"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
szia Babus. megvagyunk köszi :)
Bocsi csajok, csak fecsegek itt, de azért közben próbálom összerakni a naplókból, hogy kivel mizújs.
Az 50 oldalt nem bírom visszaolvasni :(
szia Kinga! már akartam neked írni, mert visszalapozgattam (visszaolvasni nem tudtam csajok, mert 50 oldallal voltam lemaradva).. és láttam, hogy micsoda szépséges két csíkod lett! Nagy-nagy gratula! ez már tényleg sokkal erősebb, mint az előzőek.
mi is örülünk, hogy nem lett semmi baj, de még belegondolni sem merek, hogy mi lett volna, ha nincs az a kütyü....
Szia Lady!:)
Igen,tegnap este,de olyan hirtelen,hogy épp csak,hogy ki tudtam ugrani a zuhanyfülkéből!:)
Te is depi vagy? Akkor nem csak én vagyok ilyen hülyén összerakva?
Nekünk is nehéz törleszteni a házat, de mi abból szerencsések vagyunk, h a közalkalmazotti hitelnek jobb a kamata. De így is havi 60 a törlesztő, amiben benne van az előtakarékossági és a biztosítás is. Sok de anyuéknál és anyóséknál nem akartunk lakni, majdcsak lesz valami, nem igaz?
Már 2 év lement!:)))
szia Lady!
ne aggódjatok, teljesen természetes ilyenkor a hanguatingadozás!
bizony, bringázok szorgalmasan :) eléggé lógott a nyelvem most így elsőre, de majd belejövök :)
csak akkor hagyom abba ha egyszer végre pozit tesztelek... akkor nem bicajozok, ez ahhoz nagy távolság
úristen, már 18 hét... hihetetlen hogy szalad az idő... lassan félidő :)
minden rendben lesz a vizsgálaton, nem kétséges :)
alig várom a képeket, tegyél fel majd jó sokat :)
elhsizem hogy nagyon megijedtetek... nem lehet eléggé vigyázni basszus...
Sziasztok!
Szia Morci, volt hányás is?? Teljesen megértelek a hangulatoddal kapcsolatban. Ebédeltem, ledőltem, 20 perc múlva felkeltem hoyg korog a gyomrom, nekem is jó volt a körte rá:D De valahogy én is lehangolt vagyok, biztosan normális!
Babus, már mindjárt itt a nap!!
Huszka olvastam h mi volt, jó, hogy jobban érzed magad kicsit, az új doki biztosan használ.
Belly, le a kalappal h tényleg bicóval mentél:D
holnap megyünk 18. heti genetikai uh-ra... van kis para, de azért tartom magam ;) 18+1 vagyok ma. Lesz 4D is, meg veszünk képet (ha már ingyé nem jár....) és dvd-ét is kapunk, amit szétvághatunk majd képekre is... szóval most aztán lesz sok kép.
Egyébként jól vagyunk köszi, nátha is már majdnem elmúlt, csak a csúnya köhögés van még..... tegnap hazafelé jöttünk, amikor elénk vágott egy idióta, férjnek egy hatalmasat kellett fékeznie... a felső biztonsági öv (tudjátok, ami keresztben van) úgy megnyomta a hasam tetejét bal oldalon, hogy még este is fájt... szerencsére az alsó nem, mert be volt kapcsolva a biztonsági öv lehúzó.... nagyon megijedtünk....
Amikor megvettem szívtam rendesen a fogamat, de most már áldom az eszem, hogy nem akartam spórolni ezen az övlehúzón.
Örülök,hogy ezt mondod,már úgy éreztem meg sem érdemlem a babát,ha nem tudok neki igazán örülni.
Már a párom is mondta,hogy nem tesz jót nekem a terhesség!:))) Pláne miután tegnap kis híja volt,hogy nem hánytam le!:))))
persze, tudom, de mindenki tudja már kivel hányadán áll :)
egyébként nálam is van még két szabad szoba, amíg nincs baba, utána is marad egy :)) úgyhogy gyere csak nyugodtan :)