem azt jelenti, hogy nem jó szakember, csak nekem gyanús, hogy ennyire "reklámozza"...mivel ő 39 éves.
Egyébként Eger-Miskolc 60 km, nincs messze :)
Jojjó olvasott róla!Kis rásegítés baba ügyben!:)
Szia! Neked izgalmas időszak kezdődik mostantól!:)))
Nem olvasok vissza, de hogy jött ez az Igal??
Szia, olvasom döntöttél doki ügyileg!?
Szia! Hát akkor neked tényleg messze van!:(
További ajánlott fórumok: